Inlägg från: Stormis |Visa alla inlägg
  • Stormis

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Hoppar bara in och beklagar mig för tristessen med att ha lagt upp lite nya auktioner {#lang_emotions_dreamer}...


    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    lillronya skrev 2010-03-16 21:20:26 följande:
    Hej i tråden!Kikar in en sväng från jobbet.Vad händer här idag?
    Hojt hojt som sagt, men nog lite stort el litet för din del gissar jag. Molos 62 kommer inte idag, men inom överskådlig framtid.
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    ängeln83 skrev 2010-03-17 09:41:54 följande:
    Fiiiiiiiiina, jordgubbarna är verkligen underbart fina. Hur fick du den 50% då? Nåt jag missat?
    Kom ett mail idag där det stod om de erbjudandet. 
     

    Hejsan!

    Vi behöver visst alla sätta lite färg på tillvaron medan vi väntar på våren - så vi har ett supererbjudande till er på färgglada Småfolk:


    Köp 1 Småfolk t-shirt, kort eller lång ärm, och få 50 % rabatt på ytterligare en!


    Vi reglerar priset efteråt.
    Erbjudandet gäller bara denna vecka!


    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    Zvartaliljan skrev 2010-03-17 11:16:21 följande:
    tyvärr är det ju så att det ena leder till det andra här...jag har säkert fått någon ämnesomsättningsrubbning efter allt kräkande och sen sängliggande etc.Tack för din omtanke och GRATTIS till stora killen!!! Var är STORMIS när jag behöver henne????????????
    Stormis har lekt med sina barn men finns här lite till och från.

    Håller med de andra - kör inga metoder och annat knas under amningen. Visst, att ta bort eller minska på pasta, potatis och ris påverkar inte så länge du får i dig andra kolhydrater, men för ditt psykes skull ska du inte krångla till det just nu. Det är jobigt som det är, gissar jag. Utan gör så som du själv kom på - byt till bättre alternativ, utan att ta bort nåt (förutom godis, COLA!!! och annat gott, men onödigt då ). Och visst kan du byta vitt socker= sackaros till fruktsocker om du önskar (har dock ingen koll om det är samma mängder), men måste ändå fråga varför - dvs hur mycket vitt socker använder du? Jag är inte den nyttigaste dietisten i landet, men kan ju inte säga att jag använder socker annat än i bak och just bak är gott för att det är onyttigt (mixtrade med sötningsmedel och annat när jag påbörjade utbildningen och det är bara att inse att gör man det inte riktigt är det bättre att strunta helt i det).
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    ängeln83 skrev 2010-03-17 11:32:30 följande:
    Njaa, jag hoppade över köpet p.ga av frakten, och är dom så där långsamma med att skicka så kan det ju nästan kvitta.
    Jag köpte regnbågsregnbyxor därifrån på kvällen, 24 kr i frakt, betalde med kort och hade byxorna  2 dagar senare. Så min order funkade utmärkt!
    hzl skrev 2010-03-17 13:13:39 följande:
    Nån som vet hur katvigs uv skydds dräkter funkar? Har sett många som är baddräkter utan skydd. hur vet man vilka som har o inte??? Konstig fråga?
    Alltså, mig veterligen står det inget om uv-skydd i Katvigs dräkter, men enl alla affärer så är det skydd i dem, dvs de skriver inte ut det av dum märklig anledning. Jag hade en förra året och den skyddade iaf utmärkt. Vet inte hur det är med baddräkterna, men badsuitsen ska vara skyddade som sagt. Dock är de MKT små i stl.
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    ängeln83 skrev 2010-03-17 13:34:42 följande:
    Vad tror ni, funkar det att lägga ut en Molo body med pippisar nu på T eller går den bättre på hösten?
    Av långärmat skäl tycker jag att du kan lägga ut den året om. På en liten har iaf jag sällam kortärmat äve på sommaren. Dock så kan det ju vara så att den reas just nu och då vill man ju hellre ha en ny. Å andra sidan så är ju de flesta reor slut nu så jag hade nog lagt ut iaf. Å med lite högre utrop så kan ju alltid chansa dessutom . Återkom sen med hemliga paketet. Spännande!!! Jag vågar aldrig sånt nåt mer efter att ha gått på lite nitar på Meandi och Gangstar, dvs INGA kläder jag alls velat ha ...
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    Greksmurfen skrev 2010-03-17 13:49:45 följande:
    HZL : kan rekomenderar Ida T :s uv dräkter de har rätt högt skydd=) tro man kan hitta nga på rea lite här å var med=)...ängeln: vilken stl på pippisarna ....liljan: jobbigt läge för dej.... me håller med stormis å de andra.. plocka bort så mkt socker du kan å ät fullkorn... ett mumsit mellanmål som min gravidhjärna har fastnat på just nu är 1-2 mixade bananer å sen i med lite lättmjölk=) (har laktosfri i min så då kan ju d med ha den ) tro iaf att den e relativt nyttig =P....för vet själv att man får ju sånt begär av socker =P..... å då får man försöak hitta substitut för det så långt det går iaf ;)....ycker definitv att du behöver shoppa av dej med =)..... ska bli så skoj å ses på kosta å babyåbarnmässan =)stormis: vad är det som felat i paketen ?? bara tråkiga kläder lr?? har jsälv tänkt beställa ngt sånt men inte vågat...
    Jepp, har fått tråååkiga plagg . Annars inget fel på dem så klart och det mesta funkar ju på T...
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    Greksmurfen skrev 2010-03-17 14:08:18 följande:
    mmm men somsagt det är ju inte därför man tar de hemliga paketen...=S...stormis du skulle med upp till baby å barn mässan med va??
    Jepp, ska dit!
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    hzl skrev 2010-03-17 14:46:08 följande:
    tack stormis!! Hur små? Mindre än katvigs vanliga? Min tös är en ganska klockren 80 nu.. Ska jag gå högre än 80/86 då tycker du? 92/98 låter sjukt stort
    Som min dotter förra somamren då . Då var K en klockren 80 och hon hade 92 på den. Tror inte att det var dubbelstl på den jag hade (men är inte säker), men jag hade tagit 92/98 om jag var du, även om det låter helt kajko! Fick plats med blöja under, men funkade utan med. Ja, de är mindre än deras andra suits.
    Zvartaliljan skrev 2010-03-17 14:48:18 följande:
    Vet du, jag har slutat dricka Cola!! (ramla inte av stolen nu ronya ) Från att ha druckit 1-2liter/dag dricker jag nu bara något glas vid speciella tillfällen. Och så har det varit sen Mateo föddes (då han blev dålig i magen när jag drack läsk) så viktuppgången kan inte skyllas på den. Godis, kakor etc. bara på helger och vid speciella tillfällen. Köpte fruktsocker nu iaf. Jag tycker ju om flingor eller gröt på morgonen o tar tyvärr lite väl mycket socker på, så ska smaka nu hur det blir med fruktsocker istället.Men egentligen äter jag inga mängder socker, inga mängder fett heller...äter oftast nyttigt o t.o.m nyttigare nu än under graviditeten och ändå har jag gått upp mer de senaste 2 månaderna än jag gått upp de 8 månaderna innan dess...
    What . Grattis! Bra ovana att bli av med. Alltid svårt vad en viktuppgång exakt beror på, klokt av dig att kolla upp det för det låter ju lite märkligt. beroende på mängd socker på gröt etc hade jag faktiska övervägt sötningsmedel. Jag har ju aldrig jobbat med övervikt dock så jag är lite kass på det. Minns inte nu hur fruktos ligger till jämfört med sackaros *skäms*.
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
  • Stormis
    Smultronhjärta skrev 2010-03-17 16:26:17 följande:
    Stormis! Inget du "behöver" från Babyshop
    Jodå. A lot!!! Men även de har det på min önskelista så nu har jag två ställen att använta liiite rea på. Så jag ska vara förnuftig och vänta lite till .
    ♥♥♥ Storasyster 0710 & lillebror 0912 ♥♥♥
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16