Inlägg från: Malia75 |Visa alla inlägg
  • Malia75

    Vilka våtservetter är bäst respektive sämst?

    Vilka våtservetter är bäst? Vilka är sämst? Varför?

    Jag föredrar COOPs, ffa för att de har ett lock att stänga så servetterna håller sig fuktiga.

    ICAs är sämst....de har ingen fungerande "dra-funktion" där nästa servett följer med utan man får pilla efter en ny varje gång. Dessutom stinker de!

  • Svar på tråden Vilka våtservetter är bäst respektive sämst?
  • Malia75

    halliduttan skrev 2009-01-26 12:18:54 följande:


    ps..finns box, med lock till dem också..
    Jo, vi har box till de vid skötbordet, men i skötväskan vill man ju inte ha en box. Därför är COOPs extra bra till just skötväskan.
  • Malia75

    Tingelina skrev 2009-01-29 08:25:45 följande:


    De är alla sämst. Usch. Tvättlappar med bara vatten om jag är ute, med lite olja om jag är hemma. Tjejen har jättefin rumpa, aldrig varit röd och inga eksem. Förutom då vi var bortresta i någon dag och jag använde våtservetter för första gången, då hon fick massa röda prickar. Det var natusans.Skulle ni tvätta ert eget underliv med våtservetterna? Jag skulle aldrig komma på tanken ens. Parfymerat och med massa kemikalier. Huden känns kladdig när man torkat med dem. Kan inte vara bra för mitt underliv och inte heller barnens.
    Nu var det ju visserligen inte den sortens åsikter jag var ute efter, jag ville veta vilken sort de som använder våtservetter använder.......men för att svara på dina frågor så, jo jag använder själv våtservetter och varken jag eller min son har fått besvär av dem.
  • Malia75

    Mandi74 skrev 2009-01-30 04:44:11 följande:


    Hemma: vanliga tvättlappar, ljumet vatten och olja.Borta : Vanliga tvättlappar och en flaksa varmt vatten.Det är det bästa för barnets rumpa i alla fall.
    Så för att svara på min fråga, vilken våtservett anser du då vara bäst respektive sämst?

    Ah....var det DET jag frågade?
Svar på tråden Vilka våtservetter är bäst respektive sämst?