Inlägg från: Lilla Ego 07 |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego 07

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Måste flika in med en grej. Brukar det vara några stockholmare som drar på molosalg då och då??
    Har ju varit så grymt sugen länge att åka på en sån men har ju så förbannat långt till köpenhamn så det lönar sig ju knappast att ta bilen dit.

  • Lilla Ego 07
    RååSa BuBBlan skrev 2010-03-12 15:39:12 följande:
    Jag bodde i Sthlm och har åkte flera ggr, ibland delat bil och ibland tågat fram o tbax   Runt 1500-2000 brukar jag få betala tor oavsett res sätt..
    Oki det är såpass....Iofs så är det ju en jäkla upplevelse kan ja tro, om man nu är klädgalen :) Kanske skulle önska mig en sån resa i present, fyller ju snart :)
  • Lilla Ego 07
    RååSa BuBBlan skrev 2010-03-12 15:44:14 följande:
    Å just de.. IdaT finns ju åxå!! Dom har väl omlott bodysar va? Ja det drar iväg.. Man ska över bron å sånt o det kostar.. Billigast e väl att fylla en bil till max med folk o sen splitta allt.. Kan va svårt att få ihop folk bara så man kan åka från samma ställe Men det är så sjukt roligt att det är värt varenda krona
    Japp det är ju det. Har en kompis som också vill åka. Hon  har dock precis fått en liten bebbe så det kanske inte är läge att dra på långtur då. Och av nån konstig anledning har jag inte så många kompisar som förstår tjusningen med att få lägga massa tusenlappar på att shoppa fina molos{#lang_emotions_wink} konstiga människor!
  • Lilla Ego 07
    Smultronhjärta skrev 2010-03-12 21:37:43 följande:
    Nejdå- hade jag varit fattig så hade jag iaf tvekat lite när lokala butiken sålde nya molosar för 50 spänn styck
    Nämen vad är det du säger!!! 50 kr, vilka va det{#lang_emotions_tongue_out}
  • Lilla Ego 07
    Smultronhjärta skrev 2010-03-12 21:42:52 följande:
    Sommardräkt i rosa med print på som bakfickor m.m, rosesky väpnarluva,byxor och tröja med birdie och ngn mer..Sen köpte jag sisådär 5 plagg från Name it också för ca 30kr styck Nope men de flesta overaller är det min mamma som ligger ute med pengarna för
    Vad roligt det är när man gör såna riktiga fynd!
  • Lilla Ego 07

    Ser att ni pratar vattkoppor. Mina barn hade det i januari. Fy fan säger jag bara! Sonen var helt täckt av koppor, precis överallt och han var jättedålig. Han har ännu massor av "ärr" över hela kroppen. Två djupa i pannan så de lär han väl få ha kvar kan jag tro. Dottern som var 6 månader då hade bara några stycken och var inte alls speciellt dålig.

  • Lilla Ego 07
    Busbellan skrev 2010-03-14 21:26:51 följande:
    Det där är ju så olika, man kan ju undra vad det beror på att vissa blir så sjuka och vissa inte alls.Två av mina har haft det, de hade båda kanske 10-15 koppor och ingen feber, då är vattkoppor ingenting att ha ju
    Ja det är konstigt att det kan vara så olika. Jättemånga som fått det efter oss hos dagmammorna som han går hos men ingen har fått speciellt många. E såg inte alls rolig ut och man fick knappt ta i honom så ont hade han{#lang_emotions_frown} men skönt att vi haft det nu iaf så slipper vi oroa oss för det.
  • Lilla Ego 07

    Någon som beställt från lilla mirakel och fortfarande inte fått sitt paket??

    Jag har inte fått mitt och inte heller får jag något svar på mejlen jag skickar dit.

  • Lilla Ego 07

    Nä det har inte kommit. Börjar bli lite irriterad nu{#lang_emotions_yell}

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16