Inlägg från: Spicy Women
|
-
-
Släng i lite vitlök när du gör MAJONÄS. Det är jäkligt gott, men då kallas det för AOILI
-
Visste att jag missade någon bokstav.Fast det är så gott. Särskilt limeaioliPixL skrev 2009-09-12 20:35:21 följande:Spicy Women skrev 2009-09-12 20:34:20 följande: AIOLI
-
Sitter du och slevar i dig majonäs direkt från en skål?ANOF skrev 2009-09-12 20:36:58 följande:Jag äter den.
-
Oäkta majonnäs ju.PixL skrev 2009-09-12 20:40:06 följande:Spicy Women skrev 2009-09-12 20:38:11 följande: Märk väl - majonnäs UTAN senap (eller vinäger)
-
Fan vad braLindreas skrev 2009-09-12 20:41:37 följande:Det verkar som att man kan stava det med både ett och två n... Orkar inte hitta SAOL nu, men google godkänner båda stavningarna. :)
-
Blir inte det hårdsmält?ANOF skrev 2009-09-12 20:42:51 följande:Spicy Women skrev 2009-09-12 20:38:11 följande: Nej. Jag äter saker till.
-
Menar du att du bara äter potatis och rödbetor med majonäs varje dag
-
Nä vi säger gurkröra i Dalarnasmula86 skrev 2009-09-12 23:18:26 följande:Jag visste inte att man kunde äta majjo till så mycket, eller ens att man serverade saker vid sidan av majjon. OT visste ni atti dalarna säger de Majonäsgurka. Iställer för gurkmajonäs som övriga sverige :D
-
Det blir väl över.ANOF skrev 2009-09-12 23:49:26 följande:Mary Lo skrev 2009-09-12 23:48:05 följande: Men man måste ju tillreda den först. Och när den är tillredd så kan man ju lika gärna äta upp den istället för att spara den i fryssen.