• fröken ida

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Asch vad besviken jag är. Har farit borta hela dagen och var helt säker på att lurvjackan från Mysgrodan skulle finnas i bostboken, men icke. Betalde den i fredags. Den borde vara hos mig nu. Enligt hemsidan skickar de varan nästkommande dag

  • fröken ida

    Tjollabolla skrev 2008-12-10 16:03:15 följande:


    Men om du betalde den i fredags, ser dom ju inte betalning förrän tidigast måndag, troligen tisdag... Jag har beställt från mysgrodan ett par ggr och har alltid fått snabb leverans.
    Jag har betalat med bankgiro många gånger förr och det brukar inte ta mer än högst tre dagar innan jag har paketet, men jag är helt med på att det kan ta längre tid när de har kalender. Jag är inte besviken på butiken, utan det är mer att man går och längtar efter det man beställer och blir besviken när det inte ligger i brevlådan.
  • fröken ida

    Viblir3 skrev 2008-12-10 17:22:08 följande:


    Alltså allvar- hur stooora är Plastisock i stl egentligen?Fick hem byxor och tröja idag som är enorma!!! :-O
    Jag har en body från dem och den är hur stor som helst. Minst en storlek större än den de anger. Iofs tycker jag det är bra när kläderna är långa i modellen eftersom mitt barn har tygblöjor som tar lite större plats.
  • fröken ida

    Viblir3 skrev 2008-12-10 17:32:08 följande:


    fröken ida skrev 2008-12-10 17:26:16 följande:
    Jo det är ju bra att de inte är för små. MEN de här är ju gigantiska! Han kommer kanske kunna ha dem om ett år! Det borde ju stå i infon när man beställer. Ska maila dem.
    Ja det kan jag hålla med. Det borde stå att de är stora i storleken.
  • fröken ida

    Duntoffla skrev 2008-12-10 21:11:09 följande:


    Och väldigt ödmjuk Hoppas på lite fina Småfolk kvällens luckor
    Jag med!
  • fröken ida

    Nu drar jag och familjen till Stockholm för lite mys och shopping och då kommer jag inte ha tillgång till nån dator, så det är i helgen alla bra Småfolkerbjudanden kommer. Bara så ni vet

    Är lite bitter förtillfället för att jag kom på i veckan att jag vill ha en Kid Kid-mössa och den är slut i 1 år precis överallt

  • fröken ida

    Magda78 skrev 2008-12-12 09:59:30 följande:


    fröken ida skrev 2008-12-12 09:54:43 följande:
    Tråkigt när man spanat in något som man verkligen vill ha och så är det slut överallt. Vilken mössa är det om man mot förmodan skulle "springa på" en sådan?
    Vad snällt! Det är en Kid Kid speedy i fleece i färgen grå eller petrol.
  • fröken ida

    Förresten ni som beställt från Mysgrodan. Har ni fått era saker ännu? Det har inte jag. Mejlade igår och jackan ska vara postade den 9:e. Tänkt om den försvunnit i posten. Vad lessen jag komemr bli då. Jag har aldrig varit med om att nått försvunnit på det sättet.

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!