Inlägg från: SmillaMilla |Visa alla inlägg
  • SmillaMilla

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    RååSa BuBBlan skrev 2010-01-25 15:30:20 följande:
    Jag tycker det va jättefint!! En combo jag absolut kunnat ha Men vi ska bara ha ett par Molo leggings denna vår, för dyra att krypa sönder har jag bestämt mig för
    Vad bra

    Ja de är nog lite dyra för att krypa sunder. Så resonerade jag också när Svea var mindre. Men nu sliter hon inte alls på byxorna på samma sätt.

    SÖT Bubblis i bt!
  • SmillaMilla

    Måste säga att jag är riktigt nöjd över mitt val att välja babylegginsen till Svea istället för junior legginsen. Dessa sitter mycket finare på min lilla knubbis.

  • SmillaMilla
    RååSa BuBBlan skrev 2010-01-25 15:44:37 följande:
    Bubblis är ju aldrig på stående fot, hon är antingen en Tiger, en Zebra eller Bolt här hemma Finns inte en bralla som överlever hennes framfart Tack
    En sådan unge har vi här ockås. Lindex fodrade muddjeans är då super
  • SmillaMilla
    Busbellan skrev 2010-01-25 16:07:50 följande:
    Smilla: vad fins det var med regnbågen till prästkragarna!! vilken tur att vi har såna leggings på väg hit
    ja men visst blev det bra.

    Jag tänkte ha regnbågslegginsen till fjärilsköänningen som är på väg hit. Men jag ångrar mig lite nu att jag inte köpte babystl på prästkragelegginsen, köpte ju dem i junior stl.
  • SmillaMilla
    ellenagnes skrev 2010-01-25 16:42:42 följande:
    Såg att ni pratade Blingo, helt underbart. Jag trodde inte jag skulle ha något från Blingo, men det får nog bli lite ändå. Tycker Blingo är mycket coolare än Me&I
    Jag hade lite blingo kläder till Svea när hon var liten (bebis alltså ). Var jätte nöjd med kläderna men inte med företagets kundservice.
  • SmillaMilla

    Kul nu börjar det komma in lite mer bud på T. Har dock mååånga som inte har några bud än. Gahhh jag vill ju sälja innan jag far till London på fredag.

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16