Inlägg från: SmillaMilla |Visa alla inlägg
  • SmillaMilla
    JsN skrev 2010-02-26 22:24:10 följande:
    En kompis barn lärde sig tidigt "mamma tvättar" som svar om någon tyckte de smutsade ner sig och det är en princip jag lever efter också. Smutsiga barn är lyckliga barn och jag tvättar gärna efter roliga lekar! (Eller god mat, vi har aldrig fattat hur man använder haklapp)
    Ha ha det där lär jag mina ungar också. Svea säger precis så där när hon är smutsig

    Hoppas inte att det lät som att mina barn inte får smutsa ner sig. Men jag väljer kläder efter våra behov.
  • SmillaMilla
    lillronya skrev 2010-02-26 22:23:16 följande:
    Ja den har ju det så där lite lagom. Alltså det räcker ju att den klarar det man har behov av. Vi har ju katvig regnoverallen om det skulle ösa ner. Jag vill mest ha en bra jacka som klarar lite väder om man är nånstans och inte har regnoverallen med sej.  Kommer att ha svarta pop skalbyxor till också.  A gillade dragkedjan i sidan och kommer nog att få till det där själv efter ett par gånger.
    Hoppas inte att du tar illa upp för att jag är skeptisk att ha den i parken.

    Alltså parken är som ett ur och skur dagis tre timmar per dag.

    För jackan är vekrligen superläcker!
  • SmillaMilla
    JsN skrev 2010-02-26 22:34:00 följande:
    Nä, så lät det inte! Men visst handlar det om att välja kläder efter behov och käder som tål att tvättas Jag vill tex inte att pytte ska behöva ha overall och galonisar utanpå eftersom jag tycker hen är så liten som hen är och det behöver inte bli michelingubbe dessutom. Jag gillar kommentaren " det kan tvättas"
    Låter som mig det där. Jag tar bort regnköäderna när vinterkläderna åker fram på dagis. Avskyr galonkläder ovanpå overallen. Köper hellre en dyr overall som håller vätan borta.
  • SmillaMilla
    LJ2 skrev 2010-02-26 22:37:08 följande:
    på tal o att mamma tvättar.. max säger numera, om jag frågar hur han tror att kläderna ska bli rena när han torkar av munnen med ärmen eller nåt.. "då får du väl tvätta den då"
    Åhhh fy det är sååå äckligt. Och speciellt när de torkar snor så där {#lang_emotions_throwup}
  • SmillaMilla
    mortillsju skrev 2010-02-26 22:40:35 följande:
    Usch ja, galon är läskigt Vi äger inte ens galonkläder faktiskt. Jag har dock köpt fina Katvigregnjackan för några år sedan *kunde inte låta bli* men den hänger där mest till pynt i hallen
    Ja gillar inte heller. Men jag har faktiskt köpt fodrade regnkläder till alla barn i år. Vet egentligen inte varför Och ett idat regnset (rosa med katter) till svea och ett turkost funktions regnställ från tickettoheaven till Anton. Men båda var sååå fina.
  • SmillaMilla
    1 och 1 är 3 skrev 2010-02-26 22:44:05 följande:
    Jaså!? Tufft på jobbet? Antar att det är boende och inte kollegor denna gången... Hklöö....  www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=10807... Så slitna ser dom itne ut att vara...å för 75 kr kunde jag inte låta bli. Kommer bli helt perfekta lek dojjor! Sängen nästa! Natti!
    Åhhhhh sådana har vi här hemma. Men för små. Har varit antons. De var verkligen grymt coola!
  • SmillaMilla
    mortillsju skrev 2010-02-26 22:45:30 följande:
    Ja hur ska mn kunna låta bli va? Men sen hänger de där, barnen väljer ju alltid funktionskläderna främst. Han man en gång börjat med dessa kan man inte sluta till och med en två-åring känner skillnaden.
    Ja men så är det ju. Hmmm kanske jag skall satsa på en pop jacka trots allt.
  • SmillaMilla
    mortillsju skrev 2010-02-26 22:52:14 följande:
    pop eller Reima eller nåt liknande. De är klart bäst att ha ute. Sen finns ju Everest, FIX som säkert är helt OK med. Lite lägre vattenpelare men jag tror absolut de funkar. Viktigt är väl att de sitter bra på tänker jag. Så de kan röra sig och så.
    Försökte resonera lite med sambon här hemma. Billig skit jacka och man får inga pengar tillbaka eller dyr pop jacka och man får mer än helften tillbaka. Men efter en skitmatch i hockey var han inte särksilt intresserad
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16