• misa85

    bim i juli

    Hej hej =)

    Är ny här på sidan!
    Tänkte hoppa in där det verkar som jag passar bäst in :)
    Lägger till mig på listan. Är dock på gränsen men har hela tiden haft väldigt oregelbunden.

    Fredrika89 BIM 30 juni/1 juli
    Fru Wennerström BIM 30 juni/1:a juli
    Misa85 BIM ca 29-30 juni/2:juli??
    LC04 BIM 1juli
    MyLovleyKids BIM 1 Juli (2:a försöket på 6:e barnet efter missfall)
    Starlet 1 BIM 2:a juli
    Kollberg1 BIM 2 juli 2 försöket
    Fi4 3:e juli
    SkruttisX, BIM 4:e juli
    Fialia78, BIM 4:e juli
    Towi, BIM 4:e juli
    viktoriaw 5-7 juli 3 försöket på barn 3
    Cizi81 BIM 5-7 juli
    Ella H, BIM 6:e juli
    S hjärta A, BIM 6:e juli
    Xandra ? juli
    Martinis84 BIM 7:e juli
    Päronsplit ~7-8 juli, första försöket, första barnet!
    leia85 BIM ca 7-9 juli 3 försöket , första barnet =)
    Charlita BIM 8 juli
    Blehnda BIM 8 juli
    Fillilliam BIM ca 9 juli
    Vuoluterä 84 BIM ca 13 juli

  • misa85
    Cizi81 skrev 2009-06-16 15:07:52 följande:
    Så kom då posten med min ÄL-stickor. Ska försöka med dessa så kanske vi får tredje gången gillt nu Vet bara inte när jag ska börja med dem har ju haft så oregelbunden mens, mellan 23-28 dagar, så jag blir lite förvirrad. Förra mensen började också så konstig så jag vet varken ute eller inte, lite, lite blod 7 juni, lite blod 8 juli och mycket 9 juli så när började egentligen mensen, samma dag som det kom lite blod eller den dagen som det började blöda rejält?Tror hur som helst att vi tar och sexar i morgon onsdag (det blir då dag 10 om jag räknar från första bloddroppen) och sen börjar jag använda stickorna efter det.
    Jag har oxå haft väldigt oregelbunden och konstig mens så det blir mycket svårare att veta när man har ÄL. Jag har dock räknat från första dagen då jag börjat blöda, trots att det är lite, är det fel då?

    Jag trodde att jag haft min ägglossning redan, men sen igår och idag har det "skruvats om" inne i magen precis som det brukar kännas vid ÄL så jag hade antagligen fel denna gång. Får nog ta o testa stickor jag med!
  • misa85

    Det låter som en bra idé Lillys mama. Det bestämde jag mig också för men det går inte så bra =) Är skengravid så det ryker om det med magvärk, ömmade bröst osv. Dock ska jag inte testa för tidigt!

  • misa85

    Fru Wennerström skrev 2009-06-20 19:47:02 följande:


    Hoho! hoppas ni alla hade en bra midsommarafton. Fick utslag på äl-stickan idag, testade igår med, men lite svagare då.. hm tycker detta e konstigt, jag som trodde jag hade äl på dag 13, men enligt detta då på dag 16.. det stämmer inte ihop med min menscykel. om jag skulle haft äl i onsdags som jag trodde så hade det stämt precis med 14 dagar från äl till mens, men nu skulle det isåf bli att jag har mens den 4 juli.. jag vet inte.. om tabletterna kanske gjort så att jag fått senare äl, lr så har jag ovanligt kort lutefas?.. hm.. ja hur som helst, jag trodde ju att jag hade äl i onsdags så jag hade mycket flytningar som badade på pappret och som sedan avtog, men dom kom tillbaka och jag har känt av ganska mycket kring äggstockarna. Lite äckelvarning.. Igår på bröllopet när jag satte mig på toa behövde jag inte ens torka mig, det bara rann äl-sekret ur mig, som en lång tråd från snippan och nådde nästan ända ner till vattnet i toastolen .. så det är nog inge snack nu om att jag har äl.. men fråga e.. har ju läst att äl-testen kan ha en förmåga av att visa utslag när man redan HAFT äl.. så jag blir lite fundersam, eftersom jag hade så grymt mycket flytningar IGÅR..?.. ja ja vi hade iaf mys igår morse.. och tänkte mysa ikväll med.. Nu när jag tog äl-testet.. strax efter kände jag av ganska mycket kring äggstocken.. jag undrar om det kan ha varit ägget som släppte? vet ngn hur lång tid det tar för ägget att vandra genom äggledaren? min värk blev värre nu efter jag ätit.. gjorde riktigt ONT! aldrig känt så förr heller, hoppas det är för pillrenas skull.. vågade inte chansa till ikväll.. så vi hade mys nyss oj det blev långt.. lycka till ni andra..
    Jag är ledsen, har inte heller speciellt stor koll på det där, men är själv väldigt nyfiken på svaret då jag denna månad haft precis liknande problem!
  • misa85
    Cizi81 skrev 2009-06-23 10:48:16 följande:
    Fru Wennerström skrev 2009-06-22 12:09:52 följande:
    Ja eller hur Nu har vi kört ons,fre,lör,sön,mån så nu hoppas jag verkligen!!! ÄL över för den här gången och nu vill jag verkligen inte få mensen om 2 veckor!Festival fre-lör med fester av olika slag och är så kluven, vill inte att folk ska få nys på att vi försöker ifall det nu kommer ta tid innan vi lyckas men kommer få dåligt samvete om jag festar. Kanske ska köpa alkoholfritt vin, undrar om det syns på flaskan att det är alkoholfritt... Blir en rätt så lugn helg hur som helst...
    Du kan alltid tömma över det alkoholfria vinet till en vanlig vinflaska, då syns det verkligen inte =)
  • misa85
    blehnda skrev 2009-06-28 10:12:29 följande:
    JooCee GRATTIS!!!!! ja smitta gärna ner oss andra med de där bacillerna=)jag vill ju inte alls känna efter denna månad om jag har några symptom men det går liksom inte att förneka det faktum att jag mår illa och är som en bergochdalbana i humöret, samt mensverk känslan.men det kan ju även bero helt på denna galna värme så jag ska nog fortsätta att ignorera alla känslor. hur mår ni andra i stekheta värmen??Förresten, vilken super fin BIM-liste tråd! super fin verkligen!
    Mitt humör går verkligen uppochner, jag blir nästan rädd för mig själv ibland hur arg jag kan bli för ingenting, det brukar inte vara jag. Jag har väldigt oregelbunden mens så har egenligen ingen aning om när min exakta BIM är. Dock har jag bestämt att jag ska testa till veckan om inte mensen kommit innan dess. Jag har haft väldigt ont i brösten länge nu samt ont i magen lite då och då, men jag tror dock att min kropp spelar mig ett spratt :( Hur långt efter BIM kan man egentligen plussa? För vad jag har förstått måste man inte plussa innan eller på BIM-dagen.
  • misa85
    Novia skrev 2009-06-28 10:49:26 följande:
    Haha, jag läser dåligt ser jag, såg nu att du inte visste när... men varför inte testa?
    Jag har testad en gång, och det blev negativt. Det är svårt att veta om det är för många dagar innan BIM eller om det helt enkelt inte är nåt. Jag hoppas ju såklart att jag testade för tidigt =)
  • misa85

    Fröken Juni skrev 2009-06-28 20:04:07 följande:


    Hur många dagar efter BIM testade du?
    Jag vet ju inte när jag har BIM så det är oklart. Men om jag har en "normal" cykel så var det tre dagar innan BIM. Men jag har som sagt inte en normal så jag har bestämt att jag skall vänta tills nästa vecka och testa igen då. Hoppas på det bästa!
  • misa85
    theparents skrev 2009-06-28 20:57:19 följande:
    Funderar på en sak, är det egentligen antal dagar efter ÄL som spelar roll för testandet? Jag menar, teoretiskt sett ska man ju få mens 14 dagar efter ÄL, och då borde ju hormonnivåerna vara lika höga 14 dagar efter ÄL även om man får mens då eller inte? Min mens brukar komma mellan 14-22 dagar efter ÄL, det innebär ju att jag aldrig vet riktigt när mitt BIM är. Men kan man räkna då 14 dagar efter ÄL som BIM? Hormonhalten borde ju stigit lika mycket hos mig då som hos någon som får mens den dagen.. .Oj, detta blev ett litet flummigt inlägg, men är det någon som förstår hur jag tänker och vad jag undrar Vad tror ni?
    Jag har tyvärr ingen aning, men jag hoppas nästan att det är så, det vore lite enklare att hålla reda på allt iaf =)
Svar på tråden bim i juli