• Jmia

    Vad ska man göra med äggvitor?

    ANOF skrev 2009-09-12 00:02:26 följande:
    Har man äggvita till det? Jag vill höra mer om matig suffle.
    Det är gott. Nöjd så?
  • Jmia
    katja74 skrev 2009-09-12 00:05:06 följande:
    Nämen? Nu är det ju rent snusk! Stoppa i munnen? Äggvita ska behandlas med respekt, inte bara stoppas i munnen hit och dit! Lite skärpning nu va?
    Åh jag ber det allra ödmjukaste om eder förlåtelse.. lågt blodsocker vet du, jag är lite småsugen på majonäs faktiskt.
    Någon som har ett recept? Helst med jordgubbssmak så jag kan återanvända resten till ansiktsmask sen.
  • Jmia
    ANOF skrev 2009-09-12 00:07:08 följande:
    Men jag har alltså 10 st i veckan över, ibland fler, kanske 20. Jag kan omöjligen använda alla om jag bara panerar kött med dom.
    Ge dem till grannen. Bjud de på marängtårta, varje vecka. Något annat vore oartigt tycker jag faktiskt.
  • Jmia
    ANOF skrev 2009-09-12 00:08:54 följande:
    Ja, jag äter den ju.
    Med sked, och salt och citronpeppar. Och en rädisa on top. Simsalabim.
  • Jmia
    ANOF skrev 2009-09-12 00:11:55 följande:
    Nej, jag har oftast rödbeta till.
    Och citron, right? Sen sussar man gott!
  • Jmia
    katja74 skrev 2009-09-12 00:14:28 följande:
    Då får du göra en smörgåstårta kanske? men jordgubbar? låt stå ett par dagar så kan den användas till det mesta faktiskt.
    Jag vill helst att den blir sur så jag kan använda den till rengöring sen. Kan du garantera det, jag vill inte behöva googla. Varför förvirrar du mig?
  • Jmia
    katja74 skrev 2009-09-12 00:16:06 följande:
    Äter ni något annat till majonnäsen eller kör ni raka puckar och bara slevar i er?
    Det var visst straight up med en rödbeta. Det är grejer det.
  • Jmia
    ANOF skrev 2009-09-12 00:19:46 följande:
    Man kan? Hur mycket kakao ska i och hur mycket och vilken typ av vanilj ska i om man gör med det?
    Nej! Man kan INTE byta ut ingredienser!
  • Jmia
    katja74 skrev 2009-09-12 00:22:36 följande:
    Den kan bli förjävla sur, men då räcker det inte med ett par dagar tyvärr. Låt stå åtminstone en vecka, sen kan verkligen göra underverk på det mesta. Men jag måste förtydliga; majonnäsen måste naturligtvis vara av första klass. Annars finns inga garantier. Och jag ber om ursäkt för förvirringen. Sådant händer lätt när man diskuterar livets nödtorft. Häpp!
    Nu är jag helt lost. Förvirringen är total och allt jag kan tänka är majonäs, majonäs, majonäs som ett mantra..

    Förstår du inte att detta är seriösa saker, viktiga saker som måste bli korrekt utförda! Äggen hänger på det!
  • Jmia
    Grätchen skrev 2009-09-12 00:24:36 följande:
    Kan man ju!
    Hur då? Det står ju citron. Man kan ju inte bara ignorera det och leka gud.
Svar på tråden Vad ska man göra med äggvitor?