Inlägg från: FlowerPowerMama |Visa alla inlägg
  • FlowerPowerMama

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Tasha78 skrev 2010-02-02 09:52:37 följande:
    kommer du ihåg hur länge det varade, lillans började vara idag ser hemskt ut och så får de ju inte bada under tiden så jag var lite nyfiken på hur länge det kan hålla på
    Det höll på över en vecka, var alldeles svullet och rött först och sedan sprack det liksom...Runt 10 dagar skulle jag tro att det höll på.
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama

    Idag ska jag till VC med 6-åringen. Hon fick svinkoppor innan helgen och hela nedre halva av ansiktet är som ett enda stort skinnflått sår! {#lang_emotions_cry}
    Hon har så ont så ont och det enda man kan göra är att tvätta ansiktet...*hua*
    Hennes händer är hemska dom också, alldeles svullna och spruckna fingrar.

    Lillasyster har börjat få prickar i ansiktet hon också, så jag hoppas på en vänlig läkare som vill ge barnen antibiotika!


    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Everlonn skrev 2010-02-02 09:57:44 följande:
    Åh stackars Det gör ont på både barn och i mammahjärtat sånt
    Jaa, det gör så ont att både se henne som hon ser ut nu och när hon har så ont att hon bara går runt och grinar...
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama

    Nu är vi hemma från VC igen. Båda barnen fick antibiotika utan knussel, lillasyster fick också fast att hon bara har enstaka koppor. Vi behövde inte ens träffa läkaren, det räckte med att sköterskan såg E för att hon skulle gå in till läkaren och be om recept, skönt det!
    Så nu är jag 800:- fattigare men har förhoppningsvis två friska barn här hemma inom några dagar.


    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Buttelina skrev 2010-02-02 15:08:22 följande:
    åh vad skönt men huu vad dyyyrt
    Ja, riktigt dyrt, jag såg ett par molosar segla iväg framför ögonen när spotekstanten sa priset.
    Men men, friska kids vill jag ha, E ser verkligen fruktansvärd ut...Som tur är märker hon det inte själv, men folk stirrar verkligen ögonen ur sig när dom ser henne, och ett par puckade högstadiekillar kläckte ur sig något i stil med "vilken jävla häxa, skjut henne" när vi gick förbi...
    Jag sa till E att dom pratade i telefonen och dummade sig och hon verkade inte fatta att jag ljög...*pluttan*
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    LJ2 skrev 2010-02-02 15:12:13 följande:
    oh fy vad tråkiga pengar, MEN så skönt att de kommer stoppa nu!! microcid eller åt sånt har vi en salva som heter, har varit såå bra mot svinkoppor på stora tjejen., torkar ut dom fort..*bvc som sa att vi skulle prova den*skönt att hon såg med en gång att de behövdes medicin!!
    Jaa, Microcid fick vi tipset om nu av sköterskan så det inhandlade vi också och tjejerna älskar krämen redan trots att den svider för den GLITTRAR ju.
    Och allra helst 4-åringen är en glitterunge, hon kan käka hundbajs om det så bara glittrar typ, så hon gnällde ingenting om svedan, toppen!
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama

    Gomorrn i tråden!

    Här har vi totalt ändrat rutiner den här veckan när barnen är hemma, vi behöver ju inte stiga upp för att göra oss iordning på morgonen, det har resulterat i att frukosten precis är avklarad.

    Barnen är iallafall kanonduktiga med att ta sin medicin trots att den smakar rävgift (luktar dock tuggummi- vilken bluff!), dom tar varannan klunk vatten.
    Lillasysters koppor verkar ha stannat i utvecklingen, det ser bara ut som om hon skulle ha ätit något hon inte tål, storasyster är dock en annan historia, hon är en vandrande sårskorpa och har så ont så ont i ansiktet, kan inte öppna munnen ordentligt...

    Vi ska gå till bibblan senare, deras favvosyssla typ!
    Och ikväll har vi bokat tid med hemglassbilen och ska handla hem massa god glass, det behövs lite gott i dessa tider!

    Jag tröstar mig med lite shopping, mest från T där det kommit ut en massa fint från flera här i tråden bla och jag har fått tag på underbaraste Småfolktröjan, den med grodor på- både jag och lillasyster älskade den högt och nu har vi en ny i större storlek!


    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Smultronhjärta skrev 2010-02-03 10:40:49 följande:
    Ot som vanligt Men huuur dåligt var det inte av Pippilotta att annonsera att de ska göra plats för nyheter och därför körde 75% på allt för att några dagar senare försättas i konkurs Vilka jäkla svindlare
    Jaa, fult som fan! Konkursen kom ju inte som en blixt från klar himmel direkt! Tur att jag inte handlade där då, har bara handlat en gång och då strulade det så jag undvek den shoppen...
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    ChokladMoshin skrev 2010-02-03 10:42:12 följande:
    Skönt att slippa stressa iväg på morgonen, men synd att dom är sjuka. M;en stackars storasyster Hoppas hon blir bättre nu!!Ja, glass är mycket behövligt!!
    Jaa, hon borde ju iaf inte få fler koppor nu, men det lär ta ett tag för såren att läka ju, allt spricker ju bara hon pratar.
    Duntoffla skrev 2010-02-03 10:42:19 följande:
    Ok. Jag befarar att det kan bli samma med Noel. Vi får helt enkelt köpa ståbräda och sen se vad som händer. Annars får vi köpa en beggad syskonvagn. Morrn morrn! Skönt med sovmorgon Har de haft koppor stackarna?
    Mmm, dom har svinkoppor, stortjejen har har hela ansiktet fullt, lillasyster har bara ett fåtal på sig, dom fick antibiotika igår så förhoppningsvis slipper lillasyster fler nu, det räcker att se storpluttan lida!
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    ChokladMoshin skrev 2010-02-03 10:49:19 följande:
    Men stackaren. Låter inte kul.
    Nä, det är inte kul alls, men hon är sååå duktig, klagar knappt! Hade det varit jag som haft så, så hade jag gnällt som fan dagarna i ända, ett enda munsår kan få mig att bli superynklig liksom.
    Bloggar, adressen finns i min profil.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16