Inlägg från: Karin32 |Visa alla inlägg
  • Karin32

    Vi gravida från april/maj-tråden (IVF) del 2.

    Vill bara ge dig Jeskan en BAMSEKRAM!!!
    Tänker på dig!!

  • Karin32

    Prästkrage: Vad valde ni för vagn?
    Vi har funderat på en Teutonia.

    Idag är det 100 dagar kvar till beräknad förlossning för min del : )
    Imorgon måndag nere på tvåsiffrigt.

    Ha en skön söndag!!

  • Karin32

    25+6, vecka 26

    I eftermiddag ska vi på återbesök till läkaren och göra UL. Lite pirrigt men hoppas bebisen ska må bra. Om allt ser fint ut ska vi nog se om vi kan se kön och om vi kan få några bilder : )

    Många kramar till er alla!!

  • Karin32

    Hej

    Ultraljudet på återbesöket hos läkaren gick bra i tisdags!! Så härligt att få se vår bebbe och den kliade sig lite på örat och hade hicka ; ) Gulligt!!
    Läkaren frågade om vi ville veta kön och det ville vi men han kunde inte riktigt se och sa: "Det där skulle kunna vara små blygdläppar men det skulle även kunna vara en liten pung men jag skulle nog satsa mina hästar på en tjej". Ganska roligt uttryckt.
    Nyfiken i en strut fortfarande men vi får nog vänta och se!! Så spännande men det som känns viktigast är att bebben verkar må bra!!!

    Köpte de första bebiskläderna idag och det blev 2 små bodiesar i mjuk bomull. En i vitt och en med beiga och vita ränder. Får ju köpa neutrala eftersom vi inte vet om det är en kille eller tjej ; ) Kändes overkligt men så mysigt!!

    Trevlig helg på er!!
    KRAMAR

  • Karin32

    Prästkrage:

    Va bra att kollen och gluksbelastningen hos BM gick bra!! Gör alla glukosbelastning??

    Tack, känns så skönt att vår bebbe verkar må bra. Jo det stämmer, på UL i v 19 trodde hon som gjorde UL på tjej men var inte heller säker så vi får se. Kan ju vara spännande att inte veta men visst är man nyfiken : )

    Hur mår ni andra tjejer??

    Sköt om er och ha en skön helg!!

  • Karin32

    Jag tänker likadant vad det gäller vaccinet. Hoppas vi får vara friska ; )

    Ha en skön söndag!!

  • Karin32

    27+0, vecka 28

    Nu börjar jag ändå fundera på om jag inte ska vaccinera mig...
    Då får ju i alla fall lilla bebisen lite skydd när den kommer i februari och då kanske det är andra omgången av influensan. Så svårt att veta hur man ska göra...

    Natti natti på er tjejer!!!

  • Karin32

    27+5, v 28

    Jag mår bra men börjar känna mig lite trött. Jag planerar att jobba heltid fram till jul men det skulle vara jätteskönt att inte behöva gå tillbaka till jobbet efter julledigheten. Jag har inte så mycket semester kvar så jag hoppas att man kanske kan bli sjukskriven fram till att bebben kommer. Vår bebbe är beräknad till 2 februari. Är det vanligt att man jobar ända fram till beräknad förlossning??

    Jag känner bebben titt som tätt och det känns alltid lika mysigt. Min man försöker lyssna på magen och säger att han hör när den rör sig. Det är jus vårt för mig att lyssna men det är mysigt när man känner bebben samtidigt.

    I veckan ska jag bestämma mig för om jag ska vaccinera mig eller inte. Just nu lutar det mest åt att vaccinera mig men jag känner mig fortfarande lite osäker...

    18 november har vi tid till barnmorskan och då går jag in i vecka 30 : )

    Nästa helg ska vi och några kompisar som är beräknade en vecka innan oss åka och beställa barnvagn och kika på babygrejjer. Skoj!!
    Har ni andra beställt barnvagn? Vi lutar åt en Teutonia eller Urban Jungle( den nyare mindre modellen).

    Ha en bra vecka tjejer!!

  • Karin32

    28+1, v 29

    Hejsan

    Hur mår ni??
    Idag på lunchen har jag vaccinerat mig och känner inga biverkningar än.
    Känns bra att jag har gjort vad jag kan för att skydda bebben mot influensan.

    Annars mår jag bra men längtar efter att få träffa bebisen men den får allt vara kvar i magen ett bra tag till ; )

  • Karin32

    Hejsan

    Prästkrage: Kall chokladmjölk låter jättegott!! Du kanske behöver kalk och därför är du sugen på det... vem vet...
    Jag har varit sugen på blåbärssoppa och hade lite lågt järnvärde tidigare.

    Hur mår ni??

    Jag mår bra! Börjar känna mig lite tröttare. Känner som tur är inbga biverkningar efter vaccineringen förutom lite ont i armen efter sticket.

    Vi var o hälsade på några kompisar idag och träffade deras 3-mån son för första gången. Så söt och glad och oj va sugen man blir på att gosa med din alldeles egna bebis ; ) Vi hade köpt en fin body och goa sockor till lillkillen och vi fick också en present och det var en fin randig äppelgrön body från Polarn o Pyret i storlek 50. Hur söt som helst : ) Så nu är bebisgarderoben utökad från 2 till 3 bodiesar.

    Det blir nog en Urban Jungle barnvagn men vi kan inte bestämma om vi ska ha den större eller mindre (Swift)-modellen. Någon som har hört något om dem??

    Ha en bra söndagkväll tjejer!!!

  • Karin32

    Börjar också fundera på Bugaboo för den verkar ju väldigt smidig.
    Så svårt att veta vilken vagn man ska välja....

  • Karin32

    Då har även jag flyttat ner mig i listan. Jag går in i vecka 30 idag ; )
    Ska till BM i eftermiddag på vanlig kontroll och det ska bli intressant att se hur magen växt och vad jag väger. Vi brukar alltid lyssna på hjärtljuden också. Hoppas allt ser fint ut. 3 veckor sedan förra besöket.

    V 4-8:

    V 9-12:

    V 13- 16:

    V 17- 20:

    Astrild 33 år, IVF nr 1, BF 31/1 RUL 28/8

    V 21-24:

    V 25- 28:
    Kitty Baby, 37 år, IVF nr 1 - BF 1/2
    Mammiopappi 29 år, IVF nr 1, tvillingar BF 17/2

    V 29-32:
    Prästkrage, 32 år , 1 IVF och 3 ICSI - BF 18/1
    Karin32, 33 år, IVF nr 2 (ingen ET första gången), BF 2/2
    Kuddigt, 27 år, 2 IVF/ICSI - BF 7/2

    V 33-36:

    V 37-40:

    V 41 och över:

    Vi med nyfödda

  • Karin32

    Hej

    Det såg fint ut hos BM igår. Magen växer och ligger på den översta kurvan ; )
    Känns skönt att magen växt sedan sist.

    Järnvärdet hade gått ner till 114 igen och jag ska nog fortsätta att komplettera med en till järntablett eller dricka blutsaft ett par gånger i veckan. Äter ju 1 folsyra och en järntablett per dag men när jag tidigare kompletterade dosen med mer järn så gick järnvärdet upp.

    Hjärtljudet låg på runt 150 och var regelbundet och fint sa BM. Skönt!!

    Kram på er!!

  • Karin32

    29+6, v 30

    Hejsan

    Hur mår ni? Det verkar som att många av er har det lite kämpigt men tänk på att nu är det inte långt kvar och snart kommer bebisarna som vi längtat efter ; )

    Jag mår bra och bebben rör sig därinne och det är så mysigt att känna. Ser roligt ut när magen ibland är helt sned och hård på ena sidan ; ) När vi var hos BM förra veckan så sa hon att bebben låg med huvudet neråt.
    Jag jobbar fram till jul och sedan blir det semester och så kanske jag jobbar hemifrån någon vecka och tar semester eller föräldraledigt de 2 sista veckorna innan bebben är beräknad. Hoppas den inte är försenad...

    Nu har vi bestämt oss för barnvagn och det blir en Bugaboo eftersom den verkar smidig och passar våra behov. Ska bara bestämma färg och sen beställa vagnen i veckan. Det blir nog mörkgrå som basfärg och någon annan färg på detaljerna och åkpåsen.

    Hur gör ni när ni köper bebiskläder som bebben ska ha första tiden?? Köper ni den minsta storleken? Jag har inte köpt så mycket men några bodies och så har vi fått en bodie från ett par kompisar.
    Igår köpte jag en bodie och ett par fina mjuka byxor i offwhite ribbstickad bomull och en söt liten mössa på Polarn o Pyret. Tjejen i affären sa att de har ganska stora storlekar och tyckte att jag skulle köpa storlek 50 (den minsta).
    Så svårt att veta om man kommer få en stor eller liten bebis ; )

    Sköt om er!!!

  • Karin32

    Hejsan tjejer

    31+2, v 32 idag och jag mår fint.
    Magen står rätt ut och tänk att bebben bor därinne. Känns jättemysigt!! Märker att bebben är större nu eftersom att rörelserna känns mycket tydligare nu.

    Jag jobbar fortfarande heltid men det känns ok eftersom jag mår bra. Jobbar fram till jul och sen blir det semester och de 2 sista veckorna innan BF blir det föräldraledighet. Skönt!! Blir mycket pyssel och mys den närmaste tiden ; )

    Vi ska på tillväxtultraljud 9 december och det ska bli väldigt spännande! Undrar om han/hon vill visa sig annars får det bli en överraskning tills bebben tittar ut.

    Sist vi var på UL och på kontroll hos BM låg bebben med huvudet neråt.

    I veckan var vi på första delen av föräldrautbildningen och en jättebra BM pratade om förlossningen i 4 timmar men det kändes bra! Hon hade en sund inställning och sa att det komer göra ont men det kommer något positivt och man ska försöka att fokusera och tänka positivt!
    Jag ska nog anmäla oss till profylaxkurs. Hur gör ni med det??

    Ha en riktigt mysig helg och ät många lussebullar ; )

    Kram

Svar på tråden Vi gravida från april/maj-tråden (IVF) del 2.