Inlägg från: SmillaMilla |Visa alla inlägg
  • SmillaMilla

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Busbellan skrev 2010-03-15 21:45:27 följande:
    Smilla: Funderar ni på ALV till sommaren? Vi åker antagligen dit hade ju varit kul att åka samtidigt Fast ni kanske tänker åka mitt i sommaren nån gång?
    JA vi har planer på att fara dit! Då måste vi ju tajma in det. Vore superkul!
  • SmillaMilla

    Gahhhhh 2½ åring bortskänkes {#lang_emotions_demon}

    Nu har hon skrikit 45 minuter över en blå spade i parken som hon ville ha. Hur tusan får man stopp på henne?

  • SmillaMilla
    JsN skrev 2010-03-16 11:33:49 följande:
    Om det inte går att distrahera med någon annan aktivitet så andas man lungt och låter dem skrika... JAg brukar bekräfta att jag förstår att hen är arg och att man får vara det. Sen finns jag nära och väntar till ilskan har lagt sig liiiite så att man kan få kontakt. Då bekräftar jag återigen att det är OK att bli arg och föreslår att vi ska kramas lite när hen inte är så arg längre och sedan gör vi något annat. (En bra dag alltså, en dålig dag tar jag ungen under armen och går) Det viktiga tycker jag är att inte lämna dem ensamma när de är sådär arga utan att för den delen försöka få dem att sluta vara arg. (Det vet man ju hemskt det är när man är arg och någon försöker få en att inte vara arg)
    Ja precis så försöker jag göra. Men nu skrek hon i över 1 timme (alltså i bilen hem... etc) för att hon inte fick ha spaden. Man blir ju galen. Tillslut lugnade hon sig och gulle säger då "nu mamma är jag tyst, i morgon får jag ha spaden". Så ja något gick väll in. Nu sover hon sött.
  • SmillaMilla
    OsynligtSmåkryp skrev 2010-03-16 11:38:14 följande:
    Åhh, vad härligt det är med humör! Min yngsta skrek tills hon kräktes när hon var mindre och saker och ting inte gick hennes väg...Nu kan hon också skrika energiskt men kortare.
    ha ha visst är det underbart
    OsynligtSmåkryp skrev 2010-03-16 11:39:28 följande:
    Nu har jag planerat in föräldraledighet i sommar, två månaders ledigt under sommarlovet blir det tillsammans med barnen, underbart! Får passa på, för snart är ju barnen för gamla för föräldraledighet och vem vet om det någonsin blir ett småsyskon här...
    Åhhhh vad mysigt. Jag har nu min sista sommar som föräldrarledig. Sedan väntas det troligen jobb i augusti.
  • SmillaMilla
    OsynligtSmåkryp skrev 2010-03-16 11:49:23 följande:
    Ja, det ska bli jättemysigt! Jag är ju hemma nu också, men att vara hemma och föräldraledig är så mycket mer avslappnat och härligt så jag längtar! Kul med jobb ändå, har du något att gå tillbaka till eller är det ett helt nytt jobb?
    Okej.

    Nä jag har egentligen inte jobb att gå tillbaka till då jag hade ett vikariat. Men för ett år sedan sökte jag en tjänst som föreståndare och fick den. Men jag tyckte Svea var för liten för att börja på dagis så jag tackade nej. Nu ringde de upp mig o önskade att jag sökte den igen och att man kunde göra om tjänsten. För jag vill inte jobba heltid. Så igår skickade jag in min ansökan och hoppas att det går att jobba 9-14. Så håll tummarna
  • SmillaMilla

    Bläää nu vill jag inte bo på denna holme längre! Såååå trött på att inte ha något att göra. Vill flytta hem till Göteborg igen

    Sorry för ot men ni är så förstående här.

  • SmillaMilla
    Buttelina skrev 2010-03-16 14:29:17 följande:
    jaa det borde den ju bökigt värre
    Det blir 4 år nu i maj. Men kan ju inte flytta tyvärr. Så är ju låst här.
  • SmillaMilla
    RååSa BuBBlan skrev 2010-03-16 14:40:46 följande:
    Å jag förstår dig!! Har åxå urtråkigt  
    Jasså du har det. Synd att vi bor så långt i från varandra
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16