• skruttisX

    bim i juli

    Heej!

    Nu startar jag en ny tråd för alla som har BIM i Juli!

    Hoppas vi får vårt efterlängtade plus denna månad!:)

    Lycka till!!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-06 13:46
    Vi gör en lista som vanligt:)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-06-28 11:16
    Skriv in er på denna lista!:)

    www.familjeliv.se/Forum-1-35/m45142834.html
  • Svar på tråden bim i juli
  • karinALICEsonny
    Hej! Får man va med här? Jag hade ju ingen mens under hela juni och SMFD var 4e maj, så jag vet inte riktigt var jag borde hamna... Jag har oftast oregelbunden mens men den kan vara regelbunden också vilket den varit på senaste månaderna. Kan sriva lite om mina symptom , brun flytning för drygt 2 veckor sedan med kraftig mensvärk och massor med värk i ljumskarna båda och livmoder. sen ingenting, och nu smått smått mensvärk emellanåt, flera negativa grav stickor från testlagret, brännande och emellanåt stickande i brösten, liksom huggande ibland. Ömma bröstvårtor och något illamående emellanåt, speciellt när jag e hungrig. Vad ska man tro... jag bara vöntar och väntar, antingen på mens eller plus...

    KarinALICEsonny BIM(?) Ingen mens sen den 4e maj....
    Fredrika89 BIM 30 juni/1 juli
    Fru Wennerström BIM 30 juni/1:a juli
    Misa85 BIM ca 29-30 juni/2:juli??
    Elnotus mamma BIM 30/6-1/7 (4:de barnet) 2 försöket efter MA i april
    LC04 BIM 1juli
    MyLovleyKids BIM 1 Juli (2:a försöket på 6:e barnet efter missfall)
    Starlet 1 BIM 2:a juli
    Kollberg1 BIM 2 juli 2 försöket
    Violen11, BIM 2 juli (1: a försöket på andra barnet)
    Tashita BIM 3juli
    Primigenia BIM 3juli
    Nathie BIM 3juni (5:te försöket första barnet)
    Fi4 BIM 3:e juli
    Saussure BIM 3 juli
    Coke BIM 3 juli
    Tvillingalisafisan BIM 3 juli
    Cizi81 BIM 3-5 juli (3:e försöket på nr2)
    SkruttisX, BIM 4:e juli
    Fialia78, BIM 4:e juli
    Towi, BIM 4:e juli
    Fruflis 5juli första försöket, första barnet
    JooCee BIM 5 juli, 1:a försöket efter missfall, 2:a barnet
    viktoriaw 5-7 juli 3 försöket på barn 3
    Ella H, BIM 6:e juli
    S hjärta A, BIM 6:e juli
    mejola, 6:e Juli
    Grönräv: BIM 6 - 9 Juli
    Theparents BIM 6-9 Juli
    Sofia81, BIM 6-7 juli
    Novianova BIM 7 juli, första försöket, andra barnet.
    Omania, BIM 7 juli
    Martinis84 BIM 7:e juli
    Lillymama BIM 7 juli 5:e försöket andra barnet
    Päronsplit ~7-8 juli, första försöket, första barnet!
    leia85 BIM ca 7-9 juli 3 försöket , första barnet =)
    Charlita BIM 8 juli
    Blehnda BIM 8 juli
    Aurora_79 BIM 8 juli
    Bettybett BIM 8 Juli 8e försöket, första barnet
    Fillilliam BIM ca 9 juli
    Maskrosungen 9 juli
    Mizz BIM 10 juli (3:e försöket, första barnet)
    Plusnr2 BIM 11 juli 1:a försöket efter missfall. 2:a barnet
    Lejonmama BIM ca 12 juli
    Maddeplutt BIM12-13 juli
    Vuoluterä 84 BIM ca 13 juli
    Xandra 14 juli
    Idamedi BIM 14 Juli
    EnormLängtan ca. 16 juli
    Mizzen BIM 16 juli
    Twicted 17 juli
    Fiao 19 juli
    Ludmilla BIM 20 juli ( ca)
    Elinasteen 19 juli barn #1. försök #3.
    Jessicacarlsson BIM 27 Juli försök nr 7
    Drömmel BIM 16 juli andra försöket**
  • Fi4
    Starlet1 skrev 2009-06-29 13:41:09 följande:
    Och jag har BIM på torsdag, har inte heller testat. Men ska göra det imorgon för jag tänkte kanske ta ett glas vin på kvällen.
    jag hoppas på ett plus eller mens innan helgen, går på semester på fredag o åker till kusten på söndag. Skönt o veta innan så man kanske kan unna sig lite vin vid havet =)
  • mejola
    Fi4 skrev 2009-06-30 09:06:58 följande:
    jag hoppas på ett plus eller mens innan helgen, går på semester på fredag o åker till kusten på söndag. Skönt o veta innan så man kanske kan unna sig lite vin vid havet =)
    Vad mysigt med kusten, det är så skönt att vakna upp till ljudet av vågorna
  • fruflis

    Blir helt deppig... Igår var jag typ säker på att jag var gravid men det är för tidigt att testa och idag känner jag att mensen är på väg, ska ha mens den 5 men jag känner min kropp vad gäller mens iallafall.. Ska väl inte deppa ihop helt för mensen har faktiskt inte kommit ännu men det är tråkigt iallafall. Inte så troligt att det blir på första försöket men hoppet är ju det sista som lämnar en... ;)

    Längtar grymt till semester nu men än är det ett tag kvar...

  • mejola
    fruflis skrev 2009-06-30 10:30:52 följande:
    Blir helt deppig... Igår var jag typ säker på att jag var gravid men det är för tidigt att testa och idag känner jag att mensen är på väg, ska ha mens den 5 men jag känner min kropp vad gäller mens iallafall.. Ska väl inte deppa ihop helt för mensen har faktiskt inte kommit ännu men det är tråkigt iallafall. Inte så troligt att det blir på första försöket men hoppet är ju det sista som lämnar en... ;)Längtar grymt till semester nu men än är det ett tag kvar...
    men en graviditet kan ju kännas precis som mens också
  • Makane

    Första gången jag var gravid (slutade med mf, eller ma egentligen) trodde jag hela tiden mensen skulle komma eftersom jag gick omkring och hade mensvärk precis som om mensen var på gång. Och jag väntade och väntade, men mensen kom aldrig. Och jag var ju gravid. Men hade ingen aning om att man kunde känna så av graviditeten. Hoppas att det går som du vill fruflis.

  • Makane

    Kanske ska säga att jag kände likadant andra gången (som resulterade i min fantastiska dotter) så du inte tror att det är tecken på mf.

  • humlan1975

    Hej alla!

    Joinar er gärna i bebismakingpratet :).

    Vi försökte 1.a gången att "baka" en liten bebis i maj.
    Trodde jag hade koll på ägglossningen då jag oftast får ganska ont över äggstockarna när den infaller.
    Skulle fått mens på en måndag men då den inte kom och jag kände mig jättekonstig trodde jag att jag var gravid.

    Min mens har under mina 22 år jag har haft mens ALLTID varit väldigt regelbunden och det har aldrig gått mer än 28 dagar mellan cyklerna.
    När det gått 32 dagar sen senaste mensens 1.a dag var jag bombsäker på att jag var gravid, men sen så kom mensen 4 dagar sen..mer än nånsin! :(

    Så nu inser jag ju att vi helt missat att pricka in ägglossningen i maj, så nu har jag beställt hem ägglossningstest som vi provade med runt midsommar och då jag normalt har 28 dagars cykel så skulle min ÄL inträffat runt den 26.e (trodde jag) men började testa med stickorna ganska så tidigt och det visade sig att jag hade ÄL 22-23.e Juni, enbart 10 dagar efter mens. Så vi "tutade-o körde hårt" dagarna runt 22-23.e och har nu ingen aning om när jag har BIM eftersom min mens verkar blivit lite oregelbunden..

    Jag är glad att jag har ÄL stickorna hemma nu iaf så man inte går o missar ÄL som jag säkerligen hade gjort om jag inte haft de.
    Men jag har till och från väldigt molande värk över båda äggstockarna och blir lite orolig att jag har PCOS eller ngt så jag har några extra kilon att försöka bli av med. Blir det inga barn gjorda denna gång så ska jag nog boka en tid hos gyn för en kontroll att allt är i sin ordning "down there". Har läst att man kan få lite molande värk när ägget vandrar ner i äggledaren till livmodern, men 20 dagar känns lite långsamt för ägget att ta sig ner.. nån som vet hur lång tid det tar??
    Känner molande värken varje dag...
    Undrar hur tidigt man kan gravtesta sig? Ngn som vet?
    Lycka till allihop!!! Håller alla tummar jag har att ni alla ska se + i juli!!

  • Fröken Juni
    humlan1975 skrev 2009-06-30 11:04:09 följande:
    Hej alla!Joinar er gärna i bebismakingpratet :).Vi försökte 1.a gången att "baka" en liten bebis i maj.Trodde jag hade koll på ägglossningen då jag oftast får ganska ont över äggstockarna när den infaller.Skulle fått mens på en måndag men då den inte kom och jag kände mig jättekonstig trodde jag att jag var gravid.Min mens har under mina 22 år jag har haft mens ALLTID varit väldigt regelbunden och det har aldrig gått mer än 28 dagar mellan cyklerna.När det gått 32 dagar sen senaste mensens 1.a dag var jag bombsäker på att jag var gravid, men sen så kom mensen 4 dagar sen..mer än nånsin! :(Så nu inser jag ju att vi helt missat att pricka in ägglossningen i maj, så nu har jag beställt hem ägglossningstest som vi provade med runt midsommar och då jag normalt har 28 dagars cykel så skulle min ÄL inträffat runt den 26.e (trodde jag) men började testa med stickorna ganska så tidigt och det visade sig att jag hade ÄL 22-23.e Juni, enbart 10 dagar efter mens. Så vi "tutade-o körde hårt" dagarna runt 22-23.e och har nu ingen aning om när jag har BIM eftersom min mens verkar blivit lite oregelbunden..Jag är glad att jag har ÄL stickorna hemma nu iaf så man inte går o missar ÄL som jag säkerligen hade gjort om jag inte haft de.Men jag har till och från väldigt molande värk över båda äggstockarna och blir lite orolig att jag har PCOS eller ngt så jag har några extra kilon att försöka bli av med. Blir det inga barn gjorda denna gång så ska jag nog boka en tid hos gyn för en kontroll att allt är i sin ordning "down there". Har läst att man kan få lite molande värk när ägget vandrar ner i äggledaren till livmodern, men 20 dagar känns lite långsamt för ägget att ta sig ner.. nån som vet hur lång tid det tar??Känner molande värken varje dag...Undrar hur tidigt man kan gravtesta sig? Ngn som vet?Lycka till allihop!!! Håller alla tummar jag har att ni alla ska se + i juli!!
    Jag tror inte du har PCOS då har man oftast VÄLDIGT oregelbundna cykler och dethar ju inte du.

    Det tar 7-10 dagar efter ÄL innan ägget fäster i livmodern, om det inte blir befruktat under dem 24 timmar som ägget lever så tar det sig ner till livmodern fortare än så.

    Hoppas du plussar, håll en tumme för mig också
  • humlan1975

    Fröken Juni skrev 2009-06-30 11:14:34 följande:


    Jag tror inte du har PCOS då har man oftast VÄLDIGT oregelbundna cykler och dethar ju inte du. Det tar 7-10 dagar efter ÄL innan ägget fäster i livmodern, om det inte blir befruktat under dem 24 timmar som ägget lever så tar det sig ner till livmodern fortare än så. Hoppas du plussar, håll en tumme för mig också
    Ok, tack!! för de lugnande orden, min mens brukar vara ganska regelbunden så förhoppningsvis inte PCOS, men de senaste 2-3 månaderna har jag börjat få ganska mkt molande värk runt äggstockarna efter ÄL, så det har börjat oroa mig lite.
    Jag håller mina tummar för dig mé!!! :D
Svar på tråden bim i juli