Inlägg från: mortillsju |Visa alla inlägg
  • mortillsju

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    lillronya skrev 2010-02-26 23:11:13 följande:
    E har inte heller nån napp eller nåt annat. Bara mamma, eller nån annan hemma går nästan lika bra. Han kommenderar närmast lämpliga mysobjekt: - Du mysa foffan maj! Oftast föregås det av: - Du göra melle maj! Han gillar välling och mys i soffan.
    Underbart när de har många syskon. De styr och ställer och alla bara gör som de säger. Vi har samma situation här hemma
  • mortillsju
    Milliz skrev 2010-02-26 23:13:37 följande:
    Ja det är ju säkert väldigt olika från barn till barn. Men jag är lite rädd att han ska förstöra sina tänder så att dom blir sneda. Att förklara att mamma gör på sitt sätt och fröken på sitt sätt tror jag är jätteviktigt. Det kommer jag också göra då barnen börjar på dagis
    På tal om tänder. Det är säkert olika men alla mina barn har toppenfina tänder trots nappar, tummar och fingersugning. De rättar till sig sedan. Eventuellt kan de få ett litet korsbett (gommen blir smal) men det korrigeras sen runt 8 års ålder med en lös tandställning några månader. Men helt fula blir de sällan av sugandet utan det är nog mer genetiskt i så fall. T ex stora permanenta tänder osv.
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 23:14:36 följande:
    Jag tror nog att det blir en blå pop jacka till Svea. Hon har ju röda everset överdragsbyxor och sedan en röd ns mössa till. Perfekt.
    Skitsnyggt!

    S har haft så mycket "pojkkläder"...ärvt efter storebror att hon skriker bara hon ser en blå jacka Eller grön *sorg, jag älskar gröna ytterplagg*.....rosa, rött och lila, det är fint det
  • mortillsju
    lillronya skrev 2010-02-26 23:16:44 följande:
    Ja
    Skönt när de har varandra!! Och att de lär sig att ta vara på varandra. MIna barn i alla åldrar har så fint och roligt ihop!
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-26 23:21:00 följande:
    Ja vi har ju också en hel del men har ju nu en kille som är lika gamal som svea här hemma. så allt efter anton går ju till honom. Nackdelen med storebröder
    Oj , inte visste jag att det fanns en gosse till hos er!! A och S vet jag om. Men skönt för S att få ha sina egna kläder tänker jag. Jag låter min S också få ha sitt egna nu. Hon ärver rätt lite, jeans mest, gummistövlar och så men annat omsätts på T och nytt köps till henne. Jag är glad att jag kan göra så!
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-02-27 08:36:43 följande:
    Mor tillsju: Visst var det du som hade denna fix jackan? www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx?id=7... Hur är den? Tunn som pops? Går deta tt ha en lurv under?
    God Morgon!

    Jag har den i vintervariant och tänkte idag köpa vårvarianten. Jag tycker de sitter jättebra på. Lurv funkar under. Om jag ska jämföra pops med FIX är pops lite tunnare, lite mjukare och smidigare. Det skiljer en anings på dem alltså. Men inte tillräckligt för att motivera det dubbla priset hos pop. FIX har dock ett problem, de hat valt en märkeslös dragkedja vilken ibland går sönder. Men de tar utan knot tillbaka dem som reklamation så spar kvittot!!
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-03-02 17:06:36 följande:
    Busbellan: Jag är sugen på den gröna pop jackan till Svea. Men vad tror du om röda byxor till? Har dock ett par svarta men de är liiite stora. är den fin grön även till flickor?
    Grönt med rätt till är tokfint! Så hade min S förra våren. Det är nog det finaste vi haft faktiskt!
  • mortillsju
    SmillaMilla skrev 2010-03-02 18:35:34 följande:
    Åhhhh låter bra! Har du någon bild?
    Jag vet inte om det finns Möjligen på nåt minneskort som jag inte har i min ägo.....hmmm funderar- Jag ska leta lite så får vi se om jag har tur!
  • mortillsju

    Ni som är vana vid webbutiker. Är jag tjurig eller har butiken/NS kompenserat mig??

    Jag reklammerade en hood från NS. Då jag inte fick kontakt med Kiszshoppen som jag handlat av tvingades jag skicka den direkt till NS. De har nu haft den i 4 månader. Efter otaliga mail med kidzshoppen har jag nu fått den åter....tillsammans med en svart mössa.

    Är det ok? Eller får jag lov att känna mig ruskigt irriterad??

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16