Inlägg från: Söthjärta |Visa alla inlägg
  • Söthjärta

    Pysseltråden i Malmö tjattrar vidare Nr 14

    God morgon! Någon som ska bege sig ut i reaträsket idag? Inte jag.... Men jag måste till Kappahl. Måste inte göra det just idag men passar bra nu. Isas overall därifrån har slitits på insidan av benen vid vaderna. Sömmarna är ju tejpade villket gör att det blir som en gård kant någon cm från sömmen. Där slits det hål! Måste gå och reklammera. Hoppas jag får pengar och inte tillgodokvitto. Vill ju kunna köpa en ny overall någon annanstans.
    Någon som har tips på bra overall?

  • Söthjärta

    Jag fick pengar tillbaka så nu återstår det bara att hitta en overall. Är Åhlens overall OK? Såg en Didriksons till bra pris men lite tråkig färg. Annars är väl den rätt så bra tror jag.
    Vill ju inte köpa en POP då efter det du sa Mallaw. Har hört att dragkedjorna är dåliga i dem med. Men vad gör man? Finns nog inte så många alternativ nu i mitten på vintern.
    Någon annan som är nöjd med sin overall och vill tipsa?

  • Söthjärta

    Tack för grattis. Känns mycket spännande.

    Jo, Bobo, det låter ju bra. Kanske ska ta och se om där finns fler.

  • Söthjärta

    Åkte till helsingborg igår med Isa och gick till Åhlens. Det blev en Didriksons därifrån. Den var fin och kändes så bra i tyget. Fick ju ändå tillbaka alla pengarna för den gamla så det kändes inte så hemskt att ge mycket för denna med...

    Idag är det frost och kallt. Hoppas det kommer mera snö!!!

    Någon som kan tipsa om något gott bubbel man kan dricka på nyår - utan alkohol!? Cider är ju alltid gott men hade varit festligt med något mer champagnelikt.

  • Söthjärta

    Det blev cider i torsdags. Alltid gott...
    MammaBobo: Puh verkar jobbigt. Tror inte jag kan komma med något tips tyvärr. Har ju inte erfarenhet heller men ibland kanske man kan tänka ut ngt ändå... Är nattningarna jobbiga pga den sk syskonkärleken eller är det två olika problem? 

  • Söthjärta

    Bobo: Ni får släcka ner och förbereda/varna för att det är läggning typ en timme före ni vill att hon ska lägga sig. Så får hon härja av sig utan att ni blir stressade. Tycker hon om saga och sång och sånt så kan ni ju prata om vilken sång och saga hon ska välja när hon ska sova eller vad hon ska drömma om. Ynkliga tips...sorry.

  • Söthjärta

    Oj vad här har skrivits sedan jag var här sist. Det är ju jobb igen nu, mycket svårt att hålla sig vaken på kvällarna då och då blir det ju inte att sitta vid datorn.

    Malla: Vad underligt att det syns mindre denna gången. Kanske för att du är mer vältränad??? Har du bättre magmuskler nu så drar de ju in hela tarmpaketet och livmodern med antar jag. Jag själv hade ju liiite  slappare magmuskler denna gång och därför syns det nog mer mage snabbare nu. Annars känns det rätt så bra. Har varit lite tröttare kanske och ett par veckor med små-illamående. det hade jag ju inte förra gången. Men nu börjar det kännas som att jag inte är gravid längre förutom att magen växer. Det är faktiskt skönt.

    Har inte berättat på jobbet än, men tror att några börjar undra nu. Använder mina gamla tunikor så det syns ej så mkt då. Inväntar en fast tjänst inom region skåne innan den stora bomben släpps.

    Flickan: Så skönt att du blev sjukskriven så att du kan vila. Tycker synd om dig. Hoppas tiden går snabbt!

  • Söthjärta

    Vad här var tyst...
    Har sett bebisen på ultraljud nu. Isa är nyfiken och ser fram emot "sin" bebis Det verkar bli en pojke denna gång!

  • Söthjärta

    Det är väl bra att ha skrivit ett. De kanske hinner läsa denna gång. Dessutom så gör det ju att man själv tänker igenom hur man vill att det ska vara och det kan ju ge positiva målbilder under förlossningen sedan. Man kanske är mer förberedd på ngt sätt. flickan: det kan ju bli helt annorlunda denna gången!

  • Söthjärta

    Hoppas ni har det mysigt med alla era älsklingar idag!
    Vi är lite förkylda men ska ha mysdag här hemma.

    Anja, jag glömde din födelsedag Hoppas du hade det riktigt skoj! Vi får träffas snart så att jag får ge dig och din mamma en kram. Grattis i efterskott!!!!

    Nu ska jag göra kaffe och morna mig i soffan. Isa sitter redan bänkad framför tv:n!

    Ha en härlig dag

  • Söthjärta

    Japp en ny tid att träffas mamma Bobo!

    FlickanP: Va? Oj det var som tusan. Vad jobbigt. då vill man ju bara vila. Ååååå varför måste man ha dåligt samvete för ett jobb? Egentligen borde man ju känna mer dåligt samvete för sin kropp eller det nya livet. Men jag förstår dig. Men du måste ju vila. Jobbet klarar sig alltid. Jag skulle sagt som det var att DE vill sjukskriva mig 100%. FÅR inte jobba. puss

  • Söthjärta

    Mallaw: Måste du också sluta arbeta? Hur mycket tidigare tror de att man kommer att föda om man väntar tvillingar? Skulle inte ni ha i maj? Hur mår du annars? Har magen börjat växa sig riktigt stor nu? du skrev ju innan att den t.o.m var mindre än med A

    Min mage har en lite annan form nu tycker jag. Mer som man brukar kalla pojkmage. Spetsigare eller nåt. Roligt att jämföra, synd bara att vi bara tagit en enda magbild hittills. Det är nåt med andra barnet och fotografering...

  • Söthjärta

    Det uttalas med enkel-v antar jag? Elvin ser snyggare ut Det är ett gulligt namn ju! Lite som Alvin men ändå inte, mycket bättre. Ja jag gillar det.

    Det är ju assvårt med pojknamn! Vill ha nåt gulligt men blir osäker sen när man tänker att de ska bli vuxna... Gillar Måns och Viggo. Alltid gillat Leo men på nåt vis så känns det för uttjatat nu, kanske för att man läst barnböckker med Leo?? Älskar Simon men det går inte säger A. Hans barndomskompis...

    Tänk om man bara kommer på nåt jättebra när han pluppat ut!!? hoppas.

    Stackars Mallaw, du måste komma på TVÅ namn hihi.

Svar på tråden Pysseltråden i Malmö tjattrar vidare Nr 14