Inlägg från: plupp06 |Visa alla inlägg
  • plupp06

    Vi som har prematura sammandragningar

    Hoppas det är ok att jag hoppar in med en fråga i tråden.

    Jag har precis gått in i vecka 24 och har fått en hel del sammandragningar. Sedan 2 dagar tillbaka har jag även som en "burrande/surrande" känsla i underlivet. Har fått läkartid i morgon bitti men måste ändå fråga om det är något ni känner igen?

  • plupp06
    3flickor skrev 2010-02-24 18:15:20 följande:
    Är det ditt första barn? Om man är omföderska kan man få sammandragningar mkt tidigar, ska ju inte vara för mkt naturligtvis och inte smärtsamma. Är du orolig ska du åka in och kolla, ringa din BM! Hellre en gång för mkt!Jag kan inte låta bli att le (bli inte arg nu) när du skriver om det burrande/surrande känsla i underlivet. Du kunde inte beskrivit det bättre. Jag kände också det för första gången (fast redan i v 16 tror jag), jätteskum känsla, VAD är det tänkte jag, bad min man lägga handen på magen långt ner, men han kände inget, skrattade bara åt mig. Men jag har också undrat vad det  kan vara.... har inte frågat ngn läkare eller BM, har ju aldrig gjort ont, bara en märklig känsla.... kissar ungen nu eller vad kan det vara???? ha ha ha! Får du veta så berätta gärna!
    Första barnet så tidiga sammandragningar beror inte på att jag fått barn innan.

    Jo, jag ska ju till läkaren i morgon, men vet inte hur jag ska beskriva den burrande känslan riktigt, låter ju hel skumt att säga att det surrar i underlivet (lite samma j
    känsla som en masagestav, men det kan jag ju inte säga till doktorn ) Tror inte det beror på att bebisen kissar för jag har känt det till och från de två sista dagarna.
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar