Inlägg från: maria8109 |Visa alla inlägg
  • maria8109

    Bästa mammorna i Vrena!

    Jag har mitt i all tristess tagit upp mitt projekt "Röj-upp-den-förbannade-källaren! Mycket roligt!! Helvete va mycke leksaker och kläder och SKRÄP vi har!!

    Men jag måset ha nåt att fokusera på: JAG SLUTADE RÖKA I MÅNDAGS!!!

    Nu ska vi snart åka och handla, blir nog en tur till skavsta också, världens största transport-plan landar kl 16. Det vill vi ju inte missa!!!

    Kram på er!

  • maria8109

    Vi kommer Anna! Kanske bara blir jag och Anton, vi får se... Måndag är det dags att börja jobba igen, faaaaan så fort 3 veckor kan gå..

    När börjar öppna igen?

  • maria8109

    A men Jenny! Då får du inte gnälla! Fan, jag vill också åka till Malliiiiiiiiis! Buhu!

    Skönt Lotta, jag skulle också behöva två veckor till! Fast utan make och utan barn! Jag vill ha semester från min familj! Ska nog bli lite skönt att börja jobba igen iallafall!!

    Nu ska jag dricka vin och kolla lotto-dragningen. jag och svärmor körde några lottorader ihop! Vi ska bli MILJONÄRER!!!

  • maria8109

    Jahaja, då var första jobbardagen avklarad. Gick bättre än förväntat, jag skrattade gott åt mupp-chefen som hade värre semester-mos i hjärnan än jag. Han var mer glömsk än nånsin! Gick runt som värsta virrpannan och hade noll koll. Jag gick där och myyyyste, skönt att vara hemifrån lite! Och ännu skönare att komma hem faktiskt, ungarna mina är ju underbara... Fattar inte att jag alltid är så överjävligt trött och grinig på dom jämt...

    Hm, det var nåt jag tänkte skriva när jag fick upp sidan, men det är som bortblåååååst!

    Ha det gott allesamman!

  • maria8109

    Min? Tur alltså!! Men jag är ledsen, jag kommer inte att lyckas klämma in nåt kräftkalas förrän i slutet av september... Det blir väl nästan lite för sent! Anton fyller den 23:e, helgen efter ska vi på kräftkalas hos mina päron, helgen efter det fyller jag och då ska vi även fira Anton tillsammans med min släkt, som inte behagar komma tidigare! Lååååååång redogörelse MEN en höst-fest hemma hos mig, när det blir lite mörkt och mysigt!

  • maria8109

    Den skrev jag på tidigare idag! Fan, klart vi måste ha vår förlossningsavd. kvar! Daniel sa det, faaan vi kommer ju aldrig hinna till e-tuna, så fort som du klämmer ut dom... Är inte helt säker, men jag TROR det var en komplimang!

  • maria8109

    Haha, det var därför mitt inlägg såg så skummt ut. Hade precis för mig att du skrivit det, men sen så kom jag inte in på FL på hela kvällen, och imorse såg jag mitt inlägg och undrade va 17 jag svarat på... Knepigt!

  • maria8109

    Nån som vet när det är grovsopor? Mitt projekt med källaren börjar se riktigt hyfsat ut.. En massa SKRÄÄÄÄÄÄP som ska kastas. Konstigt egentligen eftersom vi gjorde en rejäl rensning i förrådet i vintras när det var grovsopor. Hur fan kommer det sig att vi har ett ton skit till... Förökar sig skräp?

  • maria8109

    Vaaa? 35? Skojar du? Det är ju snart ju!!!! Woohoo! Jag trodde att jag skulle behöva ha skräpberget som blockerar dörren där hela hösten! Fasen så glad jag blir!!!!

    Jaaaa, vi är lediga på tisdag och vi vill gärna fika med er! Anledningen till att Linus inte följde med sist var för att han blev "straffad". Han skötte sig inte på kvällen innan och fick således stanna hemma (med pappan givetvis...) Så han är mer leksugen än jag skulle jag kunna tänka mig!

    Måste bara berätta va Anton sa igår. Inte så jättekul egentligen, men ändå! Vi skulle till dagis och han skulle lägga nappen i min ficka, ja han kan ju självklart inte säga ficka utan, ja just det fi**a! Jag försöker hålla mig för fniss och säger att mamma har ingen fiCKa. Då vänder sig Anton till Linus, Nä, mamma har ingen fi**a! Då brast det jag skrattade så tårarna sprutade. På kvällen berättade jag för Daniel, finkänslig som jag är, mitt i middagen och inga maskerade ord. Han satte maten i halsen och då skrattade jag ÄNNU mer. Ja jag vet urusel humor!!!!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!