Inlägg från: Groddansmamma |Visa alla inlägg
  • Groddansmamma

    bim i juli

    Hej tjejer!

    Det finns en tråd för oss som vill ha ett plus i juli under Bim-listor, tänkte att det kanske vore roligare at samlas i en tråd =)

  • Groddansmamma
    Premismamma skrev 2009-06-28 11:15:04 följande:
    Tror du verkligen att svamp kan vara att gravtecken? Det fick ju jag med , men mina bröst är inte så ömma så jag kan misstänka nått ännu. Magen har dock varit ur gängorna ett tag nu:)
    Kan magen vara "ur gängorna" när man blir gravid? För det har min varit sen befruktningen, men jag trodde inte det kunde vara ett symptom!!
  • Groddansmamma
    misa85 skrev 2009-06-30 22:44:27 följande:
    En liten fråga... Förra månaden gick det 35 dagar mellan mens, denna månad gick det 31 dagar mellan. Jag vet att jag har oregelbunden mens, men samtidigt vill jag ha ett BIM datum att gå efter i denna väntan. Vad skulle ni räknat på? Runt 30 dagar? Mer?Sen den eviga frågan om ÄL: Tycker ni att det fungerar bra med ÄL-stickor? Jag funderar på att testa det denna gång... Vart köper ni era? Om man köper på apoteket, får man bara 1 sticka då?
    Testlagret har bra och billiga test tycker jag!! Jag tycker det fungerar bra, då vet man att man inte missar ÄL och man får reda på att man verkligen har ÄL.
  • Groddansmamma
    Cizi81 skrev 2009-07-01 21:13:39 följande:
    Klart du kan testa i morgon. Kanske inte syns om du är låghormonare men om du inte är det så är det nog rätt så stor chans att det syns BIM -1. Fast om du har ett dyrare test kanske jag skulle ha väntat till BIM +1 Hihi...det blev snurrigt....men hur som helst, jag hade inte kunnat hålla mig så länge som du har gjort
    Hmm, så man kan vara "låghormonare" och då syns det kanske inte så tidigt?

    Jag har BIM på fredag eller lördag, bara testat negativt, så det känns som det e kört.. men då kanske det finns hopp än?? Har inga som helst symptom heller, mer än de vanliga innan mens, ont i brösten och molande mage...
Svar på tråden bim i juli