• Helle

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    SmillaMilla skrev 2010-02-26 13:55:20 följande:
    Denna: www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?cate...#
    Greksmurfen skrev 2010-02-26 13:55:23 följande:
    jag köpte ett par kavat ill maxen ett par svarta .. ska se om ja hittar dem sen använde ja ju koden 50% =) www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?cate...= dessa skorna med svarta då=).. lättaå ta på å gå i å snygga=)
     Jättefina, men vet inte om jag pallar med knyt eller rättare sagt dagis, för det är där de är tänkta att användas.
  • Helle
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 14:01:09 följande:
    Den här önskade jag att han kunde ha. Men han måste ha stadiga skor. www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?cate... Men så snygga!
    Det var dem jag ville ha, men de fanns nu inte till den stora. Vi hade dem till vår stora kille när han var lika gammal som min lilla är nu och de fungerade jättebra. Och även om de inte ska ärva av varandra så kanske vi får ha dem som reservskor den yngsta i vår. Funderar på om han ska få ett par nya också men det känns lite trist att köpa likadana i samma storlek som redan finns.
  • Helle
    SmillaMilla skrev 2010-02-27 06:40:18 följande:
    God morgon! Visste väll att jag skulle vara först in här på lördag morgon
    Jag är minsann också uppe ... tyvärr .... fast har läst tillbaka lite så jag hitta inte hit förrän nu. 
  • Helle
    Greksmurfen skrev 2010-02-27 07:33:55 följande:
    gomorn=)... här  vaknade maxen kl 07.00.. tog ssovmorgon han.. dock så har han ätit 3 ggr inat.. vad är det när man e 16 mån =O.... gav inteupp å sov förrens han fick sin flaks =S
    Det känns skönt att slippa ge mat på natten längre, men varför måste man vakna 4.40 för att sen somna om en stund och så vaknar nästa 06.00. Trööööööööööött.
  • Helle
    Greksmurfen skrev 2010-02-27 08:01:36 följande:
    ja här vill ja med sluta med nattmålet=S...... ja man kan undra hur deras små hjärnor fungera=)... maxen fick mat med runt 05.00 tiden sen sov han till 07.00 iaf=)..alltid ngt=)
    Gustav är ju 21 månader och har inte ätit på natten sen han var året. Men så har han slutat med välling helt också även på kvällen så det är ju väldigt individuellt. 
  • Helle

    Hej hej! 


    Här verkar det ha varit lugnt under helgen. Själva har vi haft fullt hus hela helgen och nu känner jag mig helt utmattad. 
    Ska lägga lite beställningar nu - stora sådana och inte privata men så funderar jag också på lite molosar till killarna till sommaren. Vad ska man egentligen satsa på för kompott för att de ska kunna matcha fast inte i exakt samma kläder? Tips någon?
  • Helle

    Hej hej alla!


    Liljan: usch vad jobbigt för dig med ingen sömn och sjuka barn. Hoppas allt går bra på sjukhuset.
    Tjolla: vet hur jobbigt det är när mannen är borta och man är själv med bägge barnen. Då gäller det verkligen att ha planerat mat etc innan (typ matlådor) så man bara kan fokusera på att ta hand om barnen och inget annat praktiskt. Kan inte din pappa komma över nån kväll kanske och vara med Milo el Lia när du nattar Milo?
    Över till Molo ...
    Jag försökte mig på ett inlägg igår om vad man ska köpa för Molosar till killarna. Vill gärna matcha dem lite men inte exakt likadana. Tips? Och vilken storlek? 
    Gustav är ca 88 cm och 14,5 kg och Philip 109 cm o 18 kg. Vad tycker ni?
  • Helle
    Tjollabolla skrev 2010-03-01 12:35:14 följande:
    Å det underbara är att Pappa oxå jobbar iväg hela veckorna.... -hmmm vet inte vad för molo du vill ha, woodfish är ju klart snyggast i vår tycker jag! Vill du ha body eller suit till G, eller t-shirt? T-shirten finns ju i 2 olika, en med gula kantband o helprint o en med grönrandiga armar. Då blir det ju samma print men ändå olika   Jag hade tagit 92 junior till G och 110 till P.
    Hmm, jag vet ju inte riktigt vad jag vill ha. Det är det som är problemet och därför som jag behöver tips
    Tror du att 92 jr räcker till G alltså? Vad har Milo? och hur stor är han?
  • Helle
    Tjollabolla skrev 2010-03-01 12:54:58 följande:
    Ja jag tror absolut det räcker! Milo är 99 lång och har 104, det är ganska stort på honom. Han väger 16 kg. Har inte testat t-shirten men den såg stor ut. Köpte en t-shirt på lindex i 98 som sitter jättebra på med bra växtmån... JR tröjor/t-shirts är ju ganska stora i storlekarna i Molo..
    Ahh, vad bra. För Gustavs lilla (stora) mage drar upp tröjorna en hel del tycker jag annars. Jag har tagit 98 i Katvig till honom så då kanske 92 blir bra i Molos då. 
    Förresten, är det någon som har regnstället som kan säga hur det är i storlek? Fortfarande stora?
    ängeln83 skrev 2010-03-01 12:54:45 följande:
    Uff uff...herregud va jag är shopping sugen idag, har haft en massa T avslut och äntligen finns det lite pengar på shopping kontot igen, men vaaaaaad ska jag hoppa för nåt? Vann den är kjolen till Meja igår, har letat jeans kjol lääääänge och blev helt kär i denna fina: www.tradera.com/-NY-The-brand-brandstrom-co-kjol-strlk-56-auktion_ 107819244 (inte min auktion)
    Vad är du sugen på? Till Liam el Meja? 
  • Helle
    ängeln83 skrev 2010-03-01 13:05:34 följande:
    Jag vet inte riktigt...men Liam behöver tröjor och t-shirts, och Meja behöver...väl ingenting egentligen
    Lite Katvig el nya Småfolk kanske? 
    Själv håller jag på att spana Molo som bäst, men vet inte riktigt vad jag ska satsa på.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16