• Flisann

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    I går när jag handlade från barnlyan och det saknades 3 kr så köpte jag en body bara för att komma upp till 200:- och i dag hittade jag massor på rea som jag vill beställa.. TYPISKT att det inte var i går. Men i dag kommer jag över 200 gånger flera..Flört
    Mycket Kik Kid blir det..Skrattande

  • Flisann

    Kanske någon redan skrivit, jag har inte varit här under dagen.. men i alla fall Matador Kids har börjat sin mellandagsrea.

  • Flisann

    Någon som vet om Molo byxa med stjärnor/Sony passar bra till Molo Space body. Den har vi, och tror att jag sett den kombon i danska bildtråden. Funderar om det är samma gula, för på space är den ju RIKTIGT GUL!!! Det riktigt lyser tycker jag.

  • Flisann

    Buttelina: TACK då trycker jag på KÖP! Skrattande

  • Flisann

    Kajsan: Är servisen liten eller är den i stl att lite "större" barn tycker den är rolig. Funderar på picknick korgen om deras saker inte är för små.. Min tjej har i stort sett bara önskat sig "matgrejer" till sitt café i julklapp så jag har köpt alla dess bakverk från Bombadill.

  • Flisann

    Kajsan: Okej min tjej är 5 men om hon tycker den är för "liten" är det ju en fin prydnad och om något år eller två vill säkert hennes lillebror låna den Flört

  • Flisann

    Hallå i tråden..Glad Oj här var det mycket att läsa i kapp när man varit borta ett tag..Flört
    Hoppas alla haft en bra och mysig jul!  Läste att några varit sjuka.. det borde vara förbjudet på självaste julafton hoppas ni kryat på er!

  • Flisann

    Blyg Tjej/ Jen 80: Jag är SUPER nöjd med Mini A Tures ytterkläder!!!

    Blir också sugen på att best. en vinteroveral till nästa vinter nu när de är så bra pris. Brukar aldrig göra så för det är så trist när det nya kläderna den vintern kommer och man blir så sugen på NYTT!!! Men jag har redan nu bestämt mig för att jag kommer ha det märket på lillemans overall när det är dax och en svart kan väll aldig bli fel.. eller hur??


    Men var såg jag den??? minns att det var superpriset 499:-


    Vad ska jag ta för stl??.. han fyller 1år juli-09  

  • Flisann

    Nogula: Det låter som här.. mina tjejers kurva ser också ut så och lilleman verkar följa den samma. Jag köper 86.. bara jag kan hitta tillbaka till rätt sida svart overallFundersam
    Tack så mycket för ditt svar Glad

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!