• Zixi

    Vi som har prematura sammandragningar

    Hur känns sammandragningar? Är i vecka 18 med första barnet och försöker lista ut om det är sammandragningar jag har eller bara lite allmänt ont. Min mamma hade prematura sammandragningar med alla sina barn så det gör mig lite extra orolig.


    Juli - 2010
  • Zixi

    Jag får till och från väldigt ont fast främst på ena sidan. Om jag trycker mot så känns det lindrigare och sen går det över och kommer tillbaks en stund senare. Har varit på i en hel vecka nu. *suckar*  Ska känna efter om livmodern känns hård nästa gång.


    Juli - 2010
  • Zixi
    aprilfamilj skrev 2010-02-17 22:44:22 följande:
    Kan du göra. Är väldigt svårt att avgöra sånt där. Men du kan ju ringa och prata med din bm.
    Har ingen bm att vända mig till. Hade en tillfällig vid inskrivningen och ska träffa min nya om 7 veckor... Ska dock på rul på fredag så jag ska försöka fråga där.
    Juli - 2010
  • Zixi

    Hur har ni fått veta att er tapp är utplånad eller allmänt öppnad? Det är något jag oroar mig för då min mamma var öppen flera centimeter under alla sina graviditeter. Jag har uttryckt min oro för bm men hon vägrar kolla hur det står till. Sammandragningar har jag några gånger om dagen men de gör inte direkt ont utan är mer lite jobbiga och obekväma. Är i vecka 28 med första barnet.


    Juli - 2010
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar