• HemmaHosSofi

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Hej! Har man missat något idag?
    Har haft 9 barn och 9 mammor på besök.. så nu är hela lgh upp och ner vänd


    Duntoffla skrev 2008-12-16 15:33:22 följande:
    Är det ngn som sett rea på IdaT någonstans? Är på jakt efter regnjacka samt blå tröja med lejon på.
    Har tyvärr inte sett det (men skall hålla ögonen lite öppna för det), själv är jag på jakt efter molos fodrade gummistövlar Fundersam börjar ge upp hoppet om att hitta det.
  • HemmaHosSofi
    Februarii skrev 2008-12-16 16:58:24 följande:
    Åh, ni tycker det är svårt att låta bli med män som inte gillar shoppandet. Jag har satt köpstopp för mig själv nu men nu tycker maken att sonen absolut måste ha en svart Shampoodle tracksuit för att matcha dotterns lila som jag beställde i helgen. Hur svårt är det inte att låta bli då!?
    Haha det låter som oss. Jag satte också köpstop för mig, och idag trillade det ändå in 3pak.. som sambon beställt!!
  • HemmaHosSofi
    mononoke skrev 2008-12-16 19:53:26 följande:
    Inte kalendershopping, men ni shopoholics borde ju ha koll ändå.Är det nån mer än jag som har problem med lång leveranstid hos Gucce? Jag gjorde en beställning den 8:e november. När jag inte hört något så mejlade jag och efterlyste min beställning den 25:e november och fick då till svar att de väntade på leverans av någon vara som skulle komma in om två-tre dagar. Jag svarade att de inte behövde dela upp ordern eftersom det rörde sig om några få dagar. När jag återigen inte hört ett ljud så mejlade jag igen den 9:e december och bad att de skulle dela upp ordern iallafall. Den 11:e december fick jag svar att paketet skulle gå iväg den dan, men fortfarande har jag inte sett röken av mina varor. Jag har tidigare alltid varit nöjd med Gucce, men nu vet jag inte om jag vågar beställa där igen.
    Jag har väntat 11 dagar på första beställningen och 6 dagar på den andra. Enligt dom postades det förra veckan.
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!