Inlägg från: Kristyr |Visa alla inlägg
  • Kristyr

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Everlonn skrev 2010-04-05 10:43:47 följande:
    Ok, jag har officiellt blivit salgknäpp!! Jaaa jag vet Det är drygt en månad kvar om det blir salg!Men det hindrar ju inte att jag går igenom garderob, växakasse och fixar med T-kassen Tror jag ska fota alla klder i olika kategorier så jag har med mig ett kompendium med vad ungen har i klädväg så jag inte asar med en massa dubbletter hem...hmmm fotar jag i färg/print eller i vad för slags plagg..Har jag barnvakt första dagen tro? Greksmurfen mumlade om hotell..lär väldans spännande att sova i Köpenhamn och gå två dagar Undras när det blir..tror på 12-16 maj...Salgknäpp?? Jag??? Nääääää inte alls
    låter som bra datum, om man hittar lämpligt ombud, medan jag snusar bebis..{#lang_emotions_dreamer}
  • Kristyr
    lillronya skrev 2010-04-05 10:59:17 följande:
    Hej i tråden!Fler sjuka ser jag.E har hööög feber som inte ger med sej alls. Hemsk hosta emellanåt också. Dessutom är Nikita och Michaela också febriga och hostiga. Värsta sjukstugan. Och nätterna blir långa för denna mamman....Får ta VAB idag eftersom jag skulle jobba kväll/natt. Känns lagom dumt när jag jobbar så lite, men vad gör man.
    här börjar nog förkylningen gå över... lite slemhosta och slemsnor (sånt man brukar ha innan det försvinner)

    Mat är fortfaranade en utmaning..
  • Kristyr

    Å jag som ville gå ut och busa när febern och häningheten gått över, men vem vill gå ut snöstorm? {#lang_emotions_undecided}

  • Kristyr
    lillronya skrev 2010-04-05 11:13:25 följande:
    Ja det är det nog. Trist!Det är så läskigt med E för jag får inte ner hans feber. Och så vet jag inte om astman spökar och hur jag ska medicinera. Helt slut i huvudet. *gnäll gnäll* Skönt att de börjar bli bättre. Ja maten är ju en historia för sej själv.Michaela och Alicia har kört ner till byn för att handla glass och annat smarrigt att muta med. Tack och lov att hon har sin tralle i såna här lägen!
    å tur att du har dina stora tjejer....
  • Kristyr

    åh så kär i hand i hand printet... {#lang_emotions_dreamer} Men......... om 1 mån -1 dag vet jag...{#lang_emotions_baby}

  • Kristyr
    SmillaMilla skrev 2010-04-06 11:31:33 följande:
    SMÄLLA någon som har tips på hur man tar bort "färg" på huden? svea tuggade på en gormiti-leksak häromdagen. Den färgade av sig så nu är hon blå runt munnen o på kinden. Får inte bort det med tvål o vatten. Tips önskas!
    hmm olja (babyolja)?

    (noll koll gummiboll från mig dock)
  • Kristyr
    lillronya skrev 2010-04-06 11:54:51 följande:
    Våtservett? Sån man har när man byter blöja. De tar bort allt.
    *uhhh* därför man undviker att använda sånna..

    Har ett paket ligger i "skötväskan" inte många man har tagit av dem inte..{#lang_emotions_cool}
  • Kristyr
    lillronya skrev 2010-04-06 12:13:11 följande:
    JA precis. Våra småttar lekte med en spritpenna en gång. På hela sej själva och en stor del av hemmat. Det enda som tog det både på barnen och möblerna var våtservetterna. Det är inte klokt!
    det ska jag komma ihåg! Tackar! Då kanske man får nån nytta av dem i framtiden.. {#lang_emotions_tongue_out}(om de inte torkat än)
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16