Inlägg från: ChokladMoshin |Visa alla inlägg
  • ChokladMoshin

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Busbellan skrev 2010-02-03 21:08:46 följande:
    Åh så ni använder det redan, här blir det nog tjockare kläder ett tag till
    Har använt det hela vintern.
    Lurvfleece och fleecebyssor under.
  • ChokladMoshin
    Busbellan skrev 2010-02-03 21:12:17 följande:
    Ja, det funkar säkert, men August har inga fleecebyxor så det skulle nog bli lite kallt om benen
    Ja, en aningen kyligt kanske. Hoppas så på vår nu!!
  • ChokladMoshin
    lillronya skrev 2010-02-03 21:14:09 följande:
    Det blevgamla bilartröja och mössaRöda knickerssvarta knickersgriströjasvart svettisjacka...till EmilioBrun frottésingoallakanintröjagrå frottékjol... till AnjelinTror det var allt.
    FINT!!
  • ChokladMoshin
    Tasha78 skrev 2010-02-03 21:43:39 följande:
    han åkte till väla innan idag och sen när han kommer hem stannar han på netto för att handla läsk och mjölk som jag skulle ha till partyt men då är plånboken borta så han har tappat den på väla och tyvärr fanns där allt alla korten, rätt så mycket pengar och det värsta av allt båtbiljett som han fått som vi skulle ha till sommaren
    Ushc, vad tråkigt!!
  • ChokladMoshin
    lillronya skrev 2010-02-04 10:16:19 följande:
    Oh två på en gång?Nu vill jag nog se lite bilder. Jag vill göra mer på min ena arm, men det innebär att jag blir betydligt mer tatuerad än vad som är "vanligt" och då sticker man ut ännu mer än innan.Jag har väl redan lite mer än de flesta, men det är ju fint, tycker jag.Men nu kommer tankar som- är man för gammal? Är det så ofint som många tycker?Egentligen bryr jag mej inte så vi får väl se var det slutar. Ursäkta ot, som vanligt. Jag har nog rekord i ot...
    Näe, skit vad andra tycker.
    Tatueringar är fint!! Brukar alltid kolla på La Ink & Miami Ink, finns ju sååå mycket fint!!
    Gillar ot Skulle bli trist med 100% dansk prat....
  • ChokladMoshin
    söta kråkan skrev 2010-02-04 10:27:01 följande:
    jag behöver verkligen lite tips om någon har lust..lillebrors overal sitter alldeles för tight i grenen och han kan inte ha den längre....hur fasiken gör man nu då ? ska jag köpa en ny till eller ? någon som sett på rea kanske?
    Ja, du kan ju skicka den till mig
    Skulle fortf. köpa en skaloverall, kylan kan ju inte hålla i sig sååå länge till.
    Har tyvärr inte sett på rea, eller Lk kids hade väl, men där hittade du inget va?
  • ChokladMoshin
    ChokladMoshin skrev 2010-02-04 10:36:35 följande:
    Ja, du kan ju skicka den till mig Skulle fortf. köpa en skaloverall, kylan kan ju inte hålla i sig sååå länge till.Har tyvärr inte sett på rea, eller Lk kids hade väl, men där hittade du inget va?
    Blå och olivgrön finns ju på Klkids i 92 för 899:-
  • ChokladMoshin
    lillronya skrev 2010-02-04 10:42:19 följande:
    Ja det gör jag egentligen.Så himla sugen nu!KOmmer inte överens med mej själv riktigt ang det här. Vill förstora en av mina tatueringar, men den sitter på fel arm. Hade känts bättre om den var större på vänstra armen eftersom den kommer att gå ner på underarmen. Men äh det får bli på högran ändå. Ska bara få tid hos tatueraren med. Han verkar ha lagt ner det mesta av sin verksamhet.
    Ytterligare i-lands problem
    Hoppas du får en tid snabbt, tråkigt att han lagt ner.
  • ChokladMoshin
    melizza skrev 2010-02-04 19:51:27 följande:
    god kväll tjejergggrrrr vad jag är arg och less på Stella som hela tiden kissar ner sig.....hon har varit torr sen ett år tillbaka nästan men nu har hon haft två veckor som hon bara skiter i att gå till pottan eller toan......jag blir snart galen på allt kissande vi satt på soffan och kollade på bumpa och jag sitter och typ frågar var 5 min om hon är kissig och pottan står tom i tv-rummet så att hon slipper springa upp på andra våningen men ändå så kissar hon ner sig i soffan och säger inget eftersom hon har filten på sig och när jag ska ta på pyjamas så ser jag att hon kissat och frågar varför hon inte kissade i pottan men hon vet inte.....helt illröd i rumpan var hon ohc det kliade jättmycket......hon har väl suttit länge med det ååååååhhhh snälla nån säg mig vad jag ka göra???? sliter snart håret av mig.....man blir så arg och kan ju inte skälla heller nu fick hon gå lägga sig istället med blöja för jag orkar verkligen inte med det här kissandet meraursäkta långt gnällande
    Min tjej hade varit torr i 6 månader när detta hände första gången, det var på vintern och vi hade varit ute och hon hade blivit nedkyld.
    Sen kissade hon på sig i 4-5 dagar eller så tills det gick över.
    HAr hänt 2-3 ggr till efter det.
    Vet inte om det är så för din tjej och visst är det jobbigt. Men vad gör man??
  • ChokladMoshin
    melizza skrev 2010-02-04 21:35:45 följande:
    ja men hon har haft sådan perioder innan med men det har ju gått över efter 3-4 dagar som du säger men  nu har hon hållt på i 2 veckor drygt.......asjobbigt tycker jag att det är för man får ju tvätta så himla mycket och speciellt overall och utekläder är ju småjobbigt när hon kissar ner.....som tur är så har vi 3 overaller och ett skidset men fasen vad dumt det är att hålla på tvätta sådan kläder hur många ggr som helst
    Hmm, ja 2 veckor är ju lite lång tid som sagt.
    Men gör som de andra kloka sa att kolla uvi och ev. att dom tar en odling.
    Det kan inte vara så att hon tycker att det är obehagligt att kissa så hon håller sig så länge tills hon till slut kissar på sig.
    Så hade min tjej när hon hade en hudsjukdom där nere.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16