Inlägg från: söta kråkan |Visa alla inlägg
  • söta kråkan

    Vi som shoppar danska barnkläder del 16

    Hej tjejer {#lang_emotions_laughing} hoppas allt är bra med er alla.

    LILJAN fy vad orättvist men jag förstår precis hur du känner var med om samma sak för ett tag sedan. och då hade hon till och med inte hämtat ut sitt packet och det gick tillbaka till mig och jag bjussade på frakten.

  • söta kråkan

    Hej hej tjejer. Här är det sjukstuga idag. Nelly är helt utslagen{#lang_emotions_undecided} 

    ser att det är en massa andra sjukisar med *skickar stoooor krya på kram *

  • söta kråkan
    Duntoffla skrev 2010-01-08 10:31:30 följande:
    Krya på sig till Nelly Det hoppas inte jag heller. Har ingen lust att ligga däckad nu när man äntligen ska jobba igen. Förstår dig men tänk på allt nytt fint som kommer hamna i garderoben. Jag rensar också friskt just nu. En del saker passar men jag inser att jag kommer vilja ha nytt så det får åka ändå.Något måste bort för att ngt nytt ska få komma hit
    {#lang_emotions_kiss}

    skickar en tillbaka
  • söta kråkan
    Kristyr skrev 2010-01-08 10:55:08 följande:
    hmm så det går bra på T eller? Så man kanske ska tömma lite i den urväxta lådan och lägga ut lite i typ helgen kanske?!Så man får $$$ att handla nya molo sedan.. (behöver inga tröjor) men lite till bebis, byxor och linnen till sonen, kanske nån t-shirt...Beställde just en långärmad tröja från me&i, behöver inga, meeen den var ju så billig 80:- att jag inte kunde hålla mig..
    Jag tycker det går helt okej, Med högt uttrop så behöver man inte oroa sig heller. Jag lägger sällan 1 kr längre utan vad jag vill ha för plagget då slipper man bli besviken med.
  • söta kråkan
    ängeln83 skrev 2010-01-08 10:59:27 följande:
    La in lite OT bilder i BT.O jag som alltid sagt att min dotter skulle ha unisex kläder, men visst ser väl hennes garderob ganska så rosa ut?
    hehe jätte unisex {#lang_emotions_dreamer}
    Kristyr skrev 2010-01-08 11:03:27 följande:
    okey... har massssssssssor med byxor. Alla byxor från sommaren som är urvuxna.... "tyvärr" är det mkt kappahl och lindex..... Så de får nog bara nån krona som utrop..
    hmm eller så lägger du dom i packet och med mer än 1 kr i utbud
  • söta kråkan
    Fantastiska Skatt skrev 2010-01-08 12:29:39 följande:
    Hej tjejer!Nu är jag både väldigt OT och väldigt ofräsh men jag är novis på magsjuka & behöver hjälp.Oliwer har haft/har magsjuka för första ggn nu, jag och sambon känner fortfarande ingenting och Oliwer har inte spytt sedan tidigt igår morse(natt till igår) men han behöver fortfarande byta kallingar efter varje fis om man säger så Känner till den här "48-timmars regeln" men frågan är nu då, smittar han fortfarande trots att han inte kräkts på så länge (tanke på kallingarna da) och när bör jag och sambon senast bli dåliga om vi nu smittats?Saken är den att han fyller ju år imorgon och det var tänkt ett litet mini-kalas på söndag. Han skulle bli så ledsen om vi ställer in det men känns inte bussigt mot dem trots att edt "bara" är typ farmor & kusiner om det nu finns riks att vi ff har smitta i huset ...Sorry
    har ingen blivit sjuk till imorgon eftermiddag så hade jag kört på kalaset. Magen tar det lång tid innan den blir bra för vissa men inget som gör att man fortfarande smittar. Så vitt jag vet.
  • söta kråkan
    Busbellan skrev 2010-01-08 13:16:32 följande:
    Tack detsamma Saknar vår lammsuit när jag ser den fiiiina.Var lite sugen på hummelklänningen, ser jättefin ut
    den är verkligen super fin på {#lang_emotions_heart} ja lammen är underbar denna är i 86 och snart förliten {#lang_emotions_cry}
Svar på tråden Vi som shoppar danska barnkläder del 16