Inlägg från: Kristyr |Visa alla inlägg
  • Kristyr
    Greksmurfen skrev 2010-03-19 11:29:59 följande:
    HAHAHAHAHA... tycker min mage jäst för mkt nu på 2 v hahaha.... å lillan i magen e mer vild än tam =P hon e ett litet nattdjur... hmm precis som en Ninja.. envisades med att kicka mitt i natten på ppinkeblåsan ggr flera så det vatt akut toabesök haha...vad tro ni kan man döpa en liten tjej till Ninja =)..
    ja varför inte..

    Jag tror jag har nån som har börjat funder på att lägga sig lite uppåner..(huvudet nedåt) för jag blir sparkad på övansidan av magen hela dagarna.. (tur att livsmodern inte har nått till revbenen än)
  • Kristyr
    Greksmurfen skrev 2010-03-19 11:40:52 följande:
    =).. nga namn förslag hos er??har: NInja, Oliva, Bianca, Martha, michelle =).. dessa tycker ja e fina just nu.. sen komemr man ju ständigt på fler =P... Martha heter ju min mamma å det kommer ju tillbax och enligt greksik tradition skall förstfödda killen å tjejen ärva sin morföräldrars/farföräldras namn... så det namnet går ju bak generation efter generation=)hah ja det kommer=P.. maxen vet ja vände sig i v 32 minns det så väl kändes som han gjorde värsta kullerbyttan haha man såg hela mgen röra sig runt... sen låg han så å kickade med sina små fötter hela tiden uppåt=P....
    näe namn är svårt.. kan man skippa det? {#lang_emotions_cool}
  • Kristyr
    Duntoffla skrev 2010-03-19 12:59:29 följande:
    Lunchen avklarad och än så länge inga spyor...*håll tummarna*Ser att ni pratar jackor. Vi har haft POP´s skaljacka som jag är helnöjd med. Måste dock köpa en i större storlek. Frågan är bara om jag ska köra på samma färg (ärtgrön) som jag gillade eller så till på en turkos eller röd? Smakråd please?
    rött är fint..

    har en röd som börjar bli liten och en grön att växa lite i......
  • Kristyr
    Duntoffla skrev 2010-03-19 13:07:53 följande:
    Ja, jag gillar rött men samtidigt är det så "vanligt". Äh, vet inte, det skulle iofs passa bra till hans nya Molo regnbrallor.Vilken storlek i röda?
    jag tycker rött är fint, även om det nu är vanligt.. det är klassiskt. Det är tråkigare att alla har gröna jackor än om alla har röda..

    min son är mindre och yngre än din så passar inte, ska spara till syskon med... Alla pop skaljackor som nu kan köpas med gott samvete, kommer att spara för bebis... känner att jag inte behöver köpa på rea nu, eftersom det kommer komma en till som kan använda dem..
  • Kristyr
    Duntoffla skrev 2010-03-19 13:22:08 följande:
    På Noels dagis har alla röda eller blå känns det som. Mycket Nanook (det har vi i vinterkläder) då de som äger Nanook bor här ute. Så där är grönt mer annorlunda. FÅr nog bli en sån ändå.Jag sparar inte så mycket saker trots bebis i magen. Jag tröttnar alldeles för fort. Har dock kvar en POP overall samt kommer spara Nanookerna. PLus den fina anoraken från MAT.Hur är det nu med Katvigs mössor? Är strl 3 vuxen eller för större barn? Vi har 2:or nu här hemma. Behöver man gå upp en storlek om ens barn har 54 i huvud?
    nej jag har inte heller sparat mycket, men skaljackorna och skalbyxorna tänker jag spara, de jag har är sååå fiina.... Det ekar väldigt tomt i sparalådan för vanliga kläder, dem tröttnar man på och vill köpa nya nya....

    Jag har en katvig stl 3 Men jag tror att det är några i tråden som har 3 till sina barn. Vi pratade mössorna igår tror jag det var.
  • Kristyr
    ängeln83 skrev 2010-03-19 13:26:16 följande:
    Nu kom postis med hemligt paket från Småvi till Liam, späääääännande
    åhhh *nyfiiiiken*
  • Kristyr
    ängeln83 skrev 2010-03-19 13:42:34 följande:
    Eller så har Iza märkt att jag gillar Sobea Bubblan beställde också igår, får se vad hennes innehåller
    åhh det blir spännande..*väntar på bubblans paket*
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16