Inlägg från: FlowerPowerMama |Visa alla inlägg
  • FlowerPowerMama

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Mawe123 skrev 2010-01-19 11:50:05 följande:
    Åh hoppas det blir bättre snart. Det är besvärligt när inte linnena går på, jag fick kämpa på våra, men de var ganska stora kommer att funka denna sommar också.Sonen skrek hysteriskt varje gång de röntga honom, tror vi var tvungna att åka och göra det fyra gånger. Läkaren slet och vred i armen för att få den i rätt vinkel -det skär i mamma hjärtat bara jag tänker på det.Olyckor borde inte få finnas
    Jaa huvva, jag kan tro att det smärtar i mammahjärtat sådana gånger. V hade ju sådan tur att hon bara behövde stå på röntgenplattan, inga vridningar alls!
    Men det gjorde jätteont på henne när sköterskan försökte klämma på henne någon stödgrej som skulle hålla axlarna bakåt, trots att läkaren bad om en mitella.Jag såg tårarna komma på V och bad sköterskan om en mitella och doktorn höll med!
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama

    Ni som äger både lurvfleecar och torktumlare- torktumlar man fleecen helt torr eller bara halvtorr?
    Jag har tvättat en massa lurvisar som ska säljas och ikväll får jag låna en torktumlare, men vet inte hur mycket dom små juvelerna ska tumlas.


    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Tasha78 skrev 2010-01-27 12:03:29 följande:
    jag har torkat den helt torrmåste fråga dig var köpte du airbrush töjan med dom gröna kantbanden
    Det är inte gröna vad jag minns, knallgula är dom.

    Till er andra: Tack! Jag tror att jag kör dom halvtorra då till att börja med och sedan får dom torka på galge. Det kan omöjligt bli sämre än förut då jag bara kunnat torka dom på galge från början.
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    solouniko skrev 2010-01-27 12:08:39 följande:
    Halloj! Jäklar vilket snöoväder det är här alltså.. Och magsjuka härjar det överallt. Tre kompisar som var här igår har spytt hela natten men än så länge verkar vi ha klarat oss iallafall. Hoppas! En fråga till experterna. Hade ju tänkt köpa regnbågsstället till Milla, men jag ska ju köpa en softshell jacka också. frågan är då om det räcker med regnbyxa och så kanske man har lurv och ev softshell över? Eller måste man ha jackan också till?  Softshellen är ju vind och vattentät också men har väl inte tejpade sömmar... Vad tror ni?
    Här snöar det också en himla massa just nu, blåser i sidled...Ser inte fram emot att hämta lillsnorpan hos dagmamman sedan, hon kan vara rätt kinkig med promenader där hon måste traska själv och i det här vädret kommer hon ligga i en pissgul snödriva och tokvägra röra sig framåt.
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Busbellan skrev 2010-01-27 21:37:26 följande:
    Hej hej på erNu har jag varit och klämt på lite me&i kläder i alla fall Fick ju bli hos grannen, längre än så vågade man ju inte ta sig idag Har beställt lite så länge, men blir antagligen mer sen.Det enda Ella ville ha var robottröjan. Inte vad jag hade tänkt mig, men vad gör man inte för att göra de små nöjda Blir i alla fall fin till de röda knickersen jag också tänkt köpa
    Jag beställde just lite kläder, blev som vanligt puffbyxorna- älskar den modellen! Sedan blev det singoallor i brunt och lime till båda kidsen.

    Nu försökte jag shoppa på Tradera, men bilderna vill inte visas...
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Busbellan skrev 2010-01-27 21:44:32 följande:
    Låter fint Är det strul med bilderna där idag också?
    Ja, tydligen...Inte kul alls...
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama

    Hej i tråden!

    Någon som vet hur Molos regnbågsbyxor med hängslen(överdragsbrallan) är i storlek?
    Och är dom något att ha? Blir barnen svettiga i dom, är dom tåliga?


    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    ChokladMoshin skrev 2010-02-01 22:45:19 följande:
    Kan man ha Po.p´s gröna skaloverall till en tjej??Om ja har ni ngt tips på nån riktigt girly mössa till?Har nog gett upp hopppet om en rååsa skaloverall till Mini.
    Ahh, grönt är ju ljuvligt till alla barn! Lillasyster är ofta klädd i gröna ytterkläder, åtminstone skalkläder, så grönt hejar jag på!
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama

    Gomorrn i tråden!

    Ser att ni avhandlar små petiga barn


    Buttelina skrev 2010-02-02 06:35:25 följande:
    håller med, grönt är skönt fina grejer du slängde ut på t. när du rensar så rensar du verkligen jag fixar inte att göra så, jag är alldeles för kär i kläderna
    *asg*
    Det var ju assvårt att rensa den här gången, nu har dom BARA fina kläder i garderoben, jag kan inte rensa på ett tag nu.
    Men jag vill ha shoppingslantar så då får jag offra mig, fleecen var enklast att rensa, det räcker med 5 var. {#lang_emotions_dreamer}
    Måste handla fler tröjor till E, hon har växt ur en massa tröjor och det ser tomt ut i hennes garderob när det endast finns runt 35 tröjor...*s*
    Bloggar, adressen finns i min profil.
  • FlowerPowerMama
    Tasha78 skrev 2010-02-02 09:45:00 följande:
    go morgontjejer jag måste fråga har någon av er gett ert barn tbc vaccin
    6-åringen fick som bebis, men det var ju ett tag sen såklart.
    Bloggar, adressen finns i min profil.
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16