Inlägg från: zockervadd |Visa alla inlägg
  • zockervadd

    Feb-mammor -06 tråd nr 11

    Hej!
    Kikr bara in och ser hur alla har det. Jag är trött och hinner inte skriva mer nu..kollar mer i morgon!
    ha det bra


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd
    cirkuspuman skrev 2008-08-31 22:03:52 följande:
    Jag läser upp betyg på Komvux så just nu är det MaA, SvB, ShA, HiA och EnB
    Vad roligt att du läser, jag har ju ett uppehåll i pluggandet nu men ska tillbaka en termin innan jag är redo för högskola eller annat. Måste säga att historia A va en otroligt rolig kurs (hade en fantastisk lärare) så jag läste även historia B.

    Nu börjar Nicole gå mot att vara helt blöjfri, inget kiss i natt och hon har inte kissat/bajsat på sig på länge (peppar,peppar...)

    Jag är så trött på vårat hus
    Jag vill flytta NU!!! Vi är ju super sugna på johans farbrors hus men vet ej om de ska sälja snart..kan ju inte med att fråga rakt ut heller..
    Vårat hus är felplanerar, golven behöver bytas, fönstrena byter vi vissa nu, tapetsera måste göras i flera rum, groventren ska hel renoveras lika så tvättstugan och utsidan av huset måste målas och fixas med vidskivor mm.. vi var och kollade på tapeter men jag får inte nån lust..vill bra sälja skiten så någon annan kan få lite nytänkade jag vill värkligen inte bo här..bläääää vill aldrig ha in folk då jag skämms över hur det ser ut här...
    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Känner igen mig i att inte vara säker på vad jag vill bli..ändrar mig typ varje dag, polis,väktare,djursjukvårdare,kriminalvårdare...och så om jag inte kommer plugga..jobba i djurafär eller ta C-kort.

    Så här är det..jag har problem med ammningen och undrar lite om det..har ju je juli tråd men känner mig så hemma här att jag ställer frågan här, om de är ok?!
    Nils äter bra på tuttarna men det har nu de senaste dagarna återproducerats lite mjölk, igår kväll var de helt slappa och Nils åt två gånger på varje bröst..han fick ju i sig endel då han kräktes rätt mycket efteråt..nu är jag oroliga att stress kan vara en faktor som gör att jag inte får lika mycket mjökl längre? vad tror ni? Det har rörts upp igen allt om mamma och nu är hon vräkt, tar pengar av mormor, åker taxi i annat namn..svarar aldrig och sos får ingen kontakt..hon bara driker..telefonsamtal från alla håll varje dag och rinag på lagenheter mm..mm..blir så trött och vill inte att detta ska påverka mig som mamma..men som jag tror det redan gjort


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Tack för stödet! jag hoppas att det är som ni säger, och att han äter upp för att få mer mjölk! Får se vad som häder under dagen!


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Jag har också funderat på att köpa hem lite att pyssla med, Nicole har pärlat hos en kommpis och hon var jätte redig


    vattenfärg ska jag också köpa, det frågar hon om här hemma, målar ju med det på dagis, men vi har bara tråkiga kritor tycker Nicole


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Jag skall försöka se om set finns någon att prata med.
    Det som är svårt med mamma är att nu bor hon i lägenhet med sin hund och katt, blir nu vräkt och hammnar då på gatan...kommer ta sig hem till min mormor som har lätt för att dricka (är helt nykter sen två år) och allt går jätte bra där, hon har hemmtjäns och mamma bodde där sist hon drack som f*n och de gick ju ut över mormor..tillslut dlev det ju LVM men det måste gå låååååångt då.


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Jag och Johan pratade om trots här om dagen, då Nicole är fruktansvärd med trottset. Vi försöker vara bestämda och inte släppa på rgler och inte ge efter och förhoppningsvis ger det resultat när väl trottset är över...eller? Nicole kan slänga av sig kläder och vi ber henne plocka upp då får vi svaret -nähä! Det mäst irreterande ordet just nu, hela tiden nähä..vad vi än ber om, det är ju så vi sliter vårat hår men det slutar mad att hon gör som vi säger, men det går oftast inte utan nähä och klagan. Som sagt hoppas det ger resultat tids nog.


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Wilmisen--> Kul att göra sig fin i håret, jag behöver en helrenovering men antar att jag får vänta lite tills Nils är lite äldre.
    Lite vila skulle du nog behöva

    Nu ska vi fika med farmor och farfar, mysigt hoppas Nils tillåter mig det bara..hehe


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd

    Jag skulle behöva sluta äta godis och kakor, jag har insett att jag har ett sockerbehov och det är ju inte så bra Äter bra annars, men mellan målen fuskar jag med an massa onyttiga saker, jag går ju inte upp men det märkt ju på kroppen ändå...

    Idag skall jag på möte pm min mamma, hoppas vi kommer fram till någe bra för detta går bara sarpt utåt.

    Nicole och jaga bråkar nästan hela dagarna, hon gör inte nått som jag vill och hon kan bli otroligt arg, vet inte hur jag skall lösa det, tips tack


    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
  • zockervadd
    osd77 skrev 2008-09-16 13:50:06 följande:
    Nyss hemkommen från jobbet, ska snart hämta Emil från dagis.Skulle egentligen ha varit ledig idag, hade sett fram emot sovmorgon samt att få sy gardiner medan Emil var på dagis men när dem ringde igår hade jag inte förstånd nog att säga nej. Det var min enda lediga dag den här veckan *suck*Om inte annat får jag passa på att arbeta nu, arbeta upp min sgi så länge kroppen inte säger ifrån... Emil ska nämligen bli storebror
    åååååhhhhhSkrattande grattis, grattis vad roligt för er!!!
    Älskade Nicole 06 och Älskade Nils 08
Svar på tråden Feb-mammor -06 tråd nr 11