Inlägg från: H I L L A |Visa alla inlägg
  • H I L L A
    SmillaMilla skrev 2010-01-19 12:05:20 följande:
    Men vi alla är väll galna i denna tråden. 92 har hon på byxorna i dag (ligger snart bild i bt) de är lite små, så 98 sitter nog lagom. Så då är det ju inte sååå långt kvar till 110 Vill så gärna ha dem i rätt stl, men finns ju inte.
    Åh nej ! Inte är du galen! Bara ekonomisk som tänker på framtiden
  • H I L L A
    Kristyr skrev 2010-01-19 12:27:15 följande:
    *hoho* vad ska du göra där?
    bara titta
    Greksmurfen skrev 2010-01-19 12:28:11 följande:
    hejhej!!nu e jag tillbax från lin lidex shopping ..råkade handla för 800 :-...urkens ja som bara skulle ha ngt litet ...men men hittade ju en hel del... ska se om ja hittar kameran så kan jag lägga in bild i BT om ngn e nyfiken=)...nu så vankas det lunch sen, bsen plugga å läsa. max ska hämtas kl 16.00 funerar på å hämta han  kl15.00 å få ta hand till bvc för sin andra svinis spruta... alla andra dagar passar lixsom inte redigt på schemat...hilla har du köpt ngt linne i 92/98 till hildisen??kanske maxen skulle kunna få prova=P.. vill gära kolla stl lite hur dne sitter=)... OM det skulle va ok=)
    Nice med shopping! Jag ska till Lindex nu efter lunchen
    Har inte vågat köpa linne till Hildisen, är rädd att de blir förstora Har ett kaninlinne i 92 hemma som är tokstort, så då passar nog inte 92/98 ?

    Var det Kosta den 28:e ? Längtar som tusan
  • H I L L A
    Greksmurfen skrev 2010-01-19 12:48:32 följande:
    hmmmm max e född okt-08 dock i slutet så i sommar kommer han vara 1,5.... han var 79 cm sist å dt va nu i jan.....hmmm.. när du fått linnet kan du testa å lägga ut bild=) hmmm oki... jag har med ett i 92 t maxen å den e ju stor....så större vill ja ju inte ha =S...men e så sugen på fiskarna juh.. å vet inte om den kommer göras i kortarmad suit.... annars så får man vella vänta in vår sega butik tar in linnena så man kan gå dit å testa med han....Ja kosta it is...den 28onde.. dock med en stycket max.. =S.. han har inget dagis den dagen.. men det ska nog gå bra .. han bruakr vara snäll.. gäller abra å muta han hahaha...
    Jag hade kunnat ta med Hildisen så hanf ick en lekkompis, men tror det är inskolning just på fm. Får veta det ikväll, ska på inskolningsmöte då.
    Har "vår" butik fått några nyheter överhuvudtaget?
  • H I L L A
    ellenagnes skrev 2010-01-19 13:03:37 följande:
    Också nyfiken på Me&i även om jag vägrar handla me&i. men alltid kul vad som kommer till Lindex efter me&i kollsläpp.
    Blev bara nyfiken varför du vägrar handla Meandi?
  • H I L L A
    Greksmurfen skrev 2010-01-19 13:14:49 följande:
    hmm ja det gör ju inte maxen =S... han ligger mitt på kurvan han å vikten strax nedanför.. ja det hade ju vatt skoj för maxen=).. kan han jaga hildisen runt om på outleten =P...barar säg t så kan hon åka i maxens stol å maxen åka i babyskyddet lr vice versa =P..... maxen får fortfrande plats i sin =O... maxi- cosi är mkt bra i stl=)
    Hehe Hilda åker babyskydd i mormors bil Men hon har gott om utrymme faktiskt. Har också Maxi Cosi. Rapporterar i kväll om hon följer med eller inte
  • H I L L A
    Tjollabolla skrev 2010-01-19 13:30:58 följande:
    Äh där var ju inget fint på Me&i... Döskallar? Allvar? Försvann inte det för typ 3 år sen? Å dom där bilarna har man ju sett förr... Hoppas det kommer lite annat fint. Fast jag har en viss tendens att alltid tröttna på Me&is kläder.
    Jag gillade robotarna & bilarna, det gjorde pojkarna här också
    Här är det så att pojkrna har Meandi & Hilda Molo, för Molos tröjor i jr har ett icke acceptabelt pris {#lang_emotions_sealed}
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16