Inlägg från: SmillaMilla |Visa alla inlägg
  • SmillaMilla
    lillronya skrev 2010-03-21 20:55:28 följande:
    Hej! Nu är jag äntligen hemma efter en fullspäckad dag igen. Dottern och hennes lag är nu Skånska mästare i innebandy i F13.
    Häftigt! Grattis till tjejerna!
  • SmillaMilla
    Tindrisen03 skrev 2010-03-22 13:50:54 följande:
    Är det ngn som har en bild på vårens lila el rosa lurvfleece fr Molo? Skulle vilja se den på ngn liten sötis..det är så ofta bilderna i shoparna inte stämmer med verkligheten
    Nä men en lila fleece
  • SmillaMilla

    BLÄ i dag är jag verkligen däckad i förkylning. Hemma hela dagen själv med tre pigga och överaktiva barn. Sambon kommer inte förens sent på kvällen. Bilen på service o sedan skall den säljas. Så mycket står på schemat. Men jag har så svårt att relatera allt i dag. Tänker mycket på lilla Lova.

  • SmillaMilla
    melizza skrev 2010-03-22 17:21:30 följande:
    det är nog det som spökar här med tror jag men Stella dricker inte speciellt mycket mjölk men välling dricker hon ju 2 flaskor och det är ju mjölkbaserat så vi är inne på att sluta med det men det är lättare sagt än gjort för hon verkligen älskar sin "nenneflaska" har ni inte nåt annat som ersätter mjölken då som typ havre eller sojamjölk?? min mellandotter får ont i magen om hon dricker vanlig mjölk så till henne har vi havremjölk.....men det vill inte Stella drick då förstås :-S
    Då kommer jag med ett litet tips. Svea har ju också krångel mage och anton har som du säkert vet haft jätteproblem. Till Svea fick vi nu rådet om att byta vällingsort. Från att ha använt fullkornsvälling kör vi nu mild välling den från 6 månader. Magen funkar mycket bättre. Kanske ett tips?
  • SmillaMilla
    melizza skrev 2010-03-22 17:30:15 följande:
    tack det måste vi prova smakar det nästan samma eller??
    ja det tror jag, ingen av mina små har reagerat på att jga bytt vällingsort
  • SmillaMilla

    Äntligen sover de två minsta barnen.

    1½ timme kvar till sambon kommer. Så detta går nog trots allt

  • SmillaMilla
    lillronya skrev 2010-03-22 18:46:45 följande:
    Så nu har jag nog bestämt vad presenten till lilla killen blir. Det blir blå IdaTbody med elefanter och mössa till. Nu ska jag bara bestämma mej för storlek.
    BRA val! Elefanterna är sååå fina. En av favvotröjorna på lillkillen här.
  • SmillaMilla
    OsynligtSmåkryp skrev 2010-03-22 18:50:26 följande:
    Skönt att dom sover! Jag hann tänka att vad tidigt barnen lägger sig och redan har somnat...Sedan klickade det att ni är en timme äldre än oss och vips var det inte så tidigt mer.
    Hihi men kanske det är relativt tidigt i alla fall. Mellan 19 och 19.30 brukar de lägga sig.
  • SmillaMilla

    hihi lite roligt. På facebook har jag ett vänförslag, vi har 21 gemensamma vänner och alla är från denna danska tråd. Men jag kan inte komma på vem det är {#lang_emotions_embarassed}.

Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16