Inlägg från: Mrs Winter |Visa alla inlägg
  • Mrs Winter

    Vad ska man göra med äggvitor?

    ANOF skrev 2009-09-10 18:18:07 följande:
    Jag vill att du även skriver hur man gör.Se tillägg i Ts.
    Recept kan du kolla på www.ica.se
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-11 18:22:41 följande:
    NEJ!! Jag har sagt det TRE gånger att jag inte vill det.
    Ansiktsmask.Din hy blir som silke.
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-11 21:08:01 följande:
    Nu har jag stekt dom och ätit upp dom bara för att ni inte kan komma med konkreta förslag som går att genomföra,.
    Snälla du skyll inte på oss för att du inte har egna idéer
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-11 21:19:00 följande:
    Spicy Women skrev 2009-09-11 21:09:09 följande: JA och då kommer jag bli tvungen att steka dom också eftersom jag fortfarande inte vet vad jag ska göra med dom.
    Men hitta på lite själv,låt inta bara andra jobba åt dig
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-11 21:19:00 följande:
    Spicy Women skrev 2009-09-11 21:09:09 följande: JA och då kommer jag bli tvungen att steka dom också eftersom jag fortfarande inte vet vad jag ska göra med dom.
    Det är inte bra för magen med både stekt ägg så fär o sedan majonäs.Tänk även  på kolesterolen
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-11 21:32:03 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-09-11 21:30:18 följande: Jag tänker inte göra det där! Det skulle bli alldeles för mycket ansiktsmask. DET ÄR 10 vitor i VECKAN!!!
    Du skall inte äta så mycket majonäs .Hur tror du dina kärl ser ut?
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    PixL skrev 2009-09-11 21:37:25 följande:
    Det är ganska konstigt men tänk vad många det är som äter en liter ketchuop i veckan. De kommer minsann undan med att det är normalt.
    Vart har du läst det någonstans? att det är normalt?
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 10:10:45 följande:
    Men det är bara EN äggvita i. Om jag skulle använda till det skulle jag få 3 kg rostade wasabi-bönor i veckan. Det förstår väl vem som helst att det är alldeles för mycket. Då får jag ju ett nytt problem, vad jag ska göra av 3 kg rostade wasabi-ärtor.
    Eftersom inget av tipsen passar så föreslår jag att du slänger skräpet.
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 10:14:20 följande:
    MKEN det är ju PRECIS det jag menar. I dom recerpten är det även gula och annat i och dom är mer komplicerade. Jag undrade om man kan göra det förra receptet med kakao, inte om det fanns andra recept för det här. Nu blir det förvirrat igen och det MÅSTE undvikas.
    Varför kollar du inte själv på google?
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 10:17:28 följande:
    Mary Lo skrev 2009-09-12 00:49:29 följande: Ja, precis! Du har förstått hur det är.
    Men om du köper majonäs på burk då? El tub?
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 18:50:05 följande:
    Om du är kock kan du säga vad jag ska göra med äggvitan. Och konkret och enkelt.
    Du har fått så många recept.Kan du inte googla själv? Du blir ju aldrig nöjd
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:09:47 följande:
    1 dl matolja per gula + salt.
    Kan du noga berätta hur man gör?
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:09:47 följande:
    1 dl matolja per gula + salt.
    Har då inte sett att det skall vara salt med när man gör majonäs.Kan jag få ditt recept? Mvh.
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:16:27 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-09-12 20:10:31 följande: Jag häller allt mixern och kör den.
    Allt? Du skrev ju bara  äggula+ salt??
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:18:34 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-09-12 20:15:22 följande: JA, recepter är det att det är en gula en dl matolja och sen salt.
    Det blir inte majonäs det blir äggröra el omelettsmet.
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:18:34 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-09-12 20:15:22 följande: JA, recepter är det att det är en gula en dl matolja och sen salt.
    Oki först missade du oljan.Hur mycket skall man röra då?
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:21:24 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-09-12 20:19:42 följande: NEEJ!! Det blir MAJONNÄS!
    Ja jag skrev ju en rättelse sedan.
    Ett påspacklat skal är ej allt.
  • Mrs Winter
    ANOF skrev 2009-09-12 20:20:52 följande:
    Det blir riktig majonnäs! Tråden handlar INTE om majonnäsrecept, det har jag redan. Men jag vill ha receptet på majonnäs med hela ägg.

    I matberedare:


    2 hela ägg


    1 tsk dijonsenap


    1 krm salt


    1 msk vitvinsvinäger


    1 krm svartpeppar


    Du kan alltid smaka av den efteråt med att tillsätta pyttelite av antingen senapen eller vinägern eller båda.


    ½ liter rapsolja


     


    Häll i allt utom oljan i matberedaren, kör på 2 steg innan maxfart. När allt är blandat, häll i oljan i en tunn stråle tills halvlitern är slut

    http://kolhydrater.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=beaba6d5-b2b0-4425-82a0-d586fe6969f7


    Ett påspacklat skal är ej allt.
Svar på tråden Vad ska man göra med äggvitor?