• Mjuzik

    Aurora Göteborg

    Puffar också lite, eftersom jag också undrar...
    Ska på ett första besök på tisdag och är jättenervös. Hur går det till, liksom?

  • Mjuzik

    Har varit på ett samtal på Aurora nu idag. En sak som jag måste säga till er som ska på ert första besök är att FÖRSÖK BERÄTTA ALLT SOM NI TYCKER ÄR JOBBIGT! Trots att det tar emot.

    Jag tror nämligen att barnmorskan fick intrycket att jag inte tyckte att jag haft en så jobbig första förlossning. Jag kunde nämligen inte få ur mig det som jag upplevt som riktigt skrämmande, utan berättade mer allmänt om hur förlossningen var.

    Så allt som hände idag var att BM lyssnade på det jag sa och ska utefter det skriva ner en förlossningsplan som hon sedan skickar till mig via post. Mer hjälp än så får jag nog inte...

    Är jättebesviken på mig själv att jag inte vågade visa hur jag mår inför förlossningen "på riktigt". Så tjejer: var ärliga och skit i om ni bryter ihop! Då får ni den hjälp ni förtjänar!!!

    Många kramar till alla!

  • Mjuzik

    När tycker ni att det är läge att ringa och fråga efter förlossningsplanen, om man varit hos Aurora den 16/12..? Det har ju snart gått en månad - visserligen med en massa röda juldagar emellan, men förlossningen kryper ju allt närmare och jag börjar få allt fler nervösa sammanbrott ju mer tiden går... Vill ju hinna läsa igenom planen för att se om jag ska ta bort eller lägga till något...

    Usch ja, det här är verkligen något jag INTE ser fram emot. Och rädslan överskuggar det faktum att jag faktiskt ska bli tvåbarnsmamma snart. Tragiskt att man inte kan känna glädje över en sån sak.

  • Mjuzik

    Då gör jag nog det direkt på måndag morgon.
    Förresten; Tror ni att min BM på MVC har tillgång till dessa anteckningar? Skriver de på Auroramottagningen i den "vanliga" jounalen det som kommer upp under samtalet?

Svar på tråden Aurora Göteborg