• JsN

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Dagens bytesmarknad genererade 500 kr till salgkontot samt lite dagiskläder och en trehjuling til pytte. *tänker inte klaga*

  • JsN
    Smultronhjärta skrev 2010-02-06 20:19:32 följande:
    Vad kul!Min kasse med leksaker och böcker var riktig uppskattad av Max
    Hur gick beachvollyn?
  • JsN
    Smultronhjärta skrev 2010-02-06 20:54:30 följande:
    Kan nog påverka lite Jag la istället ut 31 auktioner trots att det är Melodifestival
    Men är inte du fantast?
  • JsN
    Greksmurfen skrev 2010-02-06 21:54:42 följande:
    gluten å laktos =S..... vet det suger...laktos  nyligen å gluten sen 5 år tillbaka... så kommer ju väl ihåg hur pizza smakar =P...ja ja säger då det.. grav. hormoner e inte snälla =P... har ju så jag kan baka hemma ...men vad??..
    Laktos, då fixar du väl ost? Någon form av glutenfritt bröd, tomatsås och valfritt pizzatopping och så massor med ost. Polenta funkar bra som botten, man kan göra den riktigt tunn. (Ja, jag tycker dt är osten som gör pizzan)
  • JsN

    *hemma sjuk och tycker synd om mig själv* Fy fasiken vad ynklig jag blir med feber.

  • JsN
    Stormis skrev 2010-02-08 14:43:21 följande:
    Men usch då, din tur nu då alltså . Är M bättre?
    Jo, det är hen. Tyvärr. *ler* Maken är FL idag så vi är hemma alla. Imorgon blir det dagis för gullungen så att jag får sova! Tur att hen gillar bumpa på datorn...
    Smultronhjärta skrev 2010-02-08 14:43:33 följande:
    Det finns inget som piggar en ynklig sjukling bättre än lite shopping-köp lite Molosar så ska du se att det känns lite bättre Krya på dig
    Kanske det. Fast det har inte kommit någon Molo jag vill ha. Eller jag tycker de är liiite taskiga som har orange muddar på traktorbyxorna när vi verkligen inte behöver fler babybyxor. JAg skulle kunna tänka mig t-tröja all-over-print med traktorer och fiskar, men det finns väl ingenstans? Igår provade jag om det skulle få mig att må bättre att handla reagrejer på Rackamaja. Lite gladare blev jag, men inte friskare.
  • JsN
    Stormis skrev 2010-02-08 14:52:54 följande:
    Jag kanske är sen, men har ni sett kommande Katvig? katvig.dk/service/sh10/Katvig(tm)SS10.pdf
    Jo, tror du jag är lite såld på det grön/blå och turkos/vita?
  • JsN
    Stormis skrev 2010-02-08 14:58:18 följande:
    Vad blev ni gladare av? Jag belv visst gladare av vantfleeceoverall, babushkaklänning, stjärnklänning och brunvita leggings . Dock är jag verkligen barskrapad nu, har inte riktigt koll på finanserna nu eftersom jag inte tar ut några fp-dagar så nu MÅSTE det snart börja klickas mer på T så jag får in lite pengar . Får hoppas att jag kan få ut lite till med, men nu ska jag iväg varenda dag denna veckan så jag vet inte hur det ska gå till?
    Frottebyxor från Moonkids (orange till både denna och nästa sommar, samt röda til denna sommaren) Småfolk billinne, enfärgad grå IdaT-tröja, rött flodhästlinne och en brunvit katvigmössa. Förra veckans övertid lär ju trots vab och sjukskrivning generera lite extra pengar.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16