• maugu

    God morgon!

    Butte; om hon kissar är bra,feber är mindre bra..du kan kolla om hon har vätska i kroppen (vätska har hon men om hon är uttorkad)genom att ta tag  i skinnet på handens översida, lyfta upp det och se hur det faller tillbaka..går det segt tillbaka så är det tecken på uttorkning..men,det bästa är,om du är orolig (ett dygn är lång tid utan vätska men oftast vänder inte magsjuka förräns efter ett dygn).
    Min tvåa råkade ut för detta här i Wien nu för några veckor sedan..vi ringde farbror doktorn som kom hit dåhon inte kissat på 12h (risk för njurarna) och feber..han gav henne någon medicin och vips så var allt bra igen..

    Fick paket från  LLM-de hade skickat fel suit och nu svarar de ej på mail (skickade tidig em igår). Får väl ringa och jaga dem..trrååååkkiiggt!

    Ang att få barn; jag fick min etta när jag var 24,tvåan när jag var 27, trean när jag var 34 och fyran när jag var 35..helt klart enklare i kroppen med de två första och sömnen,jag är gammal och behöver sova


  • maugu
    stökmamma skrev 2010-01-29 10:13:59 följande:
    blä för fkassan. inte nog me att dom inte kan betala ut mina pengar. man förstör hela dan me deras jäkla köer och snöar gör det fortfarande, och kallt är det igen.jag som måste in på banken och har lovat rasmus att byta hans damasker och köpa nya snören en jäkla skitdag
    Tufft och tråkigt!
    Förstår inte varför FK har sådana problem med att betala ut i rätt tid..
    Är så glad att jag börjar jobba och slipper dem..

    Hoppas dagen blir bättre!
  • maugu
    nikki2006 skrev 2010-01-29 10:24:06 följande:
    Du är inte gammal, jag är 34 och blir 35 i årOch jag är då INTE  gammal
    Du är ju bara barnet Jag blir 37..och maken är snart 50..Vet inte hur jag tänkte när jag valde honom
  • maugu

    Hej,hej tråden!
    Ninjade precis hem en MOLO-klänning,den stickade i stk 92..såg att Smultron norpade den i stk 80

    Trist att Tradera höjer avgifterna men jag kommer fortsätta-hellre det än loppis priser på mina Molosar
    Är det någon som sålt via blocket?


  • maugu
    jompa skrev 2010-01-31 18:57:10 följande:
    Bra pris för så stort.Vi ska titta på ett nästa helg som är på strax över 100kvm och ligger med ett utgångsbud på 2,5milj.
    Här i Wien får man inte ens skokartong för det priset..ska du ha ett hus då blir det genast 5-10 miljoner..och de pengarna tjänar inte vi..så vi hyr vidare..betalar dock 11.ooo/mån ekl el..5 rum och ca 120kvm.
    Ev.kan man hyra hus men då får du betala mellan 21-30.000 i månaden..
  • maugu

    God morgon! Känns som att ha semester med bara ett barn hemma Satt och kollade igenom mina bilder från förr och var bara tvungen att lägga in Gustaf och i nästan samma outfit som Livia.
    Idag skiner solen här i Wien men det blir en innedag-ska äntligen ta tag i kidsens rum..


  • maugu

    Solo; kollade in er bestämda Milla i  videon..vilken "charmis"..Det är så kul när de kopierar en själv..ibland får man skämmas och ibland kan man bara skratta åt sig själv


    Ja,första året går superfort..Livia har just knäckt koden hur man går-en mildare tjej fick härhemma..dessutom börjar vi inse att de båda hittar numera på bus tillsammans


  • maugu
    Tjollabolla skrev 2010-02-01 09:24:31 följande:
    Godmorgon!Eller, god och god. BLev lite sådär när jag lämnade på dagis, där är typ hälften av barnen hemma med maginfluensa och 5 personal. IHHH! Jag vill INTE ha det, men jag kan bara inte ha Milo hemma en hel dag när jag i stort sett bara kan ligga i soffan. Han kräkte ju natten till i lördags så jag hoppas att han hade sitt då... HmM. Hur är det här??GRATTIS TILL HILDA!!!!
    Ueckk..Håller tummarna att ni slipper det en vända till..

    Nu är det väl inte så långt kvar?Det är så kul att se alla bebbar bli stora..tex Hilda och Jessie-stora damerna numera
  • maugu
    Tjollabolla skrev 2010-02-01 09:33:49 följande:
    Nej, nu är det 11 dagar kvar! Ihhhh!
    Men,då kan det ju dra igång när som helst

    Vill aldrig mera vara gravid men stunden på BB när man fött och det lilla pyret plirar mot en-det skulle jag vilja göra många gånger om
  • maugu

    God morgon!
    Länge sedan jag var här..jobbar ju nu iSverige och oj,oj vad jag längtar efter mina små..även om de just nu är sjuka igen och sonen i vredesutbrott tydligen kraschade vår glasdörr till hans rum..

    Vilken söt Lia i BT!!


  • maugu
    lillronya skrev 2010-02-14 10:26:39 följande:
    Godmorgon!Kul att se dej!JAg impad av att du pallar jobba såhär, men glad att det funkar för er. Jobbigt att barnen är sjuka så mycket. Det var våra med i en lååång period för ett par år sen. Minns det med fasa. Hoppas de snart får vara friska. Kanske när det blir lite vårigare?
    Nu ska jag erkänna;detta blir nog svårare än jag trott..Förstaidiot grejen-jobba heltid efter min "utmattning"-på måndag söker jag  läkare,75% blir mer lagom..
    Jag vill oxå  jobba hemifrån längre perioder än 1 vecka..
    Denna första vecka var stentuff..Får se om jag står uti 9 månader..just nu lutar det åt 6 månader..
  • maugu
    lillronya skrev 2010-02-14 10:40:31 följande:
    Jamen du provar ju iaf! Det är viktigt!Sen är det ju bra att du känner dina begränsningar. det har väl inte varit din starka sida tidigare? Jag hejjar på dej hur du än gör!!
    Nu förstår jag inte vad du menar
    Nej,jag inser att jag måste bryta mönster..stress är farligt..Puss till dig för dina peppande svar..nu ska jag snart gåut i solen och ladda energi
  • maugu

    Hej på er!
    Styrkekramar till er alla som kämpar med sömn&sjukdomar..försök hitta hjälp om så får bara några timmar..det går så fort att tömma sina energireserver..

    Jag har försökt bli av med lite på T men februari pengarna måste ha gått åt till elräkningar-trögt är bara förnamnet

    Hoppas nu på mars/april..


Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16