Inlägg från: bakeacake |Visa alla inlägg
  • bakeacake

    att bo i bro????

    Vad jag vet, bor i Bålsta som är sista hållplats på pendeln, ca 5 minuter från Bro, så är det relativt lugnt.. vi valde mellan bro och bålsta å det vart bålsta för att sj tåget stannar där.. :)

  • bakeacake
    bollanmollan skrev 2009-09-15 15:56:52 följande:
    ok är bålsta oxå lugnt?
    Bålsta i sin helhet är lugnt, visst finns det delar som är mindre lugna, i bålsta är det där de finns störst antal hyresrätter...
  • bakeacake

    Man kan nog ALDRIG hitta en håla/stad/by som är lika lugn överallt..

  • bakeacake
    Dessie skrev 2009-09-16 14:25:05 följande:
    Hyresområdet runt Bro centrum är väl inte det bästa direkt.......min mans barndomskompis har bott där ett par år innan han "drog" p.g.a att det är mycket "skit" där som hellre väljer bidrag före jobb, missbrukare, mmJag är uppvuxen i Bålsta - flyttade därifrån för 11 år sedan (bor nu i Enköping). Då var det hyffsat lungt i Bålsta men nu är det ganska mycket bråk, bilinbrott, mm.
    Bor å Bålsta nu, är uppväxt i enköping, kan säga att ja tycker de är mycke lugnare här än de nånsin vart i enköping.. å ändå bor vi mitt i centrum ungefär.. :)
  • bakeacake
    bollanmollan skrev 2009-09-16 16:53:14 följande:
    hehe ja norrland verkar lugnt.bor i solna nu , här finns fina villor men vi har inte råd med dom.
    Min sambo har en kollega som precis lämnat solna för Viby i bålsta.. vädligt lugnt och barnvänligt område, ligger nära centrum, men ändå lite lantligt.. :)
  • bakeacake
    Dessie skrev 2009-09-16 18:15:33 följande:
    Jag har oxå bott i centrum i Bålsta - Mansängen. Och det är där min mamma & syster bor fortfarande.Och vad det gäller Enköping kan jag bara hålla med - vi bor på Slånbärsan (precis vid Statoil) och nu i vår & sommar har det varit för jävligt.
    Det är ju precis mansängen som är känt för att vara väldigt livligt, och bråkigt.. de var väl där dom sköt nån i våras.. vi bor på andra sidan ishallen, dalängen.. å här är de så lugnt att man kan höra grannen fisa.. :)
  • bakeacake
    bollanmollan skrev 2009-09-16 18:18:45 följande:
    vaja , du upplever inte att det är stökigt på pendeln o så? själv är jag mest rädd för lösa hundar
    Jag åker pendel varje dag, och eftersom bålsta är sista station på pendeln så kan ja säga att ja aldrig upptäckt nått bråk på dem. däremot kan ja säga att de är knökfullt från bro in till stan.. :)
Svar på tråden att bo i bro????