Inlägg från: johandra |Visa alla inlägg
  • johandra

    Vi som har prematura sammandragningar

    Hej på er alla!

    Jag har en fråga angående sd och tänkte att ni i denna tråden borde vara experter??

    Så här är det:

    Jag väntar barn nr 3 och har alltid haft väldigt tidiga och täta sammandragningar,från v15 si så där har det börjat...Jag har inte tänkt så mycket på det och min bm verkar inte tycka det är det minst konstigt att jag har dom heller..

    men idag när jag var ute o gick så slog det mig att det kanske inte ska vara så här ändå? Jag kan verkligen inte gå mer än ett par steg innan sammandragningarna börjar och de gör att jag knappt kan andas...Det går alltså inte att ta en prommis ens om jag inte går minimala steg så jag kanske har en chans att få en nypa syre mellan varven...

    Ska man ha det så här? Alltså är det normalt?

    DOm gör inte ont än tack o lov men dom suger tag så in i h-e! Jag går in i v34 imorrn så att man har sd är ju inte konstigt alls,men dom kanske inte ska komma så fort man bara rör sig?

    Vad tror ni?


    Mamma till världens finaste Ella 060309 och Alice 071219,bebis beräknad 3/4-10
  • johandra

    Tack tjejer!

    Jag tror inte heller att det e så konstigt att ha sd,men man undrar ju ändå iom att dom kommer så fort man tar minsta lilla steg..Ska bli spännande att se hur det kommer gå med vikten nu sista tiden,med tanke påa tt det ändå är 6v kvar och man knappt kan röra sig snabbare än en sengångare!

    Lillmonstret: Man känner ganska snabbt omd et är farliga sammandragningar tycker jag. Dom har ett helt annat sug i sig eller vad man ska säga...Alltså,så vitt jag vet så har mina inte påverkat än,men jag känner ändå stoooor skillnad på dom som gör ont och dom som inte gör det..

    Ligga på rygg det vore nåt ni Men ja,det framkallar ju sd om nåt!


    Mamma till världens finaste Ella 060309 och Alice 071219,bebis beräknad 3/4-10
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar