Inlägg från: Michayla |Visa alla inlägg
  • Michayla

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    jag vill stå kvar
    Mio född 28/2-07
    Är inne och läser i perioder..
    Någon mer än jag som INTE ska ha fler barn än???
    Mio är inne i en gnäll, king, sura period..
    Någon mer som är i gnällperiod??
    menara barn nu å inte oss mammor

  • Michayla
    nötskrikan skrev 2009-05-30 20:31:19 följande:
    Blä, har haft ett par jobbiga dagar. Sambon skulle vara ledig igår men gick med på att jobba extra och sen på kvällen kom han hem, åt middag (som jag lagat) och for iväg på en hobbysak. Egentligen jobbar han inte heller helger men nu blir det en del extrajobb på helgerna också och idag har han jobbat 12 timmar hittills och jag har suttit hemma med två barn som turats om att skrika. Tror att Lova äntligen har somnat nu och lillan sover på amningskudden. Mina föräldrar tycker nog att vi har en bra relation men Saga är nästan sju veckor och de har inte träffat henne eller ens pratat om att komma och hälsa på. De har inte heller sett syrrans dotter som är nästan sex veckor och hennes första barn. Lova träffade de först när hon var tre månader. Det är inte normalt va? Jag har rätt att vara ledsen över att de inte engagerar sig mer?
    Klart du har rätt över att vara ledsen över det.
    Har inte min mamma i livet och min pappa bor i sydamerika, Han reste från spanien där han bodde då och träffade mio då han var 7 veckor. Min bonuspappa och svärmor träffade mio på bb då han va 14 timmar.
    Jag känner ju inte dina föräldrar men de kanske inte vill störa dig första tiden.. de kanske menar väl.. annars vill man ju träffa ditt barnbarn måste jag tro..
  • Michayla
    nötskrikan skrev 2009-05-31 21:28:07 följande:
    Äsch, mina föräldrar gillar väl öl mer än de gillar mig. Eller egentligen inte. Men nåt sånt. Orkar inte fundera mer på dem just nu. Är helt slut efter en dag med trotsungen och nu på kvällen börjar nästa arbetspass med lillskrikisen.Jag antar att det är för sent att ångra andra barnet men kanske kan man få lämna bort första och bara behålla lillan? Nä, Lova sover nu och då är hon underbart söt och fin. Tidigare idag när hon skrek, försökte riva sönder skyltningen på Lindex, flyttade iväg reklamskyltar, sparkade av sig skorna och spottade överallt och vägrade röra sig var hon inte så underbar. Nån mer med barn som spottar och skriker och bara vrålar "nej" och vägrar lyda?
    låter som om vi har samma barn
    Att behöva handla är en mardröm. kan gå som en dans, kan gå med bara lite gnäll vid frukt och godis men ibland är mnan genomsvett, tårarna bränner och man vill bara sjunka genom marken..
    Fy attan..

    Hur går det med talet för era barn?

    Mio pratar inte än.. Bara små saker typ: mamma, pappa, kom, nej, ja, akta dej, hej då, hej å sånt..
  • Michayla

    Men Mio skriker bara om det e jag som kör vagnen, han e mkt bättre med sin pappa.. Därimot har han kommit in i en väldigt gosig fas med. inte allt e gnäll..
    nåt negativt.. fast gosigt är att han börjat sova hos mig på natten.. han som alltid från det han kom ur mig sovit ensam.. han kunde bara sova själv som bebis.. men nu sover han i min säng  När inte pappa e hemma

  • Michayla

    får ni betala olika på dagis???
    vi betalar 1250 tror jag för 40 timmar men oftaste e han kanske 20 timmar per vecka. nu i sommar får vi betala 2 månader då han inte e där.. så fult!!

  • Michayla
    NÖSKRIKAN

    men har ni inte syskonförtur???
    Vi har sökt annat dagis till mio till hösten.. eftersom vi flyttar snart.. hoppas han kommer in fort.. sen har jag hört att det e 3 månaders uppsägning på dagis.. hoppas man inte får betala dubbelt då..
  • Michayla
    Puman78 skrev 2009-06-02 17:41:26 följande:
    förskoleavgiften är inkomstbegrundad men max behöver man betala 1250:- men då ska man iaf här ha en ingångslön på 40.000. Då jag studerar betalar vi "bara" 633 :-/ mån. Under sommaren är det många som betalar för förskolan trots att barnen inte är där. Vill man inte det och barnet ska vara hemma kan man ju säga upp sin plats och hoppas på att man får tillbaka den till hösten, men den sannolikheten är oftast ganska liten.
     ingen av oss har lön på 40.000 men vi betalar maxtaxa ändå
Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd