Inlägg från: Linny |Visa alla inlägg
  • Linny

    Hur mycket kostade erat bröllop??

    Vi hade ett ganska litet bröllop med ca 50 gäster. Hade vi gift oss nu så hade vi säkert gjort av med det dubbla. Så det var väl tur att vi gifte oss när vi bara hunnit jobba ett par år (men varit ett par i sex år)..

    Bröllopet gick på 120 000. Vi snålade in på rätt mycket, men inte på ringar, mat eller resan.

  • Linny

    Jag tycker det är toppen att en del lyckas hålla sina drömbröllop för typ 20 000. Credit till er! Och det bästa är ju att man upplever att man valt det man ville.

    Det tråkiga är att det nästan är "fult" att lägga mer. Att kärleken inte ska vara nog som så.. Jag gissar att vi lätt hade lagt 250 000-300 000 om vi hade gift oss idag, när vi båda har bra inkomster och jobb. När vi gifte oss hade vi tagit examen, köpt hus och hunnit jobba i två år. Då la vi 120 000 och upplevde att vi valde billigare varianter i nästan allt. Vi var ändå grymt nöjda förstås, men hade valt bättre kvalitet på flera saker om vi gjort det nu. Vad är det för fel med det? Inget anser jag, men många verkar rynka på näsan.

  • Linny
    patti87 skrev 2008-06-23 17:23:09 följande:
    Svar på #43inget fel alls allt lägga mycket pengar på ett bröllop.men sen har ju alla sina drömbröllop...och alla ser olika på det :)mitt drömbröllop är att jag får festa tillsammans med alla mina nära och kära och fira den stora dagen tillsamman med dom :) plus att jag får mannen i mitt liv ;)
    Jamen, det är självklart mitt också
    Vi är dessutom gourmeter och för oss är god mat jätteviktigt, samt hög klass på vinerna. Vi kunde tex. inte tänka oss buffé och ville ha en speciell sorts meny, vi hade särskilda önskemål om bröllopsresa osv. Det betyder inte att det andra betyder mindre
  • Linny
    Lena skrev 2008-06-23 17:34:28 följande:
    Så länge man inte lånar till det tycker jag ingen summa är för stor om det innebär att de får bröllopet de vill ha.
    Det håller jag med om Låna till ett bröllop skulle jag aldrig kunna tänka mig.
  • Linny
    Systeryster Stor skrev 2008-06-23 21:25:37 följande:
    Mitt tips är att inte försöka spara in pengar på fotografen. Man behöver inte ta det dyraste paketet, men se till att ha en som är riktigt bra. Vi gjorde det medan vänner som gifte sig strax efter inte gjorde det, vi är toppennöjda medan de ångrar bittert att de sparade in just på denna posten.Vi hade dessutom (förutom proffsfotografen) en vän som följde med oss under hela dagen och fotade, från salongen tills vi lämnade festen. Hur roligt som helst att titta på nu i efterhand!
    Ja, just på fotografen önskar jag att vi lagt mer. Vi la nog inte mer än 7000 och hade glatt lagt det dubbla eller mer idag. Nu fick han några riktigt bra bilder, men med tanke på att han tog åtta rullar, så vore det katastrof om han inte lyckats med några
Svar på tråden Hur mycket kostade erat bröllop??