• Wailea

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Blir det för mycket listor kanske man kan lägga den för sig i en tråd så kan man uppdatera den hur ofta som helst utan att här bara blir listor? Tror de flesta inte går igenom alla butikerna och då är jag glad att få tips när någon varit inne någonstans så fort som möjligt

  • Wailea

    Ska vi rösta så blir det visst många listor men det är ju Kajsans tråd...

    Vi ska inte lägga listorna för sig då och uppdatera ofta, men då måste man ju ändå titta på fler ställen.

    Kajsan, vad säger du? Nu törs ingen uppdatera!

  • Wailea
    Jen80 skrev 2008-12-11 12:27:38 följande:
    NEJ NEJ NEJ!! Varför skrev du det? Nu kunde jag inte hålla mig längre. Det fick bli en cerise volangklänning i stl 80. Hon har redan den i cerise och röd i stl 74 och en svart som ska bli julklapp i stl 80. Jaja, jag tycker den är fin så ... HAr fasat för den dagen hon växer ur den cerisa, men nu dröjer det länge .
    Vill ha!!! Hur är den i storleken?
  • Wailea
    Viblir3 skrev 2008-12-11 11:53:55 följande:
    Tjejer, vill ni hjälpa mig?Skrev igår att jag fått hem Plastisockkläder och de var enorma! Tröjan som ska vara stl 98/104 är 50 cm lång och 39 cm bred så den bara måste vara 110/116 istället. Den lilla storlekslappen som normalt sitter i tröjan är borta(ser ut som den är avklippt) och webbshopen förklarar det med att någon provat den och lappen trillat bort.Grejen är att de vägrar stå för returfrakten vilket jag tycker är irriterande! Finns ingen info om på deras sida att kläderna är så stora.Och det är omöjligt att tröjan är den stl som det sägs!Jag har jämfört med andra tröjor i samma stl och det är alldeles för mycket som skiljer. Sonen kanske kan ha den och byxorna om två år lixom...Gnäll gnäll!
    Gjorde samma misstag ifjol, blev Tradera. Barnen badade i kläderna...

    Tror inte ens att butikerna är skyldiga att ta tillbaks plagget även om du betalar returfrakten. På vissa står det att öppet köp ej gäller vid rabatter, men detta kanske var till ordinarie pris?
  • Wailea
    Jen80 skrev 2008-12-11 12:42:21 följande:
    Ja, men det var ju det. Kunde inte motstå när den "bara" kostade 164 kr. Hoppas nu att det skiljer lite mellan 74 och stl 80 så den stora funkar ett tag. 86 lät ju alldeles för stort. Då blir det ju typ lagom i sommar och då ska vi ha sommarklänningar !!Ja, nu svämmar snart garderoben över av klänningar ...Imorgon är det luciatåg för barnen. Tänkte först att Ava skulle ha den röda Kik kid-klänningen och en tomteluva, men fick lite dåligt samvete sen att när jag väl har en flicka så får hon inte vara tärna eller lucia ... Jag har ju två tomenissar så visst måste Ava ha lucianattlinne?!?! Fast det som tar emot är att köpa ett...
    Har också 2 tomtenissar men det blir iaf en liten tomte tjej i röd Kik Kid klänning! Såå fint!!

    Hon hinner vara tärna och Lucia längre fram, svårt att hitta små lucialinnen också...
  • Wailea
    Kajsan skrev 2008-12-11 13:38:45 följande:
    Du har alltid rätt att skicka tillbaks när du handlar på internet, oavsett rea.
    Ok Vad knäppt, då har man alltså rätt att få pengarna tillbaks med inte byta storlek...
    T.ex Matador Kids har i villkoren inget byte på rea varor...
  • Wailea

    Åh jag har fått min lila MOLO overall och den är såå underbar. Vilken snygg färg till stjärnreflexerna, måste vara finaste overallen Vill hålla dottern utomhus hela dagen!!!

  • Wailea
    HemmaHosSofi skrev 2008-12-11 16:33:59 följande:
    Vet ni om Guccerabatten även gäller nedsatta varor?
    JAPP!
    Kräftis 25 skrev 2008-12-11 16:32:36 följande:
    Brukar pop-erbjudandena endast vara i butik?
    JAPP!
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!