Inlägg från: theresen |Visa alla inlägg
  • theresen
    Novia skrev 2009-06-26 09:39:46 följande:
    Hoppar in jag med med! Det är lääänge kvar innan BIM, och ägget har nog knappt fäst än, men ändå har jag fått ömma bröst och tydliga blodådror... lite dragande i ljumskarna också, men det är så tidigt så jag säkert inbillar mig symtomen för fullt. Jag har iaf beställt tester från testlagret, både grav och ältester, kan va bra å ha om det är falskt alarm denna månad.
    Mina bröst är också ömma, plus att jag kan "trycka" ut vita mjölkdroppar ur ena. Det där med blodådror visste jag inte om, men min karl sa senast igår att "oj, vad dina blodådror syns nu".. Så vet vem, BIM om en vecka :D
  • theresen
    theparents skrev 2009-07-01 20:20:29 följande:
    Jag plussade första gången igår morse, då var det jättejättesvagtsen på kvällen var det lite starkare och idag ännu starkare men fortfarande väldigt svagt. Men jag tar det som ett plus eftersom det ökar och Alla 6 tester jag gjort har visat samma. Jag hade ÄL den 20 juni. Din ÄL kanske var lite senare? Har ju hört att hormonhalten kan öka olika fort för olika personer också.. Egentligen var jag kanske lite tidig att testa.. det är ju rekomenderat att man ska vänta till BIM-dagen..
    Jag har BIM på fredag, hade ÄL den 19e Juni.. Tror du jag kan testa imorn på morgonen ? På bim - 1 ? :)
  • theresen

    Fröken Juni skrev 2009-07-01 20:27:47 följande:


    Jag hade ÄL den 21 juni och jag vet inte vad testet visade, det var ett streck, men på fel ställe tror jag.
    Då är testet ogiltigt om de var så som du skrev. Om inte "teststrecket " syns så funkar det inte som de ska. Testa igen :)
Svar på tråden bim i juli