• Tabby

    Vad irriterad jag är på Batinki shop. Deras uppdatering av varor är ju värdelös. 4-5 varor jag beställde fanns inte och det tog nästan 2 dagar att få bekräftelse på att de inte fanns.

    Sen när jag kollade efter att ha fått mail att alla varor var slut som jag ville ha, så finns ändå en av varorna jag villa ha kvar i fyndhörnan?? Men de kanske sa att allt var slut för de inte ville sälja med koden i fyndhörnan?

    Kunde använda koden de har även på fyndhörnan nämligen (innan de ändrat och nu står på förstasidan att det bara gäller ord.priser)

    Skitdåligt ju.

  • Tabby

    snigelina skrev 2009-01-16 07:35:02 följande:


    Koden gäller även varorna i fyndshopen, men rabatten dras på ordinariepris och det justeras alltså i efterhand.
    Fast den info fanns inte på första sidan innan. Det det med ordinariepris i fyndhörnan kom upp på framsidan för 1-2 dagar sedan.
  • Tabby

    Köpte oxå en småfolk tröja för 80 kr förra veckan . Hon har väldigt bra pis på bilsuiten. Tyvärr är småfolk suitar för breda för min korv

    Synd att jag missade klänningarna.

  • Tabby

    www.smaknyten.se


    TineK skrev 2009-01-17 19:29:20 följande:
    Mitt tips är att mejla butiken och fråga om det bara är i affären det är 50%, annacill.se tex har 30% på nätet o 50% i butiken. Jag mejlade och då sa hon att det gick bra att beställa till 50%, hon hade bara inte hunnit ända på nätet. Vilken butik är små knyten?
    www.smaknyten.se/butik/
  • Tabby

    hur är kik kid speedy jogging mössorna. På bilder ser det ut som om de inte sluter tätt om ansiktet som fleecen gör. Stämmer det ?

    Hur är de i storlel? Och hur är deras mössor i frotte?

  • Tabby

    Vet någon var man kan hittar kik kids mössor i frotte i st 5-9 mån. Alla färger av intresse men inte med rosa för det passar inte till windstoppern i vår.

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!