Inlägg från: blehnda |Visa alla inlägg
  • blehnda

    bim i juli

    det sjuka är att jag får hänga med här i juli tråden en vända till eftersom jag har så korta cykler, nästa BIM runt den 25, något förkortad cykel räknat på då med tanke på att jag fått den tidigt två ggr på rad nu. så ännu finns chansen för ett pluss i juli =)

  • blehnda
    skruttisX skrev 2009-07-03 08:38:45 följande:
    Håller tummarna:)
    det samma för dig! hoppas du får ett starkare streck i morgon! ska du inte prova ett cb istället då? kanske visar tydligare? lycka till
  • blehnda

    hej. det som skrivs in i listan i danna tråden stämmer ju inte överens med det som uppdateras i listtråden. det var ju en egen tråd bara för bim listan, tänkte så att ni som ändrat nu vet om det ifall ni undrar varför ni inte ligger med...bara så ni vet =)

  • blehnda

    jag fattar ingen ting just nu, jag fick ju min mens i onsdags en hel vecka för tidigt, och i dag har den försvunnit. jag har ju haft rejäl blödning i två dagar men nu är det inte ett skit!?innan mensen hade jag inte ett endaste symptom men nu mår jag både illa, har fått synliga blodådror på ena bröstet och är sjukligt yr. min kropp är dum.... fattar ingenting just nu....den bara luras hela tiden.

    gjorde ett gravtest i onsdags då mensen kom men det var tok negativt...

  • blehnda

    hej! håller tummarna för er, själv vet jag inte ens när jag ska förvänta mig min nästa mens eftersom mina cykler verkar bli kortare och kortare nu för tiden. detta försök har jag släppt allt vad prestationsångest heter och njutit av en kall öl till maten om så bjuds samt myst med min man när vi har känt för det. självklart hoppas jag ju men jag blev ju helt galen av att gå omkring och tänka på det hela tiden så det blev bara jobbigt då.

    just nu får jag väl njuta av tiden då det bara är jag och min man som gäller, får väl ialla fall försöka att tänka på det på det viset!

    ingen som har testat nyligen?

    Grattis till enorm längtan också! super grattis!

  • blehnda
    elinasteen skrev 2009-07-21 09:50:59 följande:
    säger detsamma som blehnda jag är på bim+4 idag! ska testa med mitt sista test (clearblue digital) på fredag, om inte mensen kommit då..
    hoppas det visar pluss! jag tror inte att det blir någon bebis för oss denna månad, min kropp känns som den har tröttnat på det här, men jag har bim på lördag så vi får väl se.

    Jag har haft limaktiga genomskinliga flytningar sedan dagen efter avslutad mens, precis som jag annars har vid ÄL, och nu har jag tjocka slem klumpar, sega limaktiga och nu är dom ibland knallgula (ber om ursäkt för super äckliga detaljer...) det kan väl inte vara bra? hade jätte ont i magen igår, som kraftig mensverk. tror verkligen inte att jag är gravid, nya tag nästa månad i så fall...
  • blehnda

    BIM i morgon, känner ingenting! jag brukar ju vara skenis så det bara skriker om det, jag kanske har räknat fel på när bim egentligen är. inte ens ont i brösten eller finnar....mycket konstigt! någon mer som har bim i morgon?

  • blehnda
    Rae skrev 2009-07-24 12:30:17 följande:
    De gånger jag varit gravid har jag haft mindre symtom än när mensen är på G. Hoppas!
    ja jag får väl fortsätta att hålla tummarna då kanske=)
    Nu har jag äntligen gått på semester i tre underbara veckor! ska bli så underbart att få va borta från jobbet ett tag.
    Än så länge ingen mensverk, dock har det börjat bränna i brösten litegrann, den som väntar får väl se antar jag....trevlig helg!
  • blehnda

    bim +3, ingen mens, ingen mensverk heller för den delen. SJUKT trött men det tror jag kan bero på att jag äntligen är ledig och kroppen vill sova ut, men jag ska skicka iväg gubben att köpa ett test idag så får vi väl se...jag tror inget dock.

  • blehnda

    bim +5 idag och fortfarande ingen mens, det känns dock som om jag kommer få mens hela tiden men den kommer ju aldrig. testade i tisdags men då efter luch så jag hade inte hållt mig längre änn 1 timme. tok negativt var det i alla fall. kommer det ingen mens i morgon så ska jag testa igen. jag brukar ju aldrig gå över tiden. jag är så sjukligt trött sen en vecka tillbaka. det går inte att hålla ögonen öppna på kvällarna utan jag måste ta en lien tupplur för att orka med kvällarna. nu är vi på semester så det är ju fester och kompisar hela tiden så det är svårt att låtsas som ingen ting. än har jag lite hopp men som sagt, det känns som om mensen kommer snart. jag ska uppdatera snart igen då jag testat igen!

  • blehnda

    Grattis fru wennerström! gud så kul! ja se till att din kar gör allt tungt arbete framöver nu ;)

    Super grattis! jag vill också...

  • blehnda

    testade idag på bim +6. negativt...=(
    fattar ingenting, jag mår illa som fan, har fått väldigt fylliga bröst, och är kissnödig så fort jag har kissat...och trött. har aldrig känt mig så gravid förut och denna månad har jag inte känt efter alls...mina symptom eller vad man ska kalla det har kommit nu senaste dagarna på bim +....bara o vänta antar jag men det är så trist att testen fortfarande visar negativt...

  • blehnda

    skönt att det inte bara är jag som är kvar i denna tråden =) fortfarande ingen mens i sikte här. bim +8 idag, ska testa en sista gång ii morgon bitti så får vi väl se...

    Humlan1975: hej! trist med sjuka anhöriga! jag tycker inte själv att jag har haft en stressig period men jag har typ 1 diabetes som tar upp mycket av min tid så visst finns det saker att grubbla och oroa sig över hela tiden som kan göra att mensen blir sen....jag tror inte att jag är gravid men det vore ju gudomligt om det visade sig att jag var det trots allt,

    Jag ska uppdatera er som fortfarande är kvar här i tråden så fort jag har testat i morgon bitti....god natt!!!

  • blehnda

    GRATTIS!!! gud så kul, själv så testade jag negativt i morse... dock ingen mens i sikte än. nu får det banne mej ta och komma innan brösten exploderar, så mår jag väldigt illa också... suck, önskar att testet hade visat + istället så man kunde glädjas åt alla krämpor i stället.

    BIM + 9 idag!

Svar på tråden bim i juli