Inlägg från: fru bengtsson |Visa alla inlägg
  • fru bengtsson

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Yohanna: Snacka om dubbelotur med förkylning mitt upp i det tråkiga att behöva vara ifrån varandra! Har du pratat med tjejen något? Det är ju förstås lättare för henne som är borta än för dig som väntar hemma antar jag? Men visst har det snart gått en vecka nu, då är det ju en vecka mindre till ni ses igen! Det gäller att tänka positivt, även om jag förstår att det inte är så himla lätt...
    Här är allt så lugnt det kan vara med en underbar, men trotsig, 3-åring med mycket spring i benen och 1000 "varför då?"-frågor om dagen! Tack gode Gud för förskolan så hon får utlopp för sin energi där på förmiddagarna åtminstone....

  • fru bengtsson

    Yohanna: Fast kanske inte av typen "Har du sett, det regnar ute." "Varför då?" eller "Nu är det kväll, dags att sova." "Varför då?" Jag vet att det är sunt och bra att hon fråågar, men ibland blir det bara för mycket!

    Nu ska jag umgås lite med käre maken. Har kommit på att jag vill ha en hylla inbyggd i väggen på Mandas rum, så nu gälller det att vara lite extra trevlig och snäll!

    Puss och kram på er gulle-glassisar!

  • fru bengtsson

    Fast å andra sidan har du oss - det har inte hon!

  • fru bengtsson

    Goddagens vackra damer!

    Hur har ni det idag? Jobbar och står i förstås...? Här är det lugna gatan. Har precis hämtat en inte alltför glad dotter på dagis och nu hjälper hon sin pappa att laga lunch.

    Nu är det verkligen höst häruppe. Snart inte ett löv kvar på träden, men desto fler på gräsmattan. Tack och lov skymmer det fort så man slipper se eländet! Dessutom ser det mycket mer välstädat och trevligt ut hemma när inte solen lyser in och skoningslöst avslöjar oputsade fönsterrutor och dammiga möbler... Den som uppfann mysiga smålampor och stearinljus har för evigt en plats i mitt hjärta!

  • fru bengtsson

    Gislöv: Schysst! Då har du en ännu större plats i mitt hjätta fr o m nu!
    Otäckt med branden! Läskigt med innerökande grannar... Tack och lov att allt gick bra!

    Junija: Tacksam för att du delar med dig av det fina höstvädret! Lilla Junia, hoppas det gick/går bra med sprutan. Ellen har ju den första vaccineringen framför sig, och jag bävar...

    Yohanna: Fast ingen är väl gladare än du om tiden går fort... Vad fantastiskt du skriver förresten! Jag blir helt fast och vill bara läsa mer, mer MER!

  • fru bengtsson

    Nu är det dags för en tur till lekparken!

    Hörs sedan!

  • fru bengtsson

    piaf: Nä vänta, jag vill också kramas ju....!

  • fru bengtsson

    Attans, för sent.

    Junija: vad skönt att det gick bra med vaccinationen!

    Nu ska här lagas avancerad middag - korv och makaroner! Passar bra i den ena av våra många trådar, men definitivt inte i den andra! Fast jag ska fixa lite rårivna morötter också, så kanske ändå.... Eller NÄ, inte ens det hjälper nog!

  • fru bengtsson

    Junija: Jag tror det blir spaghetti och köttfärssås imorgon. Jag fullkomligt avskyr när Patrik slutar så sent på dagarna att jag måste fixa middag! Jag gör ju dessutom lunch varje dag, så recepten jag behärskar börjar bli lite uttjatade nu... .-d

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D