Inlägg från: ChokladMoshin |Visa alla inlägg
  • ChokladMoshin

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    LJ2 skrev 2010-01-06 20:53:00 följande:
    ohh.. tack.. =) slapp bläddra.. 24 lurv av nåt slag??? oj då...
    Vassego!! Hade nämligen som fönstren öppna fortf. Skriver önskelista!
    Ja, men det är ju delat på 3 barn ju, så inte såå många.....
    lillronya skrev 2010-01-06 20:54:39 följande:
    Älskar det printet!!!E måste ha en t-shirt i det.Jag ska ha träff den 27nde.
    Jag vill ha både t-shirt och linne.
    Sonen har ju börjat rata Me&i när han fått Molo, dom är coooolare som han säger....
    H I L L A skrev 2010-01-06 20:55:01 följande:
    Åhh jag hoppas också på fina klänningar !!! H behöver för en gång skull nya klänningar
    Ja, en 6-7 stycken i alla fall
    LJ2 skrev 2010-01-06 21:02:35 följande:
    OJ... vad fattig jag kommer bli...MASSA fint ju..!!!
    Eller hur, och det är bara en bråkdel gissar jag......
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    LJ2 skrev 2010-01-06 21:12:58 följande:
    ja.. fjärilklänning o leggings.. o racingbilar, o linnen i massor..o lastbil.. jaa. massor.. o nya blommorna!!sa till sambon nu att oj, det va farligt o se nya molo som kommer.. jag ska nog inte säga till dig vad de kommer o kosta.. o får till svar.varför inte ? jag bryr mig inte, handla du för 8000 om du vill det, jag struntar i vilket.. undra om han e sjuk??? åhh.. när kommer de hit????NU e jag sååå shoppingsugen!!!
    Härligt!! Så skönt när dom inte bryr sig eller tom uppmuntrar till shopping.
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    lillronya skrev 2010-01-06 21:22:21 följande:
    Jag köper väldigt lite me&i till E nu med. Tycker att han passar bättre i annat.Men till  tjejerna... Oh handla på då!!Fast mannen här säger också att jag ska handla. Men pengarna behöver ju räcka till annat än molosar med.Häromdagen satt jag och kikade runt i nätbutikerna och fick fram en sån tröja med rosor på från molo. Fick kommentaren: Den där var RIKTIGT fin! Vilka färger!Undrar om det är ok att handla en så då?
    Ja, efter att min kille har haft en del Molosar så ser han helt plötslig lite töntig ut i Me&i, tyvärr. Och han älskar ju färgglada print med fordon så vårens nu passar honom som en smäck!
    Stora tjejen får nästan bara Me&i eftersom hon bara använder klänningar och det har ju inte Molo sååå mycket av som hon gillar.

    Mini har inget val, hon får det jag bestämmer
    Skulle såååå gärna vilja ha en robot eller haj klänning.
    Milliz skrev 2010-01-06 21:25:34 följande:
    Ja, då måste du ju passa på att shoppa M tycker därmot inte att barnen behöver mer kläder. Måntro hur det kan komma sig?
    Ordet behöver är bannlyst här hemma. Om jag hör maken börja yttra ordet så harklar jag mig och han byter snabbt ämne
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    LJ2 skrev 2010-01-06 21:31:30 följande:
    bara o köpa då!! just nu så har jag iaf sparat till nya molo =)) o sen i jan kommer min övertid i pengar = mer mololägger undan till annat ändå.. men extrapengarna gör jag vad jag vill med =)) ja.. han har lixom varit lite mer att BEHÖVER hon / han verkligen det, så köp det.. o "jag tycker snart alla kläder ser likadana ut" o bara suckat OM han fått reda på vad det kostade.. nu vet jag inte alls vad han fjäskar för??? *funderar* kanske ska koppla ner o lägga mig ?? åhh.. fy va tråkigt med förbud.. salgträning e bra!!! i alla de slag.. själv tänker jag träna i o shoppa för mycket snart
    Hmm, ja dom brukar ju ha ngt i åtanke när dom "släpper till" med pengar till shopping så där
    Milliz skrev 2010-01-06 21:33:59 följande:
    Jo, fast det finns väl inte baby någonstans än eller har jag missat det? 92 är för stort ännu. Fast printen är iofs desamma, men jag vill ju veta exkt vad som kommer Men det här kommer iaf bli väldigt dyrt M har visst lyckats se hur mycket kläder de har. Fast inte kan jag förstå hur jag skyndar mig ju att städa undan allt som kommer innan han kommer hem från jobbet Iofs så tar han sig väl en titt i garderoberna då och då
    Min gubbe törs inte gå i garderoberna här, jo hans egen då förstås, eller näe knappt.
    Han frågar oftast mig, är lite kontroll freak jag.

    Men han är lite kul ibland. Han frågade idag varför jag inte shoppat på länge (uteblivna mailingbags paket i brevlådan).
    När jag då svarade aqtt jag ber att få alla paket skickade till mamma eftersom det försvunnit 3 för mig i dec. så scukade han tungt, då höjde jag på ögonbrynet och då såg han helt plötsligt så snäll ut.
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    lillronya skrev 2010-01-06 21:36:42 följande:
    Jag brukar fundera på, när jag lägger i tvätten i garderoberna hur fullt det är hos er andra. För här är inte fullt....Hoppas alltid på att det beror på att garderoben är lagom och att jag inte är så shoppingtokig som det ibland känns som. Småttarna delar ju faktiskt på en garderob.
    Här är det smockfullt i alla förvaringar.
    Sonen har en stor byrå med 5 lådor. De 2 tjejerna delar på en garderob med 3 lådor och 2 hängstänger och en byrå med 3 lådor.
    Det är fullt även om jag har 3-4 maskiner som ska köras.
    MEN nu när jag har rensat ut båda bland sommar och höstkläder så är det halvfullt kanske liiite mer.
    Men kände mig himla dutti.
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    Milliz skrev 2010-01-06 21:38:47 följande:
    Nej behöver har slutat existera. Jag brukar säga att jag bestämmer hur mycket som behövs Men men han tjatar ändå om att de inte behöver mer Men som sagt tur att det är jag som bestämmer vad som behövs tänk vad mycket fina kläder som skulle saknas i garderoben annars

    När han har kommenterat nån gång om att dom har mycket, då frågar jag helt enkelt om han vill ta över shoppingen åt barnen och då bara ryser han, han hatar shopping.
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    Milliz skrev 2010-01-06 21:45:22 följande:
    Jag hoppas på klänning i fjäril och de poetryliknande blommorna.. Och så en massa annat förstås Ja, det är betydligt billigare med baby så jag är glad så länge Ella kan ha det. Fast än har hon ju "bara" 86 så ett tag till ska väl baby funka. Hihi, ja M frågar oftast mig också vart hans kläder är i garderoben och oftast vet jag exakt var de är Har det försvunnit tre paket för dig i dec? Vad tråkigt.
    Ja, maken kan inte hålla koll på mycket själv
    JA, 3 paket är borta Är fortf. i tvist med en butik om det
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    Milliz skrev 2010-01-06 21:50:15 följande:
    Det ska jag börja köra med. M är inte heller förtjust i shopping, han går mest omkring och är på dåligt humör om jag lyckas släpa med honom till några affärer
    Samma här. Om vi ska ut och handla tillsammans så ser han alltid till att det finns ngn elektronik affär i närheten. IKEA är enda stället han följer med på
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    LJ2 skrev 2010-01-06 21:50:41 följande:
    ja, nåt lurt e det.. kan kanske bero på att han just nu sitter vid andra datorn o klickar hem bildelar o suckar mellanåt ?? fy va tråkigt med försvunna paket!! men tur han e foglig o inte sa nåt mer iaf sambon öppnar garderoberna här, e ju han som lämnar på morgonen nu när jag inte e hemma mer, så han som väljer kläder *oftast iaf* så ska rensa bort mycket ot nu för litet ju..klänningar med, men det ska inte ut än.. får vänta lite innan t får ta tag i det.. =) bodysarna ska ut iaf..ska bara ha ork!!! massa måsten nu..så vi struntade i allt innan idag o gick ut o byggde pulkabacke ner från vårt soldäck åt barnen.. att dom hade kul!! *jobbigt o skotta massa massa snö!!*sen åt hos mamma, alla syskon... sen hem o lägga barn.. så ingen tid.. *skönt!!!*de behövde vi tror jag..
    Nu är det ju alltid jag som klär på dom eftersom jag går hemma, men åker jag bort så lägger jag fram kompletta ombyten. Törs inte låta han gå där och stöka till heller
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
  • ChokladMoshin
    Milliz skrev 2010-01-06 21:54:58 följande:
    Usch vad trist, är de från samma butik eller är det olika? Men måste de inte ersätta om de inte har rekommenderat paketen? Hoppas det löser sig och att du får tillbaka pengarna iaf..
    Näe, det är inte från samma butiker. Jo dom måste ersätta, men dom tycker jag ska vänta och se om det dyker upp och ligga ute med pengarna.
    Får se hur det går.
    lillronya skrev 2010-01-06 21:53:05 följande:
    Jag har själv satt dit den ena stången. Behövde det tyckte jag. De blå? Det är ikea alltihop.
    Du råkar inte ha en knapptröja i stl. 128 eller 140 och skulle kunna ta några mått åt mig om du orkar?
    Vill ha en säck med Molosar av tomten i år
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16