Inlägg från: Zvartaliljan |Visa alla inlägg
  • Zvartaliljan

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Flock skrev 2010-01-23 12:01:17 följande:
    God middag i tråden! Fick värsta chocken i går! MÄtte Godisburken och han var 93 cm i november och igår hade han växt till 97 cm!! Han som växt så sakta innan, tog värsta skuttet.. Hur lång är Max?? Och vilken stl har du köpt i molosvinteroverall till nästa vinter.. Förslag på vilken stl jag ska satsa på?? JAg vill inte ha den för stor..
    Maia var 95 i november och 99-100cm nu. Jag kommer köpa 110 till nästa vinter. Absolut inte mindre, hon kan ha en gammal 104 nu.
  • Zvartaliljan
    Greksmurfen skrev 2010-01-23 21:21:33 följande:
    haha lönen kommer in på ons =D.............. ska handla till pyret imagen då.. btw så har ja fått tid till ultraljud nu =) weee.. ska dit den 26 februari=)... så får v se vad som gömmer sig därinnen.. en tjej en kille eller en alien......=P...
    Åh vad roligt med ul, jag tror det är en liten tös denna gången

    Hur är det med dig förresten? Har förstått att det närmar sig en jobbig årsdag
  • Zvartaliljan
    LJ2 skrev 2010-01-23 21:27:06 följande:
    jag har inte heller ork.. skulle ta kort innan.. men.. ja.. vi kollade på den oändliga historien innan, o åt godis.. ja.. sen lägga små.. o så ta en macka.. sen va soffan skön.. har kläderna bredvid mig o kameran på bordet måste, måste måste ta tag i det!!! *i morgon*
    hela stora matbordet är belamrat med kläder o kassar o lådor överallt men så är det alltid så mycket mysigare att gosa med Mateo än att ta tag i det där...men imorgon får jag nog ta mig i kragen!
  • Zvartaliljan
    Greksmurfen skrev 2010-01-23 21:28:28 följande:
    jo vi säger ju lillan.. lr iaf maken =).... hoppas ju på att det kan vara en tjej denna gången.. men en kille e ju lika väkommen... jo 1 årsdagen av min lillebror närmar sig med stormsteg den 29 jan, jag fick ju reda på det tidigt ca 05.30 den 30jan.... så de dagarna är rätt kämpiga å ta sig igenom... mkt e ju jobbat att ens bara tänka eller titta på bilder på han... man vill ju inte att det ska vara verkligt å att tiden bara flugit iväg sådär... förutom psyket som e lite svajande, så mår ja rätt bra ...har dock fått foglossning redan började för typ 1,5 v sen =S....å ja som skulle jobba massor..få se hur det ska gå... hur e det själv med ille mateo.. hur stor e han nu ?? =)
    Jag förstår att det måste vara så jäkla jobbigt o gå igenom alla minnen o dessutom med alla gravidhormoner...nej fy, förstår om du bara vill krypa ner under täcket då. Men ni träffas väl mycket familjen nu då? Så ni får gråta ut ordentligt...det måste man göra! *KRAM*
    usch stackars din mamma...en förälders värsta mardröm...men härligt ändå att hon har två kommande barnbarn att tänka på För din syster var väl också gravid nu?

    Mateo mår fint Han vägde 2760gram i fredags så han går upp jättesnabbt!
  • Zvartaliljan
    söta kråkan skrev 2010-01-24 19:25:48 följande:
    LILJAN : Jag ser bilderna utan problem....kanske bara för vissa program det inte funkar.
    Åh nu ger du mig hopp, TACK! Vilket program kör du? Jag har firefox
  • Zvartaliljan

    provade explorer o funkade inte heller Fy f*n vilken förlust detta kan bli {#lang_emotions_cry}
    jag kommer vägra sälja till de priser som de ligger på nu om de slutar på det pga detta bildfel...de flesta budar ju liksom sista timmen!! och de buden som är nu är rena skambuden!


Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16