• Wailea

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    fröken ida skrev 2008-12-10 15:51:41 följande:
    Asch vad besviken jag är. Har farit borta hela dagen och var helt säker på att lurvjackan från Mysgrodan skulle finnas i bostboken, men icke. Betalde den i fredags. Den borde vara hos mig nu. Enligt hemsidan skickar de varan nästkommande dag
    Har också beställt och det tog ett tag innan det kom, enda trösten är att det väl dök upp så småningom
  • Wailea
    Emmyss skrev 2008-12-10 17:09:39 följande:
    En fråga ; Hur är MOLO i storlek? Har koll på en overall i strl 92 till nästa vinter. Lilltjejen använder 80 nu, är ca 77 cm lång skulle jag tro. Den blir för stor väl??
    Tror den blir lagom nästa vinter i 92!

    Är det någon som beställt från minpluddevutt? Hur lång tid har det tagit innan sakerna kommer?
  • Wailea
    Kavat skrev 2008-12-10 18:04:13 följande:
    Lite stora till normala sulle jag säga. i alla fall årets modell. Men jag vill ha overaller som passar, inte som är gigantiska så de inte kan röra sig. Min son som är 81 cm och väger 12,5 har stl 80 och den passar fint. Dottern som är 97 cm har en i stl 92 och den passar bra. Hennes är rymligare men hon är ju lite smalare också försås.Å andra sidan har jag stl större overaller köpta på rean i våras liggande som var just gigantiska ännu.
    Men jag har mätt och det skiljer ganska mycket i storlek mellan årets och förra årets overall. Årets är normal men inte alls rymligare än det...
  • Wailea
    SmillaMilla skrev 2008-12-10 21:38:40 följande:
    Alltså ni som beställt på minpludevutt. Hur snabbt har ni fått era varor. När man på deras sida går in o kollar under mina ordrar skall det ändras något där när de skickar eller stryker orden?
    Ställde samma fråga själv idigare idag men har inte fått något svar...

    Ingen som beställt och kan svara på hur lång tid det tog innan ni fick era varor samt om det kom något meddelande när de skickades?
  • Wailea
    SmillaMilla skrev 2008-12-10 21:43:55 följande:
    ja för jag råkade ju beställa två råsa kikkid suitar i samma stl (92). Den första orden var på en suit o en hummel zipjacka. Den betalningen gick inte fram (trodde jag). Så jag la en till order på samma suit i samma stl men tog nu andra hummel kläder (massa mer). Men nu verkar jag få båda ordrarna. Suiten får jag säkert såld på t i vår. Och hummel zippen är väll inte heller någon större fara. Men kunde ju handlat annat för de pengarna.
    Men om du mailade och meddelade att de blev fel har hon säkert tagit bort den första! Tror du inte det?
  • Wailea
    saturnina skrev 2008-12-10 21:59:32 följande:
    Wailea skrev 2008-12-10 21:41:07 följande: Jag svarade tidigare. Fick min Bear-jacka på 2 dagar. Då togs ordern bort.De har nog mycket att göra för jag beställde en Hugin-kappa samtidigt, men har inte fått den än. Den beställningen har dock tagits bort, så jag hoppas den är skickad. (Lade in betalning i söndags.I måndags beställde jag en Miniature-overall, lade in betalning måndag kväll, det drogs på tisdagen. Ordern ligger kvar i deras system, så den är väl inte skickad antar jag...
    Ok Missade det! Tack! Ska kolla om min order är kvar har inte gjort det...
    Kajsan skrev 2008-12-10 22:01:26 följande:
    Varför uppdatera listan när det redan skrivits i tråden? Nu kan vi väl lugna oss ett tag?
    Jag tycker inte det gör något, lättare att hitta snabbt i listan. Så jag inte missar något
  • Wailea
    Kajsan skrev 2008-12-10 22:09:11 följande:
    Ok, jag tycker bara att det är trist när inläggen druynknar i listor .Det räcker väl , som vi skrev igår att vi uppdaterar nån gång per kväll? Eller åtminstonde en gång i timmen eller nåt? Eller att man åtminstonde kollar alla butiker innan man uppdaterar så det inte kommer en ny lista 1 min efter av nån annan?Nu blir det ju bara upprepningar ...
    Ja om du lovar att uppdatera alla inlägg på listan samtidigt

    Tror många tycker det är jobbigt att hålla koll på vilka som kommit upp annars!
  • Wailea

    Jag du hittar ju ändå inget att shoppa Tänk på vi andra som inte är så selektiva utan vill hänga på alla fyndchanser

  • Wailea
    Kajsan skrev 2008-12-10 22:11:54 följande:
    Tillägg: Men det vara bara en tanke, vill alla ha listor all the time så är jag med
    Att det är lättare att hålla koll på vad som kommit upp om man uppdaterar listan oftare och skriver högst upp vad man lagt till, annars måste man läsa tillbaks alla inlägg för att få rätsida på vad som ska in i listan!
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!