Inlägg från: hedde73 |Visa alla inlägg
  • hedde73

    Fotbolls tråd!!

    papruk: Kan inte annat än hålla med om Zengin, finns få speöare som jag tycker så iolla o i allsvenskan, men jag har för mig att jag läste att han hade flyttat på sig nu?
    Själv så brinner hjärtat för Blåvitt och har så gjort i alla år sen barnsben, konstigt iofs då min pappa är inbiten öisare.......eller om man tänker efter så är det inte så konstigt trots allt. ;)

    Spelar också fifa09 så fort tillfälle ges på PS3.

  • hedde73

    paparuk: Ja, men dom skall skolas in i tid, annars vet man ju inte vad för men det kan innebära i framtiden. :)

  • hedde73

    paparauk: Nej, självklart skall det inte gå till överdrift, det finns allt för många dåliga exempel på det. Har själv tre tjejer o det är inte så lätt att intressera dom för fotboll, det är mest spännande när jag spelar fifa09, men det är nog mest för att det är tv-spel. :)

  • hedde73

    Ja, GTA IV är helt klart barntillåtet när det gäller bilåkandet, till viss grad. ;) Kan förstå att du hoppade över skjutandet just då. :)

  • hedde73

    Jag har varit så hårt engagerad i Blåvitt i så många år, så något speciellt lag utanför våra egna gränser har jag aldrig haft, mer sådär tråkigt att om det är någon svensk spelare som jag gillar som spelar i ett lag så lkan jag tycka att det är kul att hålla på dom just medans han är där, men inga direkt andra favoritlag har det blivit.

  • hedde73

    Jag satt i Änglarnas styrelse under en massa år, hade ansvar för alla resor bl.a. plus en massa annat kul. Vi drev våran egen riktiga pub med utskänkningstillstånd och allt på den tiden, det var kul. Men sen när man fick barn så har man tyvärr inte all den tiden längre, särskilt inte att resa land o rike runt, dessutom en del ute i europa på den tiden. Men nu när nya arenan invigs så skall jag släpa med mig familjen oftare. :)

Svar på tråden Fotbolls tråd!!