• HemmaHosSofi

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    vermilion skrev 2008-12-30 22:19:16 följande:
    Har man ingen ångerrätt när det gäller reavaror som det står på allas sidor? Finns det någon speciell regel för det?
    Jo det var väl det vi kom fram till att man faktiskt hade vid distansköp.
  • HemmaHosSofi
    vermilion skrev 2008-12-30 22:29:20 följande:
    Har försökt att hitta om det finns undantag men har inte hittat det. Det enda jag hittar är att man har rätt till 14 dagars ångerrätt.
    Kajsan var visst haj på detta.. fråga henne! Jag minns inte riktigt hur det var, men det fanns nog ett kryphål.
  • HemmaHosSofi
    AlexandraLuleå skrev 2008-12-30 23:17:51 följande:
    oj oj oj, satt och tittade i byrån på allt jag köpt under december, och det var INTE LITE, och fortfarande väntar jag på en hel del saker:Jacket velvet d.brown kikkidwrapdress pink kikkidSuit velvet d.brown kikkidBodysuit, Orange, katvigJoggingbyxa, nova starSnuttefilt, Marin/Rosa (minns ej märke) Vintervantar, Röd moloBody, Orange katvigSuit velvet petrol kikkidBody pingviner molobyxor med stjärnor vita moloPAPPA Matskål, Ljusblå Jeans ,FITNGolvpussel, Bondgård Skallra i silverBabymugg med djur inuti, hund Babymugg med djur inuti, ko Badbyxa, Blue Fish, Byxan Älskling, Vit, lundmyrInnetossor Car, vart ska det här sluta och sen kommer ju pop ha sin stora rea i januari *jihoo*
    Du våga tänka igenom alla köp i alla fall. Jag försöker förtrånga
  • HemmaHosSofi
    AlexandraLuleå skrev 2008-12-30 23:32:01 följande:
    HemmaHosSofi skrev 2008-12-30 23:25:47 följande: jag med, sambon gnällde idag när han hämtade in senaste paketet så därför jag satt i smyg förut och kollade igenom vilka ordrar som fortfarande inte kommit och sen så har jag ju sån lyx att jag handlar massa till kommande bebis, och hur tråkigt är det inte att köpa kläder på lindex som alla andra har? när man kan köpa på rea till nästan (försöker intela mig det iaf) samma peng? så från en tom byrå till två lådor med kläder från strl 56-74 har jag nu att beskåda + det som hamnat i sonens garderob
    Haha jasså han gillade inte det? Jag skickade iväg sambon till en utförsäljning idag och blev riktigt impad av vad han kom hem med!! (kommer snart bild i bt).
    Ja visst känns det tråkigt med lindex, önska att jag hade fattat det lite tidigare bara. Men det är väl aldrig försent? Jag intalar mig också att det är samma pris på rea som t ex hm/lindex.
    Åh vill också ha en bebis att köpa kläder till.. önskade mig en av tomten men han verkar ha missat de Nästa unge ska slippa knappar som pajar efter en gångs användning, och sömmar som spricker.
  • HemmaHosSofi
    tinkerbell74 skrev 2008-12-30 23:40:16 följande:
    Jag leker också struts! Men det gick inte idag när hela veckans samlade paket kom på en och samma gång OCH svärmor öppnade dörrn för postis. Hon blev helt stum över mängden paket och jag ville typ sjunka genom golvet.  
    HAHAHA!

    Våran jäkla brevbärare ringer på dörren och lämnar paketen personligt (är oftast hemma på fm), och det börjar bli rejält!! pinsamt nu. Var det inte någon som gett en liten julklapp till sin postis?? Funderar på något litet, hon är helt klart värd det.. så som hon får slita Eller har posten bra julbonus ändå??
  • HemmaHosSofi
    Lokatt skrev 2008-12-30 23:51:31 följande:
    HemmaHosSofi skrev 2008-12-30 23:48:58 följande: haha, postisarna får 10 julmärken i bonus vet jag, så ne det har dom inte Det var jag som gav min postis en julklapp Han tar oxå alltid med alla grejer jag beställt. Det behöver dom inte ens, får det inte rum i inkastet eller brevlådan kan dom avisera.Om din ringer på med grejerna skulle jag abslolut ge en liten uppskattning, för det ingår inte i jobbet
    Oj, ja det får jag nog ta och göra helt klart. Det visste jag faktiskt inte, att dom inte behövde ta med allt. Jag får också alltid hem allting, och ringer på gör hon också.
    tinkerbell74 skrev 2008-12-30 23:51:38 följande:
    Vi gav en julklapp till vår postis förra julen! Han brukade också plinga på och var alltid så trevlig trots mängden paket.En ask Noblesschoklad och ett tackkort fick han.
    Det är ju inte alltid bara ETT paket.. fick hem 5st som mest på samma dag. Tänk att bära det + 5 hyresgästers övrig post! Va! Vilka fina ramsor jag hade dragit i trappan om det var jag som kånka på det
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!