• newatthis

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Flisann skrev 2008-11-30 19:24:10 följande:
    ang. Gangstar så börjar deras rea i morgon och de kommer ha 30% (vad jag har hört...)
    men de säljer alltså på nätet? Trodde inte de gjorde det?
  • newatthis

    Vet någon hur småfolk storlekar är, är tex en 86-92 mer som 86 eller som en 92?

  • newatthis
    J esssica skrev 2008-12-01 10:57:09 följande:
    Beror nog lite på vad det är för något. Tröjor tex tycker jag att de gamla småfolk var mer 86 än 92 och de nya mer 92 än 86.
    Det är en klänniing
  • newatthis
    Clapton skrev 2008-12-01 10:56:55 följande:
    Att tänka på när man talar om FRAKTFRITT"Har följt en diskussion på forumet Familjeliv där de är SÅ arga över att många webshopar tar ut fraktavgit. 39 kronor tycker de är svindyrt men även 29 och 19 verkar vara för mycket... Fraktfritt annars ingen idé verkar de tycka.Själv tycker jag det är så frustrerande! Vill väldigt gärna ha fraktfritt ofta, helst jämt. Men hur ha råd?! Förutom frakten i sig är det ju alla andra avgifter, kuvert, utskrifter mm. Och så avgifter för kortbetalning, hyra för webbshop, årsavgift till banken etc etc. Trist när kunder inte inser att det redan fån början är små marginaler och att fraktavgift är mer ett nödvändigt ont än ett sätt att "tjäna extra pengar"."jag såg att dom diskuterade det i kalendertråden.Jag tror inte dom fattar att det kostar att skicka. Visst är det roligare att handla till fraktfritt, men då hamnar ju den summan på produkterna istället.""Har också följt tråden och är så frustrerad!VARFÖR förstår inte folk att det kostar att driva butik ""Nä, det får inte kosta något att kunna sitta i pyjamasen o shoppa bekvämt... Är också lite frustrerad över att frakten inte får kosta något. Käbblar dom om frakt med H&M t.ex?? Vi står i valet o kvalet, fraktfritt men mindre rabatter (då blir det väl ett jämrans liv för det) eller fortsätta? Alternativt en mindre frakt på 19 kr (har 29 idag och det är faktiskt rimligt!) men något högre ord.pris?""Tja ett sätt är ju att bädda in frakten i priserna istället... Men det känns som att kunderna ser det på en gång. Om man börjar jämföra vad samma produkter kostar i andra shoppar. Svårt detta! Lite skönt att jag inte är ensam om dilemmat Är nästan sugen på att lägga ett inlägg i Familjeliv-tråden och förklara! Men risk att bli stämplad som gnällis eller som ett försök att göra smygreklam kanske...""Jävla gnällspikar är vad de är, och bortskämda som fasen! Det är ju inte bara frimärkena man betalar för liksom, det är packmaterial, tid och transport till Posten också!Säljer man dessutom bara en tröja med 30% rabatt, då går det typ plus minus noll om man hat tur!Jäklar vilken lust jag har att skriva ett surt inlägg! ""Det man inte heller tänker på är att det kostar att handla i en "riktig" butik.Tid, bensin, parkeringspengar och gråa hår (om barnen är med )Pengar jag själv gärna sparar. '(och mina hårstrån håller jag hårt i)"
    Hej!

    Jga förstår i alla fall, tycker fraktfritt är roligt men inte nödvändigt, däremot blir jag skitsur för ska administrativ kostnad på typ 49 kr, tycker de tär hutlöst.

    Finns vissa som verkar ha satt i system att ha låga lockprise rpå kläderna och sedan tar ut en hutlöst avgift för att administrera, det är ren falsk marknadsföring tycker jag!
  • newatthis
    Alina skrev 2008-12-05 20:09:50 följande:
    Är det någon som har bodysuiten i velour från Kik KId? Hur är den i storleken?Min son är nämligen lite rund om magen
    De funkar bra på små rundisar också. Min tjej har en liten go mage och den sitter super :)
  • newatthis

    Jaaaaaaa, köpte just molos girls on ski med rödprickiga armar, har letat och letat att den skulle vara på REA

  • newatthis

    Hej!

    Vet ngn hur Molos lurvfleecar är i storleken?

  • newatthis
    melizza skrev 2008-12-09 20:29:48 följande:
    newatthis skrev 2008-12-09 20:16:58 följande: normala tycker jag..
    hmmm, dade tänkt köpa till min 82 cmlånga tjej, brukar köpa 86 men tänkte att jag kanske ska satsa på 92 så att hon kan ha hela våren, men det blir kanske på tok för stort?
  • newatthis
    Nogula skrev 2008-12-09 20:36:49 följande:
    Din tjej är lika lång som min tjej. Jag tog 86, men jag köpte klänningen i velour och det kanske är roligare om den passar nu än framåt sommaren Det har ju lite med hur stort barnet är i övrigt också, jag har en smalis på ca 10 kg
    Har en liten rundis på 12 kg :) Hon äter oss nästan i huset :)

    Ska lyssna på de goda råden och ta 92 ...
  • newatthis

    Är det förresten ngn som har en bild på den intensivblå lurvfleecen men oranga/röda sömmar?

  • newatthis
    Nova76 skrev 2008-12-09 21:00:24 följande:
    den från i höstas eller den som kom nu? har på den från i höstas
    den från i höstas :)

    Hra varit inne och tittat, sååå fin färg, tycker du att det funakr på en tjej med?
  • newatthis

    Vet någon om man kan hitta kid kid rea någonstans, skulle vilja ha tag på deras velourklänning

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!