Inlägg från: yohanna |Visa alla inlägg
  • yohanna

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    själv skriver jag för fullt på projektarbetet. målet med minst 40 sidor känns inte alls avlägset då jag e på skrivande 10e sidan och bara beskrivit två dagar.

  • yohanna

    Paif: ja det känns jätteskönt att ligga före i tidsplaneringen. egentligen ska vi inte ens ha börjat än.

  • yohanna
    Piaf: det e så jag med har tänkt.
    jag har dock ett problem.. sexscener måste ju liksom ingå.. ni har ju läst hur jag skriver, så det blir ju inget vulgärt, men det känns ändå inte kul att lärarna ska läsa det sen. samtidigt känns det som om att "boken" inte blir bra utan den delen med. hur göra?
  • yohanna

    Piaf: tack! oprecis den uppmuntringen jag behövde. nu ska jag ge mig in i snusket.

  • yohanna

    Piaf: men självklart på ett lagom sofistikerat sätt, vill ju inte skrämma lärarna med min homoporr.

  • yohanna

    Piaf: du är allt bra vis du.

  • yohanna
    Björkeli: kul att se dig här!!
    jag ska bara slappa, kolla lite på idol och fortsätta skriva.
  • yohanna
    Björkeli: gör det!
    handen är bättre, lite blåmärken o svullnad men inte ont idag.
    ikväll är det idol!
    nu ska jag äta lite innan jag fortsätter skriva. kanske kastar in något stycke lite senare som ni kan tycka till om. kritik är alltid bra.
    jag måste bara säga att en sak jag lärt mig det senaste som jag e väldigt stolt över, är hur jag bemöter kritik. innan blev jag sårad och arg och tog aldrig åt mig.
    numera lyssnar jag, tar in och förändrar. jag insåg att jag brytit mitt gammla mönster när jag såg hur jag bemött "kritiken" (eller snarare åsikterna.. ) från Piaf här för några dagar sedan. man slutar aldrig växa som människa. livet är bra fint ibland.
  • yohanna

    Jag kan bli så förundrad ibland, på all skönhet livet innehar. jag känner mig ofta som ett litet barn när jag ställs inför den. hela min tonårstid har varit kantad av mörker och en längtan bort, från detta som jag nu kallar det underbara livet. jag märker att jag missat så mycket. innan hatade jag tillexempel hösten, nu ser jag en skönhet i varje årstidsväxling. jag tror det handlar om hur man vill se det. postivt eller negativt. just nu känner jag att saker blir så mycket enklare och lättare om man ser det positivt. man kan alltid reagera med glädje, även om människan (jag inkluderat) gillar att gotta sig i lite misär och självömkan då och då.

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D